Off the map ~ Juhannus Pohjanmaalla

✖ POHJANMAA

Tällä kertaa koko kaveripiiri, me mukaanlukien, jäimme kaupunkiin, mutta viime vuonna keskikesän juhla vietettiin Pohjanmaalla perinnesuomalaisessa päiväunessa. Oli mökki, järvi, laituri, soutuvene, sauna ja vahtikoira. Olkoonkin, että se vahti lähinnä kärpäsiä ja kun sanon “vahti”, tarkoitan “söi”. Nukuin saunatuvassa kesäheilani kainalossa, hyödytön vahtikoira käpertyneenä polvitaipeeseen. Saunan terassille unohtuneessa radiossa joku lauloi kuin lämmin vesi, joka lainehtii. Postikortteja Pohjanmaalta.

2014-06-20-stellaharasek-midsummerdream-12014-06-20-stellaharasek-midsummerdream-22014-06-20-stellaharasek-midsummerdream-32014-06-20-stellaharasek-midsummerdream-42014-06-20-stellaharasek-midsummerdream-52014-06-20-stellaharasek-midsummerdream-62014-06-20-stellaharasek-midsummerdream-72014-06-20-stellaharasek-midsummerdream-82014-06-20-stellaharasek-midsummerdream-122014-06-20-stellaharasek-midsummerdream-102014-06-20-stellaharasek-midsummerdream-112014-06-20-stellaharasek-midsummerdream-9PHOTOS BY STELLA HARASEK

12 thoughts on “Off the map ~ Juhannus Pohjanmaalla

 1. Jos katsot kolmatta kuvaa vain nopeasti vilkaisten, saatat nähdä ruskeahampaisen vampyyri- tai mursumäykyn!

 2. Voi Stella, olen niin iloinen blogistasi!! Se on siinä mielessä poikkeuksellinen, että olen seurannut tätä mon-ta vuotta, toisin sanoen lähes alusta saakka. Lisäksi tämä on paikka, jossa sekä teksti että kuvat ovat ihan over the top. Kiitos siis näistä ja oikein ihanaa kesää&lomaa!

 3. Ihania kuvia! Tulee ikävä lämpimiä kesäpäiviä ja järveen pulahtamista. Tällä hetkellä tekee mieli pulahtaa lähinnä peiton alle, sen verran koleita ovat nuo ilmat. Näin siitäkin huolimatta, että tilasit muuta! Annetaan sääjumalille vielä hetki armonaikaa, mutta jos ei pian ala tapahtua, on aika lyödä superviisaat päämme yhteen ja miettiä niitä jatkotoimia.

  Tuli vielä mieleen, että hyönteisiä syövästä “vahtikoirasta” voi olla ihan todellista hyötyä. Meidän hyvä(?) paimenemme jahtaa mökillä paarmoja niin aktiivisesti, etteivät ne retaleet paljon meidän kimppuumme pääse. Skotlanninpaarmapaimenkoira, hih.

   • Uskotaan sit. Netissä on vaan ollu epäilyjä siitä ottaako sun valokuvaajakaverit muitakin kuvia tänne kuin asukuvat.

    • HAHA! Minulle on ihan sama mitä uskot tai epäilet. Mikon ja Doritin kuvat on kreditoitu kyllä.

    • Kaikenlaista… Toisaalta itse olisin aika iloinen, jos ottamiani kuvia epäiltäisiin ammattilaisen ottamiksi. Näin ei ole toistaiseksi päässyt käymään ;)

     • You have a point! Nämä “netin epäilyt” vaan naurattavat niin paljon, ettei tule aina ensimmäisenä mieleen olla imarreltu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.