Terve Tampereelta

HUH! Tämä viikko on ollut yhtä paikasta toiseen sinkoilua, joka jatkuu vaan. Tammerin* verannalla ehti eilen ottaa hetken rennosti huonetta odotellessa, kun saavuimme aamupäivällä kaupunkiin ja tajusin vasta hotellin aulassa, etten muistanut ilmoittaa saapumisestamme tunteja ennen sisäänkirjautumisaikaa. Henkilökunta ei hätkähtänyt – istukaapa alas niin me tuuaan kahvit ja laitetaan teidän huone kuntoon. Ihanaa. Ihanaa. Sanoinko jo, että ihanaa?

2016-04-08-stellaharasek-grandhoteltammer-012016-04-08-stellaharasek-grandhoteltammer-042016-04-08-stellaharasek-grandhoteltammer-032016-04-08-stellaharasek-grandhoteltammer-022016-04-08-stellaharasek-grandhoteltammer-052016-04-08-stellaharasek-grandhoteltammer-06

En tiedä lasketaanko kahvitaukoa tauoksi, jos sen aikana vastaa viimeisiin sähköposteihin ennen tietokoneen sulkemista ja kameraan tarttumista. Mutta eipäs nyt saivarrella.

*Kiitos Tammerille viikonloppumajoituksesta.

Kuvat minusta Jarno Jussila

36 thoughts on “Terve Tampereelta

  • Hmm, tähän on vähän vaikea sanoa mitään, kun tyylimme on suunnilleen sama jo lähtökohtaisesti. En tiedä miten voisin muuttua enemmän samantyyliseksi?

 1. Asuit Tampereella pidempään ja silti on paikalliskieli noin heikosti hallussa ? “Tuaraan kahvit” ja ” teirän huane”. Tarkkana nyt.

  (Ja juu, suomi ei ole sun äirinkiäli, mutta kun jotenkin toi sitaatti pisti silmään niin oli pakko….:) )

  • Eiku äidinkieli toki on mutta kotikieli ei? No mutta jotain tasoitusta ausseista muuttanut silti saa näissä manseasioissa :).

   • Olen ystävän mukaan IMPORT-AUSSI, joten sillä pitäis kyllä saada kaikenlaista anteeksi. Suomeakin pääsin opettelemaan vasta 11-vuotiaana – ei ole äidinkieli!

     • Ei, olimme jo valmiiksi kaksikielisiä kun puhuimme kotona saksaa ja kodin ulkopuolella englantia. Silloisen käsityksen mukaan kolmas kieli olisi ollut liikaa siihen soppaan.

    • Oho. No, ei vaikuta 11 vuoden takamatka sanan säilän heiluttelussa sua hidastaneen :).

  • HAHAHA! Anna anteeksi, olen maahanmuuttaja. Eikä sillä mukavalla hotellivastaanottovirkailijalla ihan NIIN vahva murre ollut!

   • Tää on just niin tätä. Viette meidän työt ja naiset ettekä osaa tamperetta. Virkailija varmaan haistoi että olet mamu ja armeliaasti puhui mansen sijaan suomea.

  • Eihän respan työntekijä välttämättä ollut kotoisin Tampereelta. Itsekin asun Tampereella ja olen asiakaspalvelutyössä, mutta en puhu tamperelaisittain vaan lappilaisittain, koska sieltä olen kotoisin. :)

 2. Oih, olet ollut minun syntymäkaupungissani. Suomen Manchesterissä. Siitä muuten tulee myös lempinimi Manse. Muuten hyvä, mutta tuolla sanotaan moro ja kyllä, kahvia ehtii aina juomaan. Ollaanhan kuitenkin Hämeessä…. :D

 3. En kestä kuinka hyvältä sun hiukset näyttää! Etenkin yhdistettynä kokomustaan vaatetukseen! Toivottavasti vietitte nautinnollisen viikonlopun<3

  • Kiitos! Viikonloppu oli kyllä ihana. Oispa vielä viikonloppu, terv. maanantaiaamu ja pää jäässä.

   • Kun tapasin kuusi vuotta nuoremman poikaystäväni silloin vuosia sitten, näin hänestä vain hervottoman vaalean kiharapilven, kitaran ja perseestä revenneet farkut. :D Jostain syystä hänkin oli bongannut minut ja heti seuraavana päivänä alkoi tuttujen kysely “onks tää siis sun veli”. Meitä pidetään jatkuvasti edelleen sisaruksina tai kaksosina, jopa molempien äidit ovat sitä mieltä, ollaan 180- ja 190 -senttiset laihat kuikelot joilla on iso kihara tukka ja levee hymy. :D Toisiaan muistuttavia pariskuntia on hauska bongailla, kaipa siinä samalla on sitten myös se sielunsisarus… Tosin välillä siitä kaksosuudesta aiheutuu myös vähän vaivaannuttavia tilanteita..

    • Ooh, kuulostatte ihanilta yhdessä! Ymmärrän kyllä äitien kannan asiaan :D Joo, kyllä näitä kommentteja kuulee yhtenään, itse sitä yhdennäköisyyttä tai samanoloisuutta ei aina niin näe.

  • Moro Oona, nahkatakki on merkiltään IRO ja hankittu muutama vuosi sitten Gaudetesta. Oon tykännyt kovasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.