Otteita viikonlopulta

Perjantaina tehtiin Tampereella töitä iltaan asti: oli Minttu Vesalan stailaama muotinäytös, pitkätukka käveli catwalkilla, minä kuvasin. Valokuvia on tukuttain, pitänee vilauttaa niitä täälläkin kun ennätän käydä ne kaikki läpi. Poimintoja työpäivistäni on toivottu kovasti, koitan kunnostautua ja kertoilla niistä enemmän.

Näytöksen jälkeen vaihdettiin vapaalle. Olin uupunut ja onnellinen kulkukoira, seurasin niitä, joilla oli minua enemmän energiaa mielipiteiden muodostamiseen. Ilta vei Klubille Ruger Hauerin keikalle, jonne en olisi ikinä ominpäin eksynyt. Silloin tällöin on rentouttavaa olla keikalla, jossa ei tiedä etukäteen ainuttakaan kappaletta. Ei ole toiveita eikä odotuksia, ei musertavia pettymyksiä, jos niitä tiettyjä kappaleita ei tulekaan. Musiikki piirtää maisemia aivan tyhjälle arkille. Voi huojua ihmisten mukana, humaltua muiden keikkahuumasta. Laskea hartiat ja olla vähän irti kaikesta.

2016-04-11-stellaharasek-tampere-12016-04-11-stellaharasek-tampere-22016-04-11-stellaharasek-tampere-32016-04-11-stellaharasek-tampere-42016-04-11-stellaharasek-tampere-52016-04-11-stellaharasek-tampere-62016-04-11-stellaharasek-tampere-72016-04-11-stellaharasek-tampere-82016-04-11-stellaharasek-tampere-92016-04-11-stellaharasek-tampere-102016-04-11-stellaharasek-tampere-112016-04-11-stellaharasek-tampere-12

Kuvat ovat lauantailta. Päivälle oli kaikenlaisia suunnitelmia Pispalan valloituksesta siipiövereihin, mutta niin siinä sitten kävi, että siirsimme kaiken tekemisen sunnuntaille ja unohduimme pitämään sadetta neljän seinän sisään. Vapaapäivän tunnistaa siitä, ettei ulos tarvitse lähteä ennen kuin tulee nälkä. Läksimmekin ulos vasta kymmenen maissa illalla, kun ystävät houkuttelivat pizzalle paljonkehuttuun Sitkoon. Pizzaähkyn kruunasi pari kaljaa, jonka jälkeen olinkin valmista kamaa takaisin vaakatasoon. En tajua miten voi ihmistä väsyttää näin paljon, kun puolet ajasta tekisi vaan mieli nukkua. Pitenevät päivät vaativat ilmeisesti veronsa.

17 thoughts on “Otteita viikonlopulta

 1. Muistaks, oli joskus puhetta greipin tuoksusta….siis aidosta eteerisestä tuoksusta ( huonetuoksuna varmaan tehokkain). Se on virkistävä ja piristävä …kuin kevätaurinko ( toimii syystalvella tosi hyvin ja kun haluaa keventää tunnelmaa esim. tiukoissa neuvotteluissa)..
  Nyt sitä tuoksulamppuun! Hah….hyvä minä…..olis varmaan otettava itekkin se käyttöön….eikä vaan jaettava neuvoja muille..
  Ja niin kävi naurattaamaan tuo ed. sanottu ” Mää ja tapparan miäs”…omat hyvät muistot tampereesta ja Ikurin turbiinista muistui mieleen =D
  Valoisaa kevään jatkoa, muistetaan levätä, kun siltä tuntuu!

  • Oooh! Kiitos muistutuksesta, mullahan onkin noita greippituoksuja purnukassa vaan odottamassa että muistaisin suihkia niitä. Keväällä on kyllä taipumus tuoda mukaan tätä väsymystä, kai se siitä kun kesä lähenee.

 2. Tampere night life! Kauniit kuvat. Oliko RH hyvä? Harmittaa etten päässy, olis ollu hauskaa törmätä teihin.

  • No kyllä mä tykkäsin! Keinuvaa ja vähän utuista. Sopi senhetkisiin fiiliksiin.

 3. Oi! Oispa ollut siistiä törmätä teihin, kun olitte täällä. Olisin nykäissyt hihasta, jos olisin uskaltanut :)

   • No ha, Popeda ny tiättys..!! ;) Tesomalla tuli nuaruures pyärittyy vähä niinkus samois porukois :D
    No, joo.. kyllä se kaipaus on kai “aina”? En oi ees sellanen ihminen, joka oikeasti ikävöi minnekkään, mutta tampere on syöpynyt syvälle vereslihaan kines. Samaten se outo kaukokaipuu “eiminnekkään”?! Ja, kun ny kerran aloin “taas” avautuun, mulla ei täällä oo sitä omaaomaa kotia vieläkään, joka tekee musta sellasen vähän irtolaisen, kulkurin ♡
    Ja, kaikki miehetkin olis jo tervetulleita 16 vuoden jälkeen ;D

    • Tesoma ja Popeda! Noniin, kokonaiskuva alkaa aueta. Hmm, ymmärrän irtolaisuuden, sellainen taidan vähän olla itsekin. Tilataan universumilta sulle ihana mies! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.