Rakastuin mä neonraitoihin

Kun on Stockan kenkäosastolla iskenyt silmänsä kaikkien aikojen neonväriräjähdykseen, näkökulmasta riippuen ehdottomasti paras tai ehdottomasti huonoin makutuomari on ystävä, jonka koko koti näyttää sateenkaarelta. OOH, hän sanoi ei-kovin-yllättävästi kun esittelin kengät, KYLLÄ TODELLAKIN OSTAT. Se oli sitten sillä selvä. Pakkasin kenkälaatikon pyöränkoriin ja painelimme meille viinille. Luna oli vieraasta mielissään, kuten on ihan jokaisesta kynnyksen yli astuvasta kaksijalkaisesta, joka antaa tai ei anna kielisuudella korvaansa (lopputuloksen kannalta suostumuksella ei ole juurikaan merkitystä).

2015-06-14-stellaharasek-athome-12015-06-14-stellaharasek-athome-2

No onhan ne nyt sekopäisen siistit, vai mitä!? Hipit melkein härskiyteen asti. Saavat tuoda hippasen rempseyttä mustavalkoiseen kesäpukeutumiseeni. Näköjään on niin, että vaatekaapissani on sijaa kahdenlaisille asioille: sellaisille, joissa ei ole yhtään väriä ja sellaisille, joissa on kaikki värit.

2015-06-14-stellaharasek-athome-32015-06-14-stellaharasek-athome-4

Nämä ovat elämäni ensimmäiset espadrillot. Virallisesti olen tähän saakka vihannut niitä, mutta sillä säännölla on näköjään olemassa poikkeus, joka täräytti tiensä sydämeeni sillä sekunnilla, kun näin ne. Mikko kysyi muuten heti ostinko kengät siksi, että kuviointi tuo ilmielävästi mieleen musiikin miksausraidat. EN VAAN VÄRIEN VUOKSI, vastasin kiukkuisena siitä etten keksinyt assosiaatiota itse.

2015-06-14-stellaharasek-athome-62015-06-14-stellaharasek-athome-5

Tätä ystävämme multitaskausta on pakko ihailla. Ei tuota minkäännäköistä ongelmaa leikkiä lohikäärmeellä valkoviinin juomisen lomassa. Lohikäärme muuten sointuu uusiin kenkiini häiritsevällä tarkkuudella. Se ei kyllä ollut osasyy tähän äkkirakastumiseen.

12 thoughts on “Rakastuin mä neonraitoihin

   • ♡ arvaa kuka hinkuaa pientä kissaa? ;) no mää! Mulla on ollu aina koiria, kissoja, heppoja, yms ötököitä : D
    Alkuun seurailinkin täällä sun tassuttelijoita, mut sit tykästyin sun teksteihinkin.. ;))
    Ps. Palauduin suomeen ja kääk mikkä kelit?! Not mee..
    koskahan pääsee takas.. :D

    • Pikkukissat on ihania! Mäkin haluaisin, mutta epäilen, että perheen metsästyskoirat ovat toista mieltä. Haha, kiva kuulla että sain sut houkuteltua tänne koirien avulla! Älä välitä keleistä, olen IHAN VARMA että huomenna on helle ja siitä alkaa vihdoin kesä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.