Terassilounaskausi korkattu

Kevään ensimmäinen terassilounas helmikuussa, ei hullummin. Café Caruselin terassille paistoi yksi päivä aurinko, eikä lounaan aikana ehtinyt tulla kylmä. Pienille koirille ehti kyllä tulla nälkä, mutta se on sitten toinen tarina.

2015-02-26-stellaharasek-helsinki-12015-02-26-stellaharasek-helsinki-22015-02-26-stellaharasek-helsinki-32015-02-26-stellaharasek-helsinki-4

Se vähä jää, joka merelle ehti tulla, on sulannut aaltoihin. Hiekkaa näkyy jo! Tuntuu hullulta, että tuohon samaan hiekkaan upotin varpaani vain muutama kuukausi sitten – ja muutaman kuukauden päästä upotan uudestaan.

2 thoughts on “Terassilounaskausi korkattu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.