Kaftaanit kiinnostaa

✖ SANTORINI, GREECE

Teen harvoin hankintoja ulkomaanmatkoilta, mutta Santorinille pakkasin mukaan pienen salaisen ostoslistan. Listalla luki ensimmäisenä valkoisia, ohuita ja mielellään pellavaisia kaapuja ja kaftaaneja. Kreikan saaristo on kaikeksi onneksi valkoisten kaftaanien luvattu maa: niitä myydään jokaisessa kujankulmassa kaikissa mahdollisissa malleissa, joten löysin rantahengailuun sopivan huitulan etsimättä aivan ensimmäisten päivien aikana.

2014-10-14-stellaharasek-whiteonwhite

Hippihuitula puetaan huolettomasti pelkkien bikinien päälle. Paras asuste: jäiden keskellä viilenevä viinipullo ja lasit neljälle. Pullo roseeta nimittäin maksaa Kapari Natural Resortin huonepalvelusta tilattuna kokonaiset kaksikymmentäneljä euroa.

PHOTOS BY MIKKO RASILA

12 thoughts on “Kaftaanit kiinnostaa

  1. Santorini on kyllä vain niin mahdottoman kaunis saari! Kiva kuulla, että siellä on noin kivat ilmat vielä näinkin syksystä. Olimme siellä klassisesti häälomalla miehen kanssa viisi vuotta sitten syyskuussa ja silloin oli ihan täydelliset ilmat ja sopivasti turisteja. Siellä on kyllä upeat maisemat, auringonlaskut ja valkoiset kaftaanit!

    • Syyskuussa on tosiaan vielä ihan kesäsää, lokakuussa alkaa olla vähän epävakaampaa ja syksyisempää. Meillä oli muutama viileämpi päivä, lämpötila silti yli 20 astetta. Muut päivät olivatkin sitten 25 astetta ja yli. Voi, uskon että oli ihana hääloma!

  2. Kuulostaa about täydelliseltä, kaikki kaavut on aivan parhaita. Upee auringonlaskukin takana! Ihanaa reissua ja laita vaan paljon kuvia :)

    • Kiitos kaunis! Kaavut todellakin ovat parhaita. Kuvia on otettu noin miljoona, lataan niitä blogiin pitkin alkavaa viikkoa.

  3. Toivottavasti näitä Santorini-postauksia tulee vielä paljon! Olimme jo aiemmin tuumailleet mieheni kanssa, että ensi kesänä suuntaamme Kreikkaan, ihan minne vain Kreikan saaristoon, mutta nyt ajatukset alkavat viedä Santorinin maisemien suuntaan. :)

    • Tulee varmasti, kuvia (ja asiaa) on jo nyt valtava määrä ja matka on vasta puolivälissä. Suosittelen kyllä Santorinia, aivan mielettömät maisemat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.