Vaikeiden päivien pelastaja

Nyt on ollut vähän vaikea päivä. Nukuin pommiin. Pyöränkumi oli tyhjentynyt, pumppu oli hukassa, spora meni nenän edestä, tilattu taksi ei tullutkaan. Myöhästyin aamun ensimmäisestä tapaamisesta. Kun astuin kokoussaliin tuskanhiki otsalla, tulin yhtäkkiä kirkkaan tietoiseksi neonpinkeistä espadrilloistani ja siitä, että kaikki muut olivat pukeutuneet pukuun. Luonnollisesti olin myös unohtanut tietokoneeni laturin.

Loput päivästä on mennyt suunnilleen samaa rataa: pelasin kaikkien aikojen kalenteritetriksen mahduttaakseni huomisen aikatauluuni tapaamisen, joka onkin ylihuomenna. Menin palauttamaan kuvauslainoja, jotka olivat kiltisti kassissaan – kotona. Ja niin edelleen. Nyt on tietysti vatsakipu, väsy, vilu ja kaamea känkkäränkkä.

Ainoa mitä kannattaa tässä vaiheessa tehdä on luovuttaa ja mennä nukkumaan, mutta sitä ennen esittelen teille kaikkien vaikeuksien vastapainoksi kesän helpoimman vaatteen. Se olisi varmasti pelastanut tämänkin turhanpäiväisen tiistain, jos olisin vaan tajunnut vetää sen aamulla päälle. Musteensininen mekko yllätti minut monellakin tapaa: en olisi ikinä uskonut, että pitkähihainen, pellavainen maksimekko olisi minun juttuni, mutta eipä se paljoa mielipidettäni kysellyt. Senkun täräytti tiensä vaatekaappiini ja ryhtyi yhdeksi suosikkivaatteekseni, noin vain ilman lupaa. Kuvat ovat Istanbulista muutaman viikon takaa.

2015-06-16-stellaharasek-istanbul-linendress-12015-06-16-stellaharasek-istanbul-linendress-42015-06-16-stellaharasek-istanbul-linendress-32015-06-16-stellaharasek-istanbul-linendress-22015-06-16-stellaharasek-istanbul-linendress-5

Parhaat asiat: ohut pellava, joka näyttää sitä rennommalta mitä ryppyisempi se on, sivuhalkio joka mahdollistaa kärsimättömälle esteettömät harppausmahdollisuudet, hihat jotka saa työnnettyä kyynervarsiin ja juuri oikeanlainen kapea leikkaus. Mekko ei kinnaa tai kiristä, muttei myöskään näytä muumimamman yöpaidalta tai taidetätikauhtanalta. Täydellinen. Minkään ei tarvitse olla täydellistä, mutta ei siitä haittaa ole, jos yksi mekko on.

PELLAVAMEKKO SAATU BOOMERANGILTA
THIERRY LASRYN AURINKOLASIT TREND OPTICISTA
NAHKALAUKKU SAMUJI
HOPEAKORUT PERNILLE CORYDON
SANDAALIT BIRKENSTOCK

18 thoughts on “Vaikeiden päivien pelastaja

 1. Jos sulla menikin spora nenän edestä, niin uskoakseni tällä viikolla se olit sinä, joka pelasti minut samalta kohtalolta ja piti ovet auki kun tukka putkella kiisin pysäkille viime tipassa – kiitos! Ehkä ensi kerralla toistepäin ;-)

 2. Samalla asialla kuin aiempi kommentoija. Nyt kun on katsonut ja kuolannut sun kuvissa riittävän pitkään Toria niin pakkohan se on hankkia itsellekin. Tosin ikäväksi huomasin, että olivat loppu verkkokaupasta. Osaatko tai osaisiko joku auttaa mistä niitä mahtaisi saada vielä?

  • Voih! Liikkeistä kannattaa tiedustella, tai laittaa vaikka viesti suoraan Samujin info-osoitteeseen? Jos ovat kaupoistakin loppu, on varmasti tulossa lisää ja silloin kannattaa liittyä jonotuslistalle (sellainen on). Tuotantomäärät ovat ilmeisesti tosi pieniä ja kysyntää riittää.

 3. On sun ansiota tai ehkä SYYTÄ että jouduin hankkimaan tuon ruskean Tori-laukun. On näkynyt niin paljon kuvissa etten enää kestänyt ;) on se vaan upee, koko vuoden paras hankinta.

  • HAHA! Onnittelen, se on parhaita laukkuja joita mulla on ikinä ollut. Siksi omistan sen kahdessa eri värissä.

  • Boomerangin vaatteita myydään Helsingissä Stokkalla, merkin omassa BomeR-kaupassa Sellossa, Iso-Roballa sijaitsevassa Nectarinessa sekä Womenassa Iso-Omenassa ja Itiksessä!

   • Eikö boomerangilla ole nettikauppakin, muistelisin joku aika sitten selanneeni…mekko on kyllä hieno, ja makee väri, voi kun olisi vielä hihaton : ) jotain vaihtelua sille perusmustalle halkiohelmalle, joka kaapissa roikkuu odottamassa, milloin kesä alkaa : )

 4. Ei hittolainen, pellava on ihan parasta ja tuo mekko näyttää kyllä juuri siltä, että se pelastaa takuulla minkä tahansa kesäpäivän. Ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.