Mustaa valkoisella

Tykkäsin tästä matkanjälkeisestä vahinkoasetelmasta niin, etten olisi millään malttanut siirtää tavaroita paikoilleen. Istanbulista tuodut pellavapyyhkeet odottavat pitkiä päiviä Pihlajasaaressa ja lämpenevää merta. Matkalaukku seisoo suoraryhtisenä kuin sotilas, kuin anoisi lähtölupaa seuraavaan reissuun. Sitä se saa nyt vielä odotella.

2015-05-29-stellaharasek-favouritethings-1

Vitivalkoisista nahkatennareista on tullut vähän salavaivihkaa suosikit. Luulin, että sain viime vuosikymmenellä tarpeekseni Superstareista koko loppuelämäkseni, mutta niinpä nuo näyttävät kymmenen vuoden tauon jälkeen taas hämmentävän hyvältä. Eivät ne kauaa pysy valkoisena, muttei tarvitsekaan. Tervetuloa hiekka, pöly ja ruohonvihreät viirut – ne ovat kesän merkkejä ne.

2015-05-29-stellaharasek-favouritethings-2

MATKALAUKKU RIMOWA
SUPERSTARIT SAATU ADIDAKSELTA
PYYHKEET MATKATULIAISIA

 

18 thoughts on “Mustaa valkoisella

  1. Hei, onko toi matkalaukku kauheen painava? Joku ton tyyppinen olisi hakusessa, ja toihan on kyllä hieno. Mut hyvä olis, jos laukku olisi kevyt liikuteltava.

    • Moikka Chilli, ei ole yhtään painava! Kannattaa käydä kokeilemassa Rimowan liikkeessä Espalla tai lentokentän myymälässä, jos olet reissaamassa lähiaikoina. Tuo alumiinikuori on kestävä, mutta kevyt.

  2. Onhan nuo superstarit varmaan mukavat jalassa, mutta turhan monessa blogissa jo näkyneet…liika on aina liikaa. Pellavapyyhkeet sen sijaan ovat kesää jos mitkä : )

    • Ai? Mä en ole bongannut yhdestäkään toisesta blogista, mutta se ei liene ihme, sillä en ole moniakaan ehtinyt viime kuukausina selaamaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.