Muina rantapummeina

Rantaeleganssi saavutti huippunsa heti ensimmäisenä päivänä – räjähtänyt surffitukka, aurinkorasvan täplittämien pokien läpi siristelevät silmät ja korviin ulottuva hymy. Kolmenkymmenenkolmen asteen helteellä oli osuutta kaikkiin mainittuihin.

2015-02-01-stellaharasek-kolanta-12015-02-01-stellaharasek-kolanta-22015-02-01-stellaharasek-kolanta-3

Mekko nahkaolkaimineen on vanha suosikki vuosien takaa, rantakassi puolestaan uudempi lemppari: Styleinin nahkaisilla yksityiskohdilla varustettu kassi, jonka nimi on osuvasti Beach. Siihen mahtuu kaikki mitä ihminen nyt rannalla voi tarvita, mikä ei oikeastaan olisi paljon, ellei sattuisi laahaamaan mukanaan kolmea kiloa kirjoja.

2015-02-01-stellaharasek-kolanta-42015-02-01-stellaharasek-kolanta-52015-02-01-stellaharasek-kolanta-6

Tikausta viime kesänä hankittu luomupuuvillainen pyyhe ansaitsi paikan matkalaukussa monikäyttöisyytensä ansiosta. Se taipuu reissussa huiviksi, viltiksi, pyyhkeeksi ja rantamekoksi. Kuin tässä ei olisi tarpeeksi, lisäksi se kuivuu hetkessä kastuttuaan, ja mahtuu kassin pohjaan uskomattomaan pienelle rullalle. Kunpa maailmassa kaikki toimisi yhtä hyvin ja vaivattomasti. Kyselitte joskus tilausmahdollisuudesta, nyt näitä näemmä löytyy Tikaun verkkokaupastakin.

2015-02-01-stellaharasek-kolanta-72015-02-01-stellaharasek-kolanta-82015-02-01-stellaharasek-kolanta-9

Mekko Sanna Hopiavuori
Aurinkolasit Ray-Ban (2nd hand)
Laukku saatu Styleinilta
Luomupuuvillainen pyyhe Tikausta
Varvastossut Havaianas
Hopeinen rannerengas Fashionology (2nd hand)

18 thoughts on “Muina rantapummeina

 1. Vietin myös juuri viikon Thaimaassa (tulin kanssasi samalla koneella Helsinkiin) ja täytyy kyllä myöntää, että teki hirmu hyvää. Se valo ja lämpö… Ei kyllä tarvinnut hiuksiin paljon suolasuihkeita käyttää, kun merivesi hoiti homman. Ihailen kuviasi ja rantavarusteesikin näyttävät juuri sopivilta. Minulla oli myös hamampyyhe mukana, toimi tosiaan aika monessa.

  • Noniin, matkatoveri! No niinpä. Hamam-pyyhe on kyllä ykkösvaruste tälläisillä reissuilla.

 2. Voi miten hyvälle tuulelle tulin tämän luettuani. Osaisinpa ottaa yhtä rennosti (nimimerkillä liian jäykkis ja vakava). Ja pummi tai ei niin kaunis olet eli taitaa sitten olla kyseessä kaunis pummi ;)

  • Hei kiitos Mari! Uskon, että näillä rannoilla sinäkin rentoutuisit… Ei täällä paljon muuta voi tehdä!

  • Eve! Kommenttisi taisi kadota taivaan tuuliin vai olitko tänään vain vähäsanainen?

 3. Tällä aiheutti pieniä nauruntyrskähdyksiä Ray Ban -lasien ja “rantapummi” -sanan yhdistäminen. Hihihihi.

  • Haha! Käytän toki sanaa sen väljimmässä ja ironisimmassa merkityksessä.

 4. Pakko kysyä kun mainitsit tossa kirjapostauksessa lukevasi nopeasti, miten ihmeessä pystyt? Ite oon ärsyttävän hidas lukija ja haluisin lukea enemmän mut mulla menee yks kirja/viikko, eikä sekään saa olla mikään paksu romaani. Jos taas yritän lukea nopeasti, tipun kärryiltä tapahtumista, pöh :/

  • minä en tajua, miten voi lukea _hitaasti_ :D – kahden viikon lomat täytyy aina suunnata niin lämpimään ettei tarvitse pakata juurikaan vaatteita kun ne 15 kirjaa täyttävät lähes koko matkalaukun… niin, ehkä kannattaisi tutustua niihin sähköisiin kirjoihin tosiaan, meikänkin, mutta kun eihän ne ole _oikeita kirjoja_ … ;)

   • NO NIIN! Sielunsisar. Ehkä sähköisen lukemisen voisi valjastaa matkailutarkoituksiin ja lukea sitten kotona niitä oikeita?

  • Moro Suvi, hmm, vaikea kysymys, sillä olen aina lukenut nopeasti. Sen tiedän, että lukunopeuttaan voi kehittää jos haluaa, siihen on olemassa erilaisia tekniikoita. Googlaamalla varmaan löytyy? Salaisuus piilee käsittääkseni siinä, että rivejä ei lueta ihan tavusta tavuun tai edes sanasta sanaan vaan ne silmäillään läpi 2-3 katseen loikalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.