Viikonlopun valo

Olin ajatellut viettää matkanjälkeisen viikonlopun rauhallisissa merkeissä, pestä hiekkaiset hellevaatteeni, tehdä ruokaa ja haahuilla rannalla koirien kanssa. Olin jotenkin unohtanut Mellakan perjantaisen virkistyspäivän (niitä virkistyspäiviä, joiden jälkeen olo on kaikkea muuta kuin virkistynyt), yhteisen kampaaja-ajan ystävän kanssa (niitä kampaaja-aikoja, joihin mennään yhdessä kuohuviinipullo kainalossa) ja sen, että olin luvannut juhlia toisen ystävän saavutuksia samppanjan merkeissä (niitä saavutuksia, joita voi juhlistaa vain samppanjalla). Sehän meni sitten hyvin. Hauskaa on ollut. Nyt voikin sitten hyvällä omatunnolla viettää loppuviikonlopun vaakatasossa ja vanhaa ystävää lainatakseni, maata kuin makkara ja tuntea tunteita.

2015-10-18-stellaharasek-sunday-012015-10-18-stellaharasek-sunday-022015-10-18-stellaharasek-sunday-032015-10-18-stellaharasek-sunday-042015-10-18-stellaharasek-sunday-052015-10-18-stellaharasek-sunday-06

Kuvissa pääosassa tuo kirkkaista kirkkain auringonpaiste, johon ei voi väsyä – ja uusi piponi, jonka ostin juuri Beamista tropiikinjälkeisessä shokkitilassa. Tulkoon pakkanen, nyt ei palele päätä. Kunhan ei tule vielä tänään.

Kuvat minusta Mikko Rasila

16 thoughts on “Viikonlopun valo

  1. Ihana tuo viimeinen kuva! Kuulostaa nyt ehkä vähän oudolta, mutta sulla on tosi kauniit hampaat – saako kysyä oletko valkaissut niitä, ja jos niin missä / millä?

      • Joo, ylärivi tuli oiottua Inman Aligner -menetelmällä Smile Designissa (www.smiledesign.fi). Kirjoitin aiheesta silloin vanhan blogin puolella, mutta ne postaukset eivät ole enää netissä. Aiheesta kysytään tosi usein, joten ehkä pitää tehdä joku tiivistelmä.

    • Haha! On ne joskus valkaistu, siitä on tosin useampi vuosi aikaa. CBS-hoitolassa Uudenmaankadun ja Annankadun kulmassa kävin, en muista hoidon nimeä.

  2. Hei tuo pipo! Ihana! Ja kauniit on kyllä kuvatkin, kuten aina. Mistä tuo pikkulaukku mahtaa olla peräisin?

    • Hmm, oli muistaakseni, olisko ollut kaksi muuta väriä? En valitettavasti muista mitä, mutta Beamista löytyy. Merkki on FWSS ja hinta viitisenkymppiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.