Siirtomaatyyliä ja taidetta ~ Tugu Bali

✖ BALI, INDONESIA

Seuraava etappi: Seminyakin vieressä sijaitseva Canggu, kalastajakylä jonka hiekkarannat surffarit ovat viime vuosina löytäneet. Sitä oli mahdotonta olla huomaamatta, kun taksimme puikkelehti lautojaan skoottereilla kuljettavien surffareiden keskeltä Tugu Balin* eteen. Hotelli sijaitsee aivan rannassa, aaltojen kohina kuuluu tielle asti. Sen piha on villi vihreä tunneli, jonka perusteella odotin pikkuista hotellia jossa asuisi haltijoita ja metsän eläimiä, mutta sisältä paljastui muuta: hämärä korkea halli, jonka perältä avautuu viidakko, puiden varjoon piiloutuneet talot ja niiden välistä meri. Tugu on taianomainen yhdistelmä putiikkihotellia ja taidemuseota, ensivaikutelma on hengästyttävä. Huoneemme sijaitsee kapean kierreportaikon päässä palmujen keskellä kuin siirtomaa-ajan puumaja, terassilla on kukilla täytetty kylpyamme ja näkymä merelle. Tämän paikan täytyy olla jostain toisesta ajasta. Lisää luvassa myöhemmin.

2016-12-09-stellaharasek-bali-tuguhotel-x12016-12-09-stellaharasek-bali-tuguhotel-x22016-12-09-stellaharasek-bali-tuguhotel-x32016-12-09-stellaharasek-bali-tuguhotel-x42016-12-09-stellaharasek-bali-tuguhotel-x52016-12-09-stellaharasek-bali-tuguhotel-x72016-12-09-stellaharasek-bali-tuguhotel-x82016-12-09-stellaharasek-bali-tuguhotel-x62016-12-09-stellaharasek-bali-tuguhotel-x92016-12-09-stellaharasek-bali-tuguhotel-x102016-12-09-stellaharasek-bali-tuguhotel-x11
*Tugu Bali tarjoaa majoituksemme – kiitos!

PHOTOS BY STELLA HARASEK & ANNI TAIMISTO

23 thoughts on “Siirtomaatyyliä ja taidetta ~ Tugu Bali

  1. Moro Raila, aivan huippukommentti kyllä! Kiitos huolenpidosta, mulla on päässä pelkkää omaa takkutukkaa.

  2. Saatko itse päätäsi kiristävän vanteen irti vai pitääkö käydä sepällä otattamassa pois?

  3. MÄÄ EN KESTÄ!! Onneks tilillä ei oo ees lentolippujen vertaa rahaa, niin en pysty just tältä istumalta varaamaan lippuja. Tosin onhan luottokortit keksitty, hmm..

  4. Mieletön paikka! Tais mennä just haavekohteiden kärkeen.

    P.S Luin pari kertaa otsikon Puuma ja paratiisi ja mietin vaan, et miks on kirjoitettu kaikki yhteen :D

    • Niin ja et näköjään ollut ainoa joka luki ensin otsikon väärin :D Haluaisin sanoa että tämä oli tarkoituksellista mutta ei tullut kyllä edes mieleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.