Agenda alkaneelle vuodelle

2015-01-03-stellaharasek-uusivuosi

Uuden vuoden lupaukset eivät ole ikinä oikein vedonneet minuun. Lupaamisessa on vähän kiero klangi – ihan kuin lupaus yritetään pitää ennen muuta siksi, että se on kerran annettu. En silti suinkaan ole immuuni upouuden, kiiltävän vuoden antamalle mahdollisuudelle aloittaa puhtaalta pöydältä, joten olen toiminnan naisena laatinut listan tavoitteista alkanutta vuotta varten. Aah, tavoitteet! Niistä on tullut viime kuukausina uusia ystäviäni.

(1) Hakata vielä vähän mustetta selkääni. (Vähän vaan, äiti.)
(2) Vetää vähintään yksi leuka ilman kuminauhaa. Tämä tavoite *köh* ei liity mitenkään siihen, että tiedän valmentajieni lukevat silloin tällöin tätä blogia.
(3) Löytää uusi villakangastakki, joka on vähintään yhtä ihana kuin se, jota olen käyttänyt seitsemän vuotta tähän saakka.
(4) Opetella vihdoin juoksemaan – ja nauttimaan siitä.
(5) Syödä magnesiumia joka päivä (kts. edellinen kohta).
(6) Ottaa enemmän hyviä ja vähemmän rumia valokuvia.
(7) Hankkia elämäni ensimmäinen uusi sänky. Olen vihdoin virallisesti liian vanha kavereilta kierrätettyihin sänkyihin.
(8) Muistaa nukkua (kts. edellinen kohta).
(9) Kirjoittaa kirja.
(10) Olla enimmäkseen onnellinen.

21 thoughts on “Agenda alkaneelle vuodelle

 1. Jei, meitä tulevia kirjailijoita on tänä vuonna siis enemmänkin :D Huippuagenda joka kohdaltaan, ei muuta kuin mahtavaa ja menestyksekästä vuotta 2015!

  (Itse yritän muistaa nauttia myös tavoitteiden eteen työskentelystä, ei pelkästään siitä lopputuloksesta. Ei se päämäärä vaan matkanteko jne.)

  • Hei jee, onnea! Ja olet oikeassa, olen miettinyt ihan samaa. Onneksi nautin kirjoittamisesta niin paljon, ettei se tunnu sillä tavoin työltä kuin joku toinen samankokoinen urakka.

 2. Peukku magnesiumille! Omakohtainen kokemus magnesiumöljyistä/suihkeista on paljon parempi kuin suunkautta otettavat. Kuukaudessa sain liian matalat mankkutasot nousemaan reilusti viitteisiin. Öljy imeytyy suoraan soluun ihon kautta, eikä rasita sisäelimiä. Ihan vain tämmöinen btw-vinkki joka tuli mieleen..hyvää uutta vuotta!

  • BetterYoun magnesiumöljyt on muuten tammikuun ajan kantistarjouksessa Stockalla, ihan näin vinkkinä. Sportti-versiossa on ihana mustapippuri-sitrustuoksu! :)

 3. Pingback: Uuden vuoden lista | Katja Kokko

 4. Huomenta, tässä aamupuuron äärellä olen pohdiskellut omia tavoitteita ja niistä pari tässä: Aion nukkua paremmin, pitää itsestäni paremmin huolta ja nauraa enemmän. Näillä eväillä vuodesta tulee varmasti hyvä. :)
  Ps. Joko joutsenet (tyynyt) on arvottu?

  • Hei ihana lista! Kannatan.

   PS. Arvon tyynyt huomenna ja olen samalla yhteydessä voittajiin, julkaisen nimimerkit blogin puolella lähipäivinä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.