Boys of summer (saariston pojat)

✖ ESTHOLMEN, SUVISAARISTO

Asioista tulee yksinkertaisia, kun jalkojen alla on pieni saari ja ympärillä meri. On päiväunet ja pilvet. Sauna ja laiturin lämpimät lankut. Keskiyön taivas näkyy peilikuvana veden pinnalla. Vielä löylyt, sitten nukkumaan. Aamulla keitetään kahvit (ja se isoin muki jossa on kompassi on sitten minun).

2014-07-01-stellaharasek-archipelago-suvisaaristo-12014-07-01-stellaharasek-archipelago-suvisaaristo-22014-07-01-stellaharasek-archipelago-suvisaaristo-32014-07-01-stellaharasek-archipelago-suvisaaristo-42014-07-01-stellaharasek-archipelago-suvisaaristo-52014-07-01-stellaharasek-archipelago-suvisaaristo-72014-07-01-stellaharasek-archipelago-suvisaaristo-82014-07-01-stellaharasek-archipelago-suvisaaristo-92014-07-01-stellaharasek-archipelago-suvisaaristo-10

The Finnish archipelago has a magical way of making life easy and simple. All you need to decide is whether to get another cup of coffee or not.

DON HENLEY – BOYS OF SUMMER

16 thoughts on “Boys of summer (saariston pojat)

    • Ehkä, ehkä! Koitetaan tässä kurkkaa äkkilähtöjä, saa nähdä miten käy.

    • Kerron kyllä, seuraavissa jutuissa sitten kun ehdin paneutua kunnolla asiaan!

  1. Ihana kirjoitus. Itsekin melkein pääsin tällä lomamoodiin, vaikka lomaan on vielä neljä viikkoa ja tänä vuonna sitä on vain yksi viikko. Lomassa parasta juuri tuo yksinkertaisuus. Kun vaikein kysymys on, että “mitä söisi lounaaksi”, ovat asiat aika mukavasti.

    • Niinpä! Kivaa kun tykkäsit, lisää kuvia ja lomajuttuja luvassa pian. Tsemii viimeisiin töihin ennen lomalaitumille heittäytymistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.