Ruusuntuoksuista rakkautta

Olen kehittänyt keskivaikean addiktion kaikenlaisiin öljyihin, joita voi läträtä tukkaansa tai ihoonsa. Olin haljeta onnesta, kun tajusin, että joitakin voi läträtä molempiin! Uusin löytöni on kokeiluun saamani ruususeerumi: silkkitippoinakin tunnettu tuote, joka on tarkoitettu tukalle, mutta siloittaa tuulentuivertamien latvojen lisäksi pakkasen kuivattamat posket. Olen pehmittänyt öljyseerumilla käsien ihon ja paikkaillut jopa auringonpolttamia lapaluita. Toimii, ja pari tippaa riittää pitkälle.

2015-02-24-stellaharasek-roseserum

Seerumia voi sekoittaa myös hoitoaineeseen tehostamaan sen vaikutusta tai käyttää kuivaan ja kutisevaan hiuspohjaan yön yli jätettävänä naamiona. Sitä kokeilen seuraavalla kerralla kun onnistun polttamaan hiusjakaukseni auringossa. Kyllä, se on mahdollista kun on tarpeeksi tunari.

Seerumin valmistaa luomulaatuisiin hiustuotteisiin erikoistunut Less Is More ja sitä saa Suomesta ainakin Nudgesta ja  Greenlipsin verkkokaupasta. Kokeilussa on myös muita saman merkin tuotteita, palaan asiaan jos löydän joukosta helmiä!

8 thoughts on “Ruusuntuoksuista rakkautta

  1. Ei ole todellista, olin tähän saakka täysin vakuuttunut, että olen taatusti AINOA tampio joka onnistuu kärventämään jakauksensa! Ilmeisesti niin voi käydä henkilölle, joka keskittyy kaikkeen tärkeämpään, kuten rannalla bongaamiensa kulkukoirien rapsutteluun, rantavedessä hylkeen lailla löllymiseen ja caipiroscan ryystämiseen…..

    • ET OLE AINOA! Terveisin toinen tampio, joka keskittyy juurikin noihin samoihin asioihin.

  2. Oma suosikki on ollut angelroot tyvikohottaja! Antaa suolasuihkeen kaltasta rapsakkuutta tyveen, ja toimii myös “väärin käytettynä” koko tukassakin, riippuen toki latvojen rapsakkuudesta. Less is more -sarja löytyy myös Glamista pikkurobalta! Ps keväämmällä sarjalta on tulossa ihan virallinen suolasuihke, jossa kuulemma seljankukkaa. Sitä ainakin itse odottelen malttamattomana :P

  3. voisipas kokeilla, kuulostaa herkulliselta, kerro kuitenkin tosiaan, jos joku toinenkin ‘helmi’ löytyy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.