Lempipöksyissä

Ystävän kirppiskasasta ongitut herrainhousut ovat olleet yksi kevään lempivaatteista: väljät, rennot ja silti riittävän siistit mihin tahansa. Yllätyksenä on tullut miten kätevästi niitä yhdistelee muihin vaatteisiin – ne ovat vielä helpommat kuin farkut! Hihattoman topin ja sandaalien seurassa syntyy kevyt ja vaivaton kesäpäivän asu. Silkkipaidan ja korkojen kanssa kokonaisuudesta tulee salonkikelpoinen tärkeään työtapaamiseen tai juhlatilaisuuteen, tennareiden ja nahkarotsin kaverina housuista saa sopivasti särmän setin rentoon työpäivään. Ei voi mennä vikaan mitenkään päin.

2015-06-12-stellaharasek-fridayiminlove-12015-06-12-stellaharasek-fridayiminlove-42015-06-12-stellaharasek-fridayiminlove-32015-06-12-stellaharasek-fridayiminlove-5

IRON NAHKATAKKI JA HYDESIN POKAT GAUDETESTA
SUPERSTARIT SAATU ADIDAKSELTA
HOUSUT & NAHKALAUKKU SAMUJI
RAITAPAITA FILIPPA K
NAHKAVYÖ KIRPPIS

 

6 thoughts on “Lempipöksyissä

  1. ..mutta missä kypärä? pääkoppa taitaa olla se eniten suojaa kaipaava ruumiinosa jos jotain sattuu

    • Myönnän, en omistaa kypärää, en ole jaksanut hankkia. Poljen useimmiten vain lyhyitä matkoja, jotka kiemurtelevat puistojen ja pikkukatujen kautta, en siis liiku isojen teiden varsilla, harvoin edes autojen seassa. Tottakai vaaratilanteita voi sattua missä vain, tyhmäähän tää on.

    • Hmm, en osaa kyllä sanoa, siitä on aikaa kun sain nämä housut enkä tiedä milloin ystävä on ne hankkinut. Mutta jotain vastaavaa voi hyvin olla valikoimissa, kannattaa käydä katsomassa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.