Sunnuntailupauksia

Tälläisten viikonloppujen päätteeksi tulee tehtyä itselleen ja universumille kaikenlaisia lupauksia. En enää tinttaa viiniä tai valvo viiteen. En ainakaan mene Yökyöpeliin laulamaan Eppu Normaalia tai herää ripsivärit varisseina poskille. Pysyn kotona ja kirjoitan, lankkaan syysnilkkurini, katson kaikki kulttuuridokumentit jotka ovat odottaneet vuoden tarunhohtoista ilmiötä nimeltä sopiva hetki. Teen uunijuureksia tai jotain muuta terveellistä. Petaan sänkyyn puhtaat lakanat, avaan ikkunat ja muistan langata hampaat. Aamulla teen vihermehun ja pakastemarjoilla maustetun puuron.

2015-10-18-stellaharasek-athome-12015-10-18-stellaharasek-athome-22015-10-18-stellaharasek-athome-32015-10-18-stellaharasek-athome-42015-10-18-stellaharasek-athome-52015-10-18-stellaharasek-athome-62015-10-18-stellaharasek-athome-7

Tähän mennessä olen käynyt pizzalla, aloittanut kolme kertaa katsomaan elokuvaa (joka ei ole kulttuuridokumentti, ellei sitä määritellä hyvin väljästi) ja yhtä monta kertaa nukahtanut kesken, juonut vihermehun sijaan jääkaapista löytyneen limun ja mennyt vahingossa viinilasilliselle ystävän luo. Ei ehkä nappisuoritus, mutta voin sentään onnitella itseäni siitä, että sängyssä on puhtaat lakanat. Balmuirilta saadut perkaalipuuvillakanat ovat ensimmäistä kertaa käytössä, rypistyvät rennosti samalla lailla kuin pellavalakanat. Kelpaa sujahtaa vällyjen väliin. Kauniita unia ruudun sille puolen!

16 thoughts on “Sunnuntailupauksia

  1. Mahtavaa, että jollakulla on (tai oli) samanlaisia lupauksia :D Minäkin eilen vannoin, että maanantaina alkaa taas terveellinen ruokavalio ja kas kummaa, kun iltapalaksi valikoitui aakkospussi… Mutta se oli vain jälkkäri ruisleivän ja mandariinien jälkeen :P

  2. Maanantai aamuna tuo sänky näyttää kyllä vielä petollisemman kutsuvalta. Plääh. Tää maanantai ei meinaa käynnistyä millään. Osasyynä on matikan tenttiin lukeminen. Tääl mä hengaan kattelemas sun kuvia, ku pitäis laskea. Miksei yliopistossa tai työelämässä ole lakisääteistä syyslomaa?!! Varmaan siks niin tahmeeta, ku keho tietää, et pitäis olla loma. Tää sun blogi on hyvä itsepetosfoorumi♥Hyvää uutta viikkoa Stella.

  3. Puhtaat lakanat on jo puoli voittoa ja kyllä ne marjat pakkasessa säilyy – talvipakkasilla sitä marjaisaa puuroa vasta tosissaan tarvitseekin. ;)

  4. Ihanat kuvat! Ja noi lakanat on kans upeet. Joo mietin kans miten shokkina se puuro ois tullu, ehkä hyvä tehdä muutokset hitaasti :D

  5. Vahingossa viinilasilliselle. :D Mieti mikä shokki olisi ollut elimistölle, villin lauantain jälkeen, lautasellinen puuroa marjoilla. Nuo lakanat on ihan mahtavat, hankin tosin vähän edullisemmat vaikka haaveilinkin noista. Kivaa viikkoa!

    • Kyllä. Mutta ehkä ei niitä aivan kaikkia, joita villin viikonlopun jälkeen tulee annettua, sillä onhan Yökyöpeli sentään mahtava paikka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.