Varaslähtö kevääseen

Kaupallisessa yhteistyössä Nanso, sisältää arvonnan ja alennuskoodin

Aurinkoista sunnuntaita! Karibian matkajutut jatkuvat tällä tontilla vielä tovin, mutta meikäläistä odottaa jo paluu arkeen ja työpöydän ääreen. Ei oikeastaan haittaa, koska kevät kolkuttelee ovella ja se tarkoittaa montaa ihan mahtavaa asiaa. Esimerkiksi sitä, että paksummat takit saa pakata vintille, ulos huvittaa vihdoin lähteä muissakin kuin villapaidoissa ja farkuissa – ja yleensäkin pukeutuminen inspiroi rutkasti enemmän kuin koko talvena tähän mennessä. Lisääntyvä valo saa sitäpaitsi kaikki talven aikana ylitöitä tehneet neuleet näyttämään kulahtaneilta, sukkahousut tuntuvat tunkkaisilta ja villavaatteet tukahduttavilta peitoilta. Tekee mieli tunkea ne kaikki kaappiin perälle odottamaan ensi syksyä ja pukea päälle jotain freesiä ja kepeää.

Yhteistyöni Nanson kanssa jatkuu ja tällä kertaa valitsin nyt kauppoihin rantautuneista kevätmalliston herkuista omat suosikkini. Eikä pelkkää mustavalkoista, voitteko kuvitella? On värejäkin! Hitusen 70-luvun värimaailmaan nojaava kirpakka keltainen osui silmiin ja aloin heti maalailla mielessäni kuvia siitä kuinka istun työhuoneessani punomassa kesäsuunnitelmia, auringonvalo tulvii ikkunoista ja keltainen läikähtelee kilpaa sen kanssa.

Kevät tietää muutakin kuin uutta muotia kaupoissa, nimittäin paljon työprojekteja, joiden kimppuun pääsyä odotan sormet syyhyten. Osa niistä liittyy matkoihin, jotkut valokuvaamiseen, oikeastaan kaikki tavalla tai toisella kirjoittamiseen. Iloitsen tästä innosta ja inspiraatiosta – ehkä alan pikkuhiljaa toipua pahimmasta väsymyksestä, jonka viime vuodet ovat jättäneet jälkeensä. Silläkin on vaikutuksensa, että saan itse valita kaikki työpöydälleni päätyvät projektit ja paljonko niitä on – niitä ei kukaan kasaa sinne puolestani.

Kuvissa vilahtelee työhuoneemme, jossa on tapahtunut edistystä sitten viime näkemän. Peikonlehdet löysivät uuden kodin ja tilalle tuli kentianpalmuja. Tuolit vaihtuivat tukevimpiin, joissa takalisto ei pääse pitkinä työpäivinä puutumaan. Kaappikin vaihtui vielä isompaan, jotta sen sisään mahtuisi aivan kaikki työhuoneen tavarat eikä mitään jäisi pyörimään pöydälle. Pöytä on nimittäin yhä se sama vanha liian pieni, mutta toistaiseksi olemme mahtuneet huoneeseen ihan hyvin yhtäaikaakin, koska lojun melkein aina läppärin kanssa työhuoneen sohvalla. Ergonominen itsemurha, tiedän, mutta siellä on vaihteleva määrä koiria, aina joku lämmittämässä jalkoja. Näiden kuvien ottamisen jälkeen huoneessa on ehtinyt taas tapahtua kaikenlaista, joten täytyy palata tähän aiheeseen joku päivä ihan ajan kanssa. Koska nyt, kevätmuotia!

Huolettomasta Narsissi-tunikasta tulee mieleen maailmanmatkaajaäitini, joka taisi viihtyä samanhenkisissä paidoissa ja tunikoissa silloin kun olin lapsi. Oli lyhyitä ja väljiä hihoja, napituksia ja pieniä kauluksia, printtejä, khakinvihreää ja sahraminkeltaista, helppoja vaatekappaleita joissa on kevyt olla ja liikkua. Hän hengasi aina juuri sen oloisissa vaatteissa, että voisi milloin vaan pistää hatun päähän, heilauttaa laukun olalle ja lähteä safarille kahdentoista sentin tolppakoroissaan. Aina valmis seikkailuun – ehdottomasti mielenlaatu, jota haluan kantaa mukana, miksei vaatekappaleinakin.

Narsissi-sarjaan kuuluu myös simppeli t-paita, jonka lyhyt, vähän laatikkomainen malli viehättää. Printti yhdistettynä työhuoneen kentianpalmuihin tuo mieleen viidakon, tykkään! Nanson kevätmallistosta löytyy toinenkin samanmallinen t-paita mustavalkoisella Sirkutus-printillä. Valitsin molemmista vähän reilun S-koon, jotta hihoissa olisi väljyyttä ja helma laskeutuisi alemmas. Rennot printtipaidat on helppo kesyttää mustilla nahkahousuilla, ne poimin omasta vaatekaapistani. Päälle pukisin vielä mustan neuletakin, ihan t-paitakeli ei vielä ole.

Toimistoassistentit tärkeinä (ja ihan joka kuvassa mukana kutsumatta).

Tykästyin neuletunikaan nimeltä Silmu sen siron leikkauksen ja kauniiden halkioiden takia. Se vilahtaa myös tämän kirjoituksen toisessa kuvassa – ja pariin otteeseen täälläkin. Maailman vaivattomin vaatekappale, muuttuu minkä tahansa kapeiden housujen kaverina kokonaiseksi asuksi. Ohut neulos tuntuu päällä kevyeltä ja pehmeältä, vaikka onkin napakkaa. Neuleesta löytyy myös kauniisti valuva neuletakkiversio, joka ei päätynyt näihin kuviin, koska sitä ei kuvauspäiväksi ollut saatavilla – nyyh. Nyt löytyy kyllä kaupoista jo. Molempia on saatavilla myös hiekan sävyisenä. Nekään eivät valitettavasti näihin kuviin ehtineet, mutta kuvitelkaa mielessänne hitusen haalistunut hiekka, joka näyttää ihanalta niin mustan kuin näiden kuvioiden kaverina. Sopii myös viidakko-, safari- ja seikkailutunnelmiin, joita olen tässä näiden kuvien(kin) myötä päässäni pyöritellyt.

Mustavalkoisesta Sirkutus-printistä löysin muutakin kuin t-paidan, nimittäin tunikan ja housut. Anteeksi vaan, mutta jos nämä eivät ole universumin mukavimmat vaatteet, en tiedä mitkä ovat. Ohut viskoosi laskeutuu olkapäiltä ja lanteilta kevyenä kuin kevään valo – ja kyllä, lyyrinen kielikuva on enemmän kuin oikeutettu! Kyllä sitä välillä miettii miksi tulee kuljettua kireissä pillifarkuissa, kun on olemassa myös vaatekappaleita, jotka eivät kiristä, purista, kinnaa tai millään tavoin tee itsestään numeroa. Näissä housuissa tekee mieli tanssahdella, eikä niiden seuraksi pukemani hapsukorot mitenkään vähennä lupaavaa nytkymistä lonkassa. Tunikassa on samat superkauniit halkiot kuin neuletunikassakin ja leikkaus on takaa väljä, joka antaa vaatteen sivusiluetille kevyen a-linjan.

Mekkoakin kokeilin, mitä tykkäätte? Pidän epäsymmetrisestä helmasta ja mekon siroudesta, helman maltillinen pituus vaan mietityttää minimittoihin tottunutta. Ehkä puutarhajuhliin, asustettuna leveälierisellä hatulla ja cocktaililla. Tai mustan trenssin alle, yhdistettynä buutseihin. Äitini varmasti ilahtuisi siitä, että minulla olisi kerrankin mekko, jossa ei olisi välitöntä vilautusvaaraa.

Minimalistivuosien jälkeen vaan tuntuu joskus siltä, että enemmän on enemmän. Jollain selittämättömällä tavalla tykkäsin tosi paljon tästä asusta, jossa yhdistyy kaksi eri kuviota. Printit sopivat yhteen, mutta eihän se ihme ole, kun ovat sukua toisilleen. Villi printtiasu kaipaa seurakseen ehdottomasti hapsukorkkareita, jotka ovat jääneet viime kuukausina kaappiin, koska on ollut joko liian kylmää, liukasta, loskaista tai kaikkia niitä yhtäaikaa. Nyt alkaa niiden aika.

Mitäs tykkäätte? Jos inspiroiduitte, koodilla Stella15 saa 15% alennuksen tässä kirjoituksessa mainituista tuotteista viikon ajan, eli ensi sunnuntaihin 2. huhtikuuta saakka. Linkit löytyvät tekstin seasta, toki Nanson verkkokaupasta kannattaa kurkata samalla mitä muuta sieltä löytyy.

Kiitos kaikille skabaan osallistuneille! Onni osui annniin ja Janskun kohdalle. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Pamautetaan samalla myös arvonta käyntiin! Kerrohan mikä kuvissa näkyvistä vaatekappaleista on suosikkisi? Vastanneiden kesken arvotaan kaksi lahjakorttia, joilla saa itselleen vapaavalintaisen tuotteen Nanson myymälästä. Vastausaikaa on ensi sunnuntaihin 2.4. saakka. Muista sähköpostiosoite! Arvontailoa!

PS. Kiitos kaikille edelliseen arvontaan osallistuneille, se oli ihan suksee! Voittajat arvottiin tovi sitten ja heihin on oltu yhteydessä.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

269 thoughts on “Varaslähtö kevääseen

 1. Silmu! Käyttäisin nahkahousujen, punaisen MoiMoi-poronahkalaukun ja punaisten bootsien kera

 2. Kaikki vaatekappaleet aivan ihania ja keväisiä, mutta erityisesti sirkutus housut tai tunika!

 3. Omaksi yllätyksekseni Narsissi-kuosi tuntui jotenkin freesiltä! T-paita kyseisellä kuosilla on lempparini.

  Tykkään kovasti kuvasta, jossa sulla on edellä mainitun t-paidan kaverina printtihousut. Tyylikkään kreisiä!

 4. Näyttävätpä hyvältä!
  Sirkutus kuosille täydet 10 pistettä. Ottaisin siitä tunikan koto-oloiluun leggareiden kanssa. Ja housut muuhun rentoon menoon, vaihtelevin yläosin ja asustein.

 5. Narsissitunika on herkku! Nansolta olen löytänyt vaatekaappiini aikaisemminkin kolme mustaa modernia mekkoa. Yllätyin ja tykästyin ja laatu on todella hyvä.

 6. Ihania printtejä ja kauniita leikkauksia! Tykkäsin valtavasti nanson trikoomekoista joskus sata vuotta sitten, mutta jossain vaiheessa kuosit alkoivat tuntua mummomaisilta. Ei tunnu enää Vaikken edes liiemmin välitä keltaisesta, on Narsissi-tunika tosi kaunis.

 7. Tuo musta Silmu-neule näyttää juuri sopivan turvalliselta mutta toisaalta erikoiselta:) Basic with a twist, tykkään!

 8. Nanson ilme on kyllä ottanut ison harppauksen parempaan parin viime vuoden aikana! Tuo musta neuletunika reiluin halkioin on a-i-v-a-n ihana. Joskaan mikään ei ihanuudessaan taida voittaa noita assareita :)

 9. Narsissi-tunika ja Silmu-neuletunika ihan parhaat.Onpa Nansolla kivoja uutuuksia ja ihania housuja,löysin heti parit suosikit.

 10. Narsissi-tunikaan taitaa kallistua mielipide, vaikka aika kivalta kaikki vaatteet kyllä näyttävät.

 11. Silmut ja narsissit. Vaikka luultavasti narsissit itseni päällä ei näyttäisi _yhtään_ niin hyvälle kuin sulla

  HannaÄm

 12. Silmu-neuletunika näyttää ihan superhyvältä sun päällä ja sopis parhaiten myös omaan tyyliini, joten se on lempparini. :) Onkin näköjään tuolta nettikaupasta loppu, toivotaan, että niitä tulee vielä lisää.

 13. En osaa päättää! ottaisin useamman! Niin ihania kaikki! Narsissi-sarjan kuosi on niin piristävä! Ja sirkutus-housut mahtavat! <3

 14. Super-suloiset toimistoassistentit Mäyrät ovat aina kaikessa mukana Meiltäkin löytyy 4 kappaletta pitkäkarvaisina Assistenteille paljon rapsutuksia!

 15. Narsissi-tunika! <3 On muuten aivan älyttömän ihania kuvia ja voi hyvä luoja kuinka kauniilta ja ilmavalta teidän asunto näyttää <3 Voisin muuttaa sinne vierashuoneeseen.. :D

 16. Kyllä se on epäsymmetrinen Sirkutus-mekko.
  Mustavalkoinen printti ja vino helma ovat vastustamaton pari!

 17. Keväisen musta neuletunika on mahdottoman hieno ja ehdoton lempivaatteeni tästä kokoelmasta! Ja kuvaus sen hiekkaisesta sisaruksesta ei kuulostanut huonolta sekään.. hmm.

 18. Silmu -tunika sopii monenlaisten housujen kanssa ja näyttää mukavalta päällä.

 19. Ihania!! Narsissi-tunikan ja Silmu-neuleen välillä on melkein mahdotonta valita kumpi on upeampi. Kaipaan väriä ylleni näin keväällä ja Narsissi-tunikassa voisin kuvitella eläväni ensi kesänä, mutta tiedän, että Silmu-neule tulisi kovaan käyttöön. Uskon kuitenkin sortuvani ennemmin Silmun yksinkertaiseen tyylikkyyteen. Hyvää työtä Nansolta.

 20. Nanso yllättää! Ei mitään tätimäisiä kaapuja, vaan omaan vaatekaappiin helposti yhdisteltäviä hyvännäköisiä trendikäitä yksilöitä!Voisin valita kaikki, mutta jo on yksi valittava, niin neuletunika.Kaapistani löytyisi juuri tunikan pariksi sopivat mustat rosoiset pillifarkut.

 21. Olen ollut aivan ihastunut Nanson vaatteisiin viime syksystä asti. Ajattomia ja kauniisti leikattuja vaatteita. Näistä eniten miellytti varmaankin Narsissi-tunika.

 22. Sirkutus-kuosi kolahtaa kovaa!! Kauniita vaatteita kaikki, mutta mekko pysäytti tutkailemaan pidemmäksi aikaa, vaikken ole yhtään mekko/hame-ihmisiä :D Siinä täytyy olla jotain todella erityistä!

 23. Ihanista kukkaprinteistä huolimatta musta Silmu-neuletunika kivoine leikkauksineen vei kuitenkin voiton minun sydämessäni :)

 24. Tuo musta-valkoinen sirkutus-printti t-paidassa on niin nätti! Hankkisin sellaisen, jos voittaisin :)

 25. Aivan liian vaikea valinta! :) Nanso on kyllä kovasti tullut tähän päivään ja noista vaatteista voisin ottaa kaappiini vaikka kaikki. Ehdottomia suosikkeja (valitsen nyt kuitenkin kaksi) olivat Silmu-tunika ja Sirkutus-kuosinen t-paita. Tahtoo molemmat! Mun musta-valko-harmaa-tummansinen- vaatekaapissa nuo olisivat kuin kotonaan :D

 26. NARSISSI-tunika, niin juuri tähän vuodenaikaan sopiva keväinen. Ja kuviosta tulee mieleen ehkä 70-luku.

 27. Silmu- neuletakin haluan ehdottomasti, käytössä on ollut samantyyppinen takki jo vuosia, mutta on “hieman” kulahtanut käytössä. Toivottavasti onnetar suosii…
  Kuvat on aina vaan upeampia täällä palstallasi!

 28. Vau! Olen yleensä mustavalkoista tyyppiä, mutta Narsissi-tunika viehättää kovin silmää! Eli se. Aivan ihanaia asukokonaisuuksia, ihanaa että Nansolta on tullut uusia ihanan freesejä asuja :—)

 29. Yleensä luottounivormuni on musta, mutta nyt silmääni miellyttää erityisen paljon keväisen raikas Narsissi-tunika. Ihan jo siksikin, että sopii värimaailmaltaan täydellisesti Murakamin kirjan ulkoasuun :)

 30. Vaikeaa, kun kaikki on kauniita. Mutta Narsissi mekkoa jo myymälässä hivelin ja livenäkin upea.

 31. Silmu-neuletunika, ehdottomasti! Sen kaveriksi mustat pillifarkut, ruskea huivi turbaaniksi ja olalle vuosikymmeniä vanha pieni nahkalaukku!

 32. Epäsymmetrinen mekko on suosikkini ja sen valitsisin myös itselleni. Sopii sinulle tuo pidempikin helma :)

 33. Tuo epäsymmetrinen mekko näyttää hauskalta, joten mekkoihmisenä se olisi valintani.

 34. Narsissi-tunika vau, olen ihan myyty. Kaikki kuosista ja väreistä malliin on ihanaa, siinähän on kaulukset ja kaikki??

 35. No tuo SIlmu-tunika, ihana!! ja näköjään jo melkein loppu verkkokaupasta. Ja hei k-a-i-k-k-i nämä vaatteet näyttää sinun päällä upeilta enkä varmasti ilman näitä kuvia olisi klikannut itseäni Nanson verkkokauppaan.

 36. Ihan ykkössuosikki on nuo nahkahousut, mutta noista Nanson vaatteista tuo ihana Silmu-neuletunika.

 37. Sirkutus housut ja Silmu neuletunika ovat suosikkejani. Ihanat kuvat muutenkin jälleen kerran!

  P.s. mistä muuten olet löytänyt tuon maailmankartan? Mieheni haaveilee sellaisesta ja haluaisin löytää lahjaksi.

 38. Silmu neuletunika mustana, aivan ihana, ja on kyllä tuo Narsissi-tunikakin ihanan värikäs. Olen ollut ostolakossa koko alkuvuoden, kuntokuurin vuoksi en ole viitsinyt hankkia vaatteita kilojen karistessa, nyt voisikin olla vihdoin uusien ja pienempien vaatteiden aika. Ihania kuvia ja ihanat assistentit taas mukana :)

 39. Vaikea valinta, mutta kyllä ne on noi Silmu -neuleet! Ihania molemmat värit.
  Ja nuo koiruudet <3
  Mistä on tuo ihana harmaa sohvan peitto? Meidän bokserimamma on ihan liian tehokas tuhoamaan sohvan peittoja :)

 40. Nuo pöksyt on ihan huikeat, jotain vastaavaa haluan ihan ehdottomasti kesäksi :) Peukku myös lepakkotuolille ja palmuille!

 41. Oijoi,verkkokauppaan on suunnattava,ihan Onnettaren varaan ei voi jättää.Unelmainen Silmu-tunika tulee olemaan luottovaate ja kunhan sen saa vielä hiekanvärisenä-yhdistelen valkoisiin ja natural pellavahousuihin ja rentous taattu.Kevään valoa!!!!

 42. Arvon Sirkutus-T-paidan ja Silmu-neuletunikan välillä… Kevään kunniaksi Sirkutuksen prittikuvio taitaa viedä voiton!

 43. Omaa tyyliä ehkä eniten on silmu neuletunika mutta ihastusta herätti myös narsissikuosi.

 44. Silmu-neuletunika olisi varmasti käytännöllisin ja eniten omaa tyyliäni. Mutta ihastuin silti kovasti tuohon sirkutus-printtiin!

 45. Sinulle sopii nuo kaikki vaatekappaleet niin hyvin, että aina kuvan nähdessäni yksi vuorollaan on suosikkini. Ehkä sitten kuitenkin ihanin olisi Silmu neuletunika

 46. Tuo Silmu neule heti tokasta kuvasta pomppasi silmiin, että onpa ihan järkyttävän hyvännäköinen sun päällä. Sen haluan itsellekkin kokeiluun hankkia. Kivan siron näköinen, yksinkeratainen ja varmasti mukavakin kun Nanso kyseessä.

 47. Uuh! Onpa kaunis mallisto ja sopii myös kantajalleen upeasti! Sirkutus-housut olisivat ehkä eniten mieleen. Täytyy varmaan piipahtaa Nansolla piakkoin.

 48. Silmu-tunika olisi valintani vaikka kauniita kaikki! Ihanan raikkast kuvat. Kevät on täällä!!

 49. Menee nyt ihan aiheen vierestä, mutta tuossa sohvakuvassa Kuvausassistenteilla on jotenkin vähän mikkorasilamainen ilme…

  Narsississa ehkä kaunein kuosi.

 50. Eiii miten vaikea valinta! Kaikki vaatekappaleet olivat kauniita, ja kantajansa hyvin kaunis.

  Muttamutta… Jos on pakko valita, niin Sirkutus-kuosin t-paita tai housut olisivat kivoin lisä vaatekaappiini.

 51. Narsissinen t-paita on näistä suosikkini. Vaikka muutkin kyllä superkauniita, mutta tuo ja musta housut, ooh!

 52. Tuo sirkutus-kuosi on I-H-A-N-A! T-paita tuolla kuosilla on oma lempparini, ja sopii muuten sulle ihan superhyvin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.