Mäyräkoira junamatkalla

Todistimme eilen historiallisen tapahtuman nimeltä Junon ensimmäinen junamatka. Nääppä vietti puolet matkastaan ihmetellen ohikiitävää maisemaa, loppupuolen kaikesta ihmettelystä uupuneena käpertyneenä takkini sisään. Mikäs siinä pienen koiran matkustellessa auringon lämmittäessä penkkipaikkaa, kuono tai korva leväten huoltohenkilökunnan kintun päällä. Vielä kun olisi makkaravoileipä eväänä, niin maailma olisi Junon puolesta valmis.

2014-04-stellaharasek-ontheroad-traintrip-012014-04-stellaharasek-ontheroad-traintrip-022014-04-stellaharasek-ontheroad-traintrip-032014-04-stellaharasek-ontheroad-traintrip-042014-04-stellaharasek-ontheroad-traintrip-052014-04-stellaharasek-ontheroad-traintrip-072014-04-stellaharasek-ontheroad-traintrip-062014-04-stellaharasek-ontheroad-traintrip-092014-04-stellaharasek-ontheroad-traintrip-10

Juno the dog takes her first train trip.

PHOTOS BY STELLA HARASEK>

16 thoughts on “Mäyräkoira junamatkalla

 1. Sun nääpät on kyllä niin supersuloisia! Ite oon matkustanut oman pötkyläni kanssa pari kertaa junalla, ja kyllä oli matka täynnä ihmetyksen aiheita pienelle koiralle; junahenkilökuntaa tervehdittiin häntä heiluen, ohi vilistäviä maisemia katseltiin korvat höröllä, ja lopulta suoritettiin tuo sama eli käpertyminen palvelijan syliin koirarullaksi. :)

 2. Ihana blogi, pidän paljon. Pakko varmistaa että olittehan lemmikkiosastolla, allergisena olen liian monesti joutunut tuikkaamaan adrenaliinia kun tätä ei osata huomioida. Koirat ovat superihania, ei siis mitään negatiivista viestiä..

  • Toki olimme, ei tulisi mieleenkään juuri allergiasyistä viedä koiraa junaan varaamatta sille erikseen koirille tarkoitettua paikkaa. Junolla oli elämänsä ensimmäinen junalippu!

 3. Järjettömän kaunis tuo turkulaisesi! Ja piirrostaitoinenkin vissiin. Varo vain, saattaa sekoittua omaani, jos päästät tuollaisena Turun kaduille lojumaan..

  Ihanat sinä ja Juno myös♥

  • HAHA! Kaunis se on kyllä kuin karkki, ja osaakin kaikenlaista. Hyvä säkä käynyt meikätytöllä!

  • Ovat Randolph Engineeringin pilotit muutaman vuoden takaa. Suosittelen! Hyvä ja laadukas merkki.

 4. Voi pientä ♥ Maailma on ihmetyksen aiheita täynnä.

  Myös minä hämmästelen jatkuvasti kaikenlaista. Tällä kertaa seuraavaa: mitä toi turkulainen touhuaa…?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.