Hello Ko Lanta

2015-01-30-stellaharasek-kolanta-012015-01-30-stellaharasek-kolanta-022015-01-30-stellaharasek-kolanta-032015-01-30-stellaharasek-kolanta-042015-01-30-stellaharasek-kolanta-052015-01-30-stellaharasek-kolanta-062015-01-30-stellaharasek-kolanta-07

Virneet kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

25 thoughts on “Hello Ko Lanta

  1. Näyttää täydelliseltä (ehkäpä ensi loman kohde, tosin vasta ensi syksynä…budjettivaje muuallakin kuin valtiolla!)

    • Ensi syksynäkin varmasti viihtyisä! Kausi alkaa muistaakseni marraskuussa.

  2. Heippa! Täydelliseltä näyttää! Ollaan varattu matka juurikin samalle saarelle parin kuukauden päähän. Olisko ensivaikutelman perusteella antaa hyvää vinkkiä siitä, minkä rannan äärelle kannattaa majoittautua? Haaveilemme hotellista/bungalovista rannan välittömässä läheisyydessä ja ranta saisi olla sellainen, jolta illalla löytää tarpeeksi useita ravintoloita ja kuitenkin leppoisaa tunnelmaa :) Ihanaa lomanjatkoa!

    • Stella kommentoikoon omasta puolestaan, mutta useamman kerran Ko Lantalla käyneenä rohkenen suositella Klong Daoa, jossa on hieno ranta ja paljon majapaikkoja eri budjeteille. Eteläpää on budget-henkisempi ja tarjolla on joogaa ym, kun taas pohjoispäässä on kalliimpia resortteja. Aika lailla tarkalleen puolivälissä rantaa on esim keskihintainen Golden bay cottages, jossa viimeksi asuin, eikä valittamista ollut. Viereinen Long Beach toki myös on hyvä tarjontansa puolesta, mutta itse ranta huonompi. Nopeastihan toki näiden välillä siirtyykin. Long Beachin eteläpää (vai onkohan sillä joku oma nimikin) eli Relax Baysta alkava etelään päin oleva pieni ranta on myös suositeltava, vibat ovat rennot ja ravintoloita/majapaikkoja on rannalla ehkä viisi.

      • Kiitos! Majapaikka tuli jo alustavasti varattua mutta kaikenlaisia vinkkejä otetaan ehdottomasti mielellään vastaan :)

  3. Ihanan näköistä, niin maisemien kuin drinksujenkin osalta. Nauti niistä ja auringosta täysin siemauksin. Postauksista kuuluneen väsymyksen takia loma vaikuttaa tulleen tarpeeseen ja hyvään saumaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.