Palmuprintti

✖ BALI, INDONESIA

Pidän siitä miten matkustaminen maailman eri kolkkiin tuo esiin uusia sävyjä asioista, jotka luuli tuntevansa kuin taskunsa – vaikka oman tyylinsä. En mene takuuseen tulisinko kulkeneeksi Tehtaankadulla trooppisessa palmunlehväprintissä, mutta Canggun kapeilla kaduilla ja rannoilla se on oma ja täydellinen. Surffilautojen keskellä, haalistuneissa tropiikin sävyissä olo on melkein sama kuin lapsena Australian hiekkarannoilla, minulla oli takuulla silloin aivan samanlainen uimapuku tai t-paita – tai ainakin samanväriset sinkkiraidat poskilla ja nenässä. Hmm… Ehkä kyse ei olekaan uusista vaan vanhoista sävyistä, jotka olin vaan vähäksi aikaa unohtanut.

2016-12-11-stellaharasek-bali-canggu-12016-12-11-stellaharasek-bali-canggu-2

Matkalle pakatusta pikku-Rimowasta löytyy muutenkin vähän tavallista enemmän värejä ja kuoseja, aavistin että Balin kaltaisessa paikassa ne tuntuvat enemmän mahdollisuudelta kuin uhalta. Kotiin hiipineet värit alkavat näköjään hivuttautua hitaasti vaatekaappiinkin.

2016-12-11-stellaharasek-bali-canggu-32016-12-11-stellaharasek-bali-canggu-4

Sitten on näitä sekalaisia siroja koruja, joita pujottelen ranteisiini ja sormiini, niitä on saatu ja hankittu sieltä sun täältä, osa on tarttunut mukaan tältä matkalta. Korut ovat minusta parhaita matkamuistoja, niitä voi käyttää joka päivä, kantaa mukanaan pieniä palasia maailmalta.

2016-12-11-stellaharasek-bali-canggu-5

PALMUPAITA* THE LAB
EDBLADIN JA MAANESTENIN RANNEKORUT* DOTS
MUUT KORUT LAHJOJA & MATKAMUISTOJA
AURINKOLASIT RAY-BAN
FARKKUSHORTSIT IKIVANHAT
*SAATU

 

PHOTOS BY ANNI TAIMISTO

16 thoughts on “Palmuprintti

  1. Hei! Tiedustelisin, että onko tuo tumma narutoppi paidan alla bikinien yläosa ja jos on niin mistä sellaisen saa? Super kivan näköinen kirkkaan paidan kanssa :)

  2. Ni. Tehtaankadun kuuluisi saada nähdä tuota “palmunlehvien-haaleaa-loistoa” jolloin sinne sitten leviäisi tuota mystistä tummanhohtavaa valoa :)))

    Itellä on surffipaituli vuodelta 1990, jonka hankin Tel Avivista, ja: joka ei oikeesti oo kulunu miksikään! Eläköön palmut! ♡

    Kaunis, kuten aina sun kuvat!

  3. Ihania kuvia! Pääsen itsekin lämpimään muutaman viikon päästä, ah <3 Mistä noi sun edellisten postausten tummapohjaiset kukkakuosiset vaatteet on? Kauniita

    • Oi ihanaa, mihin lähdet? Kuvissa vilkkuneet kukkakuosiset kaftaanit ja housut ovat Sandin ja The Labin ensi kevään mallistoista, tulossa alkuvuodesta myyntiin. Jos Annin yllä ollutta tummapohjaista kukkapaitaa tarkoitit, uskoisin että se on Isabel Marantin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.