Berliinin tuliainen

Löysin berliiniläisestä vintagekaupasta juuri sen mitä olen muutaman vuoden etsinyt: tukevan nahkarepun paikkaamaan äitini vanhan poronnahkarepun jättämän aukon elämässäni. Repulla taitaa olla ikää suunnilleen saman verran kuin minulla, myyjä vakuutti että se kestää vielä toisetkin mokomat vuosikymmenet.

2015-09-19-stellaharasek-berlin-backpack-012015-09-19-stellaharasek-berlin-backpack-022015-09-19-stellaharasek-berlin-backpack-03

Pisteitä konjakinruskeasta nahasta, leveistä selkähihnoista ja suuresta koosta, mutta erityismaininta siitä, että noihin valtaviin taskuihin mahtuu viinipullo(ja).

14 thoughts on “Berliinin tuliainen

  1. Viinipullon vetävät sivutaskut pitäisi standardoida kaikkiin maailman nahkareppuihin! Ja miksei muistakin materiaalista valmistettuihin reppuihin. Onhan kyseessä kuitenkin reissaamiseen tarkoitettu kantovalmiste, hitto soikoon :D Oman, Suomessa valmistetun nahkareppuni etutaskuihin ei tosin mahdu kuin taskumatit, ja näin viisi vuotta hankinnan jälkeen lie turha reklamoida.

  2. Tosi kaunis reppu, varmaan 80-luvulta? Mikäs paita sulla muuten siellä vilahtaa? Kivannäköinen sekin.

  3. Vinkiksi muille nahkareppuja haikaileville suomalainen Kasperi. Paksua kestävää nahkaa ja kiva simppeli ulkonäkö. Oon ihan onnessani omasta kasperi-nahkarepustani. ☺️ http://kasperi.net

    • Hei kiitos muistutuksesta! Tuo Kasperi on ollut kirjainmerkeissäni iät ja ajat, tarkoituksena penkoa putiikki läpi tarkemmin.

    • Reppu on kyl upee! Kuvista kiitos matkaseuralaiselleni Annille – hänkin upee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.