Nätit kuin napit

2015-01-02-stellaharasek-kjaerweis-jolie

Kjaer Weisin luonnonkosmetiikka on kauneinta mitä meikkipussistani on löytynyt pitkään aikaan! Pienet ja painavat purnukat on saatu Joliesta, joka myy niitä sekä verkkokaupassa että kivijalkamyymälässään. Palaan asiaan kun maltan lopettaa ihastelun ja pääsen testaamiseen asti.

6 thoughts on “Nätit kuin napit

  1. Tämän ihanan ripasarin harja on minusta ihan paras. Ja kaikkien tuotteiden ulkoasu tuo luksusta arkeeni. Ne myös löytää mustan meikkipussin pimeydestä heti :)

  2. Omistan jo useita Kjaer Weis meikkejä ja voin vaan todeta, että tuotteet vetävät sanattomaksi. Aivan huippulaadukkaita meikkejä ja pakkaukset ovat silmiä hiveleviä (ja painavia) ja tyylikkäitä. Ja mikä parasta, näihin saa täyttöpakkaukset, joten kauniit pakkaukset kestävät ikuisesti! Aamut ovat silkkaa luksusta näillä meikatessa (kuulun siis niihin jotka rakastavat itsensä ehostamista). Aamukahvi keittiössä työtason äärellä kirkkaassa valossa, koirat ja puoliso vetelevät vielä sikeitä, radio hiljaa taustalla ja sitten nämä ihanat meikki-ihanuudet; ei voi aamu paremmin alkaa.

    • Haha! Kuulostaa ihanalta. Mä kuulun taas niihin, joille se on pakollinen paha ja siksipä meikkaankin melko vähän jos ollenkaan. Mutta nämä ovat kyllä superkauniita ja tosiaan, plussaa täyttöpakkauksista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.