Loppuvuoden lemppareita

Kas! Löysin arkistoista muutaman julkaisemattoman ruudun vanhoista kuvista. Niissä vilahtaa monta ajankohtaista lempiasiaa vuoden viimeisistä kuukausista.

2014-11-15-stellaharasek-lumi-supermarket-1

Lumin laukku. On se vaan kätevä ja kaunis – ja kerrostalon kokoinen. Eco Supermarket Bag on tiheässä käytössä viikonloppumatkoilla ja niinä päivinä, kun kannan mukanani koko liikkuvaa toimistoani, treenikamoja, kahden kuukauden kuitteja jotka unohdin antaa kirjanpitäjälle, litran vesipulloa ja mustelmaista omenaa, jonka pakkasin mukaan evääksi viikko sitten.

2014-11-15-stellaharasek-lumi-supermarket-2

Loppuvuoden huurteiset sävyt. Pastelliset pinkit, vaaleansiniset ja violetit ovat kauneimmillaan kaupungin eteläisillä kaduilla, merenrannan tuntumassa. Mielipiteeni on puolueellinen.

2014-11-15-stellaharasek-lumi-supermarket-3

Pörröinen pipo. Pipokausi on virallisesti korkattu. Mitä pehmeämpi ja pörröisempi, sen parempi. Acnen neonkeltainen pipo on hankinta parin talven takaa ja paras kaverini harmaina maanantaiaamuna tänäkin vuonna.

2014-11-15-stellaharasek-lumi-supermarket-4

Keijuvalot ja muu kimallus. En ole jouluihminen, mutta arvostan kyllä jokaista kimaltavaa, tuikkivaa ja hämärässä hohtavaa valoa senkin edestä. Puihin, taloihin ja portteihin kiedotut valosarjat ovat suosikkini. Glögimuki käteen ja kävelylle.

2014-11-15-stellaharasek-lumi-supermarket-5

Kuumat juomat. Ihan sama onko mukissa kahvia, teetä vai glögiä – kunhan se lämmittää sormia, sielua ja sydäntä. Omistan pari erilaista takeaway- ja termosmukia, joissa kuljetan kylminä kuukausina kuumia eväitäni. Tapa on tarttunut poikaystäväänkin, joka pakkaa aamuisin jättiläismäisen kahvin termosmukiin kaveriksi työmatkalleen.

Photos by Dorit Salutskij

4 thoughts on “Loppuvuoden lemppareita

  1. Ihana blogi. Kauniit kuvat ja soljuva teksti. Kalliiksi vain välillä käy tämä seuraaminen :) Nytkin oli pakko tilata toi kassi. Toivottavasti mahtuu kahden päivän kamat ettei aina tarvitse vetää perässään trolleya.

  2. Termosmuki!! Jotenkin olen pystynyt elämään ilman, tai siis ainokainen jonka omistan, polttaa huulet. Mistä saisin hyvän?

    värikäs pipokin on ehkä hankittava. Kiitos vinkeistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.