Hyvä tukka, parempi mieli

On se vaan kumma kuinka paljon hyvä tukka helpottaa elämää. Kampaajakäyntiä seuraava viikko on aina yhtä juhlaa: aamuisin ei tarvitse kuin pestä naama ja vetää vaatteet niskaan, niin on valmis päivän koitoksiin. Ripsiväri: suotavaa, muttei välttämätön, jos on juoksulähtö tai laiskuus. Jos olen jotain oppinut ranskalaisilta naisilta, se on tämä: jos tukka on iskussa, meikin (tai oikeastaan minkään muunkaan) kanssa ei ole niin justiinsa.

2016-03-07-stellaharasek-dandy-hiukset-12016-03-07-stellaharasek-dandy-hiukset-22016-03-07-stellaharasek-dandy-hiukset-32016-03-07-stellaharasek-dandy-hiukset-42016-03-07-stellaharasek-dandy-hiukset-5

Suorana tuivertavan tuulitukan on taikonut jälleen Dandyn Marko. Muistatteko avajaistarjouksen, jonka Vaasankadulle avattu Fine & Dandy lupasi blogini lukijoille? Tarjous oli sen verran suksee, että Sumi ja Marko päättivät jatkaa sitä vielä maaliskuun ajan – ja laajentaa sen koskemaan myös Viiskulmassa palvelevaa pistettä. Koodilla STELLA saa siis 20% alennuksen Fine & Dandyn ja Hiushuone Dandyn kampaamo- ja kauneushoitolapalveluista päivisin välillä klo 10-15 maaliskuun loppuun saakka. Koodi toimii sekä soittamalla että verkkosivujen kautta tehtyjen varausten yhteydessä. Viekää terveisiä, jos menette!

Hiushuone Dandy
Varaa aika verkosta >
Tarkk’ ampujankatu 14, Ullanlinna
00140 Helsinki
Puh. 045 265 3636

Fine & Dandy
Varaa aika verkosta >
Vaasankatu 11, Kallio
00150 Helsinki
Puh. 050 598 7687

Kuvat Jarno Jussila

9 thoughts on “Hyvä tukka, parempi mieli

 1. Eivät kliseet ovat turhaan kliseistä: “Tukka hyvin, kaikki hyvin”! Hiuksilla on kyllä suuri vaikutus kokonaisuuteen ja omaan fiilikseen. Lattatukan kanssa mikään vaate ei tunnu näyttävän hyvältä ja kun tukka on kunnossa niin ruminkin riepu on sittenkin ihan okei ;).

 2. Pim! Oon tuskaillu tän lettini kaa, ja ois kyl kiva mennä tuonne :)..
  Kumpi osoite ois parempi? Ookko siis ollu kummassakin?

  • PIM! No itse siis käyn Sumilla ja Markolla, jotka palvelevat molemmissa (molemmat ovat Vaasankadulla ainakin maanantaisin), joten oman kokemuksen puolesta voin suositella molempia. Vaasankadun pisteessä on kyllä kahvila, joten siitä plussaa! Itse käyn Viiskulmassa, koska se on niin lähellä omia hoodeja.

 3. Mutta, onko sulle koskaan käynyt niin, että olet ihan tuskissasi hiusten kanssa, ja varaat paniikissa aikaa kampaajalle. Ja tadaa, samana aamuna, kun kampaaja on, hiukset asettuvat aivan jumalaisesti. Ihan kuin huutaakseen, ettei tässä mitään muutosta tarvita, katso nyt meitä!
  Mulle on käynyt näin aika monta kertaa..

  • Haha, toihan on ihan sama ku jossain kuolemantaudissa varaa ajan lääkäriin ja odotushuoneessa kuulostelee oloaan ja yhtäkkiä ei tunnukaan olevan mitään oireita. Mee siinä sit köhimään vakuuttavasti lekurille saadakses jotain diagnoosia ja troppeja..

  • HAHA! Mulla on kampaajakäyntien välillä yleensä niin monta kuukautta, että tätä tilannetta ei ole ikinä osunut eteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.