Mustan hurmaa

Kuka hölmöläinen väittää, että musta on tylsä väri? Se muuttaa muotonsa materiaalin, tekstuurin ja leikkauksen mukaan. Rakastan makuuhuoneen vaatetangon vaihtuvaa muotinäyttelyä. Nahkahuivi ja paljettitakki ovat vuosia vanhoja lemppareita, gTIEn käsinkudotun lampaannahkahuivin ostin muutama kuukausi sitten. Olen kaavaillut sitä valkoisen pellavapaidan ja pillifarkkujen kaveriksi – eipä sitä paljoa muuta ihminen kevääseen tarvitsekaan. Ehkä vähemmän lunta ja enemmän sitä aurinkoa.

2014-03-20-stellaharasek-blackisforever

Lamb leather knit scarf from gTIE, bought it a few months ago. Smooth leather scarf from an old collection by Stylein. Sequined coat from Selected Femme, also a few years old. Still love them all.

THE DOORS – HELLO, I LOVE YOU

6 thoughts on “Mustan hurmaa

  1. tuo virkattu nahkahuivi näyttää kyllä ihanalta….eikä olisi vaikea vaikka itse näprätä…: )

  2. Musta on kyllä kieltämättä paras väri vaatteissa, mutta…
    Noh, kun ikä alkaa lähennellä vitosella alkavia lukuja, on sitä mustaa vaateläjää tullut myllättyä jo sen verran kauan, että kaipaa välillä muitakin värejä päiväänsä piristämään. Siis ihan oikeita värejä. Vihreää, oranssia, punaista… ja vähän kepeyttä ja huumoria katu-uskottavan viileyden vastapainoksi.

  3. Ei musta ole missään nimessä tylsä väri! Sitä vastoin moni väittää sitä turvalliseksi ja tästä olen eri mieltä. Harvalle suomalaiselle kalpeanaamalle oikeasti sopii kokomusta univormu saati musta värinä lainkaan… Mutta käytän toki itsekin mustaa, joskus enemmän, joskus vähemmän.

  4. Ihania asioita vaatetangolla!
    Joo, musta on aina uusi musta. Joskin olen iloinen, että osaan nykyään muihinkin väreihin (harmaa, valkoinen…) pukeutua, mutta harvemmin on asua, jossa ei olisi mitään mustaa.

    • Hei anonyymi, en harrasta piilomainontaa, olen itse ostanut kaikki kuvassa vilahtavat vaatekappaleet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.