Friday I’m In Love

AI ETTÄ! Onnea on lokakuinen perjantai, jonka päätteeksi lavalle astuu Robert Smith ja hänen vanavedessään koko The Cure! Aurinko paistaa, viikon työt on melkein tehty ja pikkuvaimoileva poikaystävä puunasi juuri keittiön kauniiksi. Ihan kohta lähden koiran kanssa hakemaan pullon kuohuvaa, sillä kaupunkiin on keikan kunniaksi saapunut The Curen ystäviä Lontoosta saakka. Kylläpä ihmistä nyt lellitään.

2016-10-07-stellaharasek-fridayiminlove-12016-10-07-stellaharasek-fridayiminlove-22016-10-07-stellaharasek-fridayiminlove-3

Valokuvissa vilahtaa monta tämän hetken lempiasiaa, kuten Gaudetesta hankittu puuterinvärinen villapaita, joka on piessyt kertaheitolla kaikki harmaat villapaitani. En osaa edes selittää kuinka primitiivisellä tasolla tuo väri mustassa sielussani väreilee. Syksyn kauneimmat buutsit sain toissapäivänä yllätyslahjana Stylesnobilta, huh miten nappiin osunut valinta meikäläiselle! Tanskalaismerkin syysmalliston kenkiä voi (ja siis kannattaa) käydä kurkkimassa Fredrikinkadun Dotsista. Niin, päätyipä kuvaan myös ikisuosikkini, laiska elukka, jolla on ollut koko päivän kiire siirtyä aurinkoläntin mukana huoneesta toiseen. Rankka elämä, joutunut kävelemään parhaan paikan perässä vaikka kuinka monta metriä. Navanrusketuskausi ei ole kaikkien osalta ohi.

2016-10-07-stellaharasek-fridayiminlove-5

Sain testiin tukun italialaisen Davinesin tuotteita, toivon että pelastavat kesän takuttaman tukkani. Putelit ovat niin kauniit, että olen jo etukäteen vakuuttunut sisällön supertehosta. Mutta ei tässä sentään pelkän estetiikan varassa vedellä – luottamusta lisää toki sekin, että kaikki muutkin tähän mennessä testaamani merkin tuotteet ovat toimineet tähän pehkoon ihan loistavasti.

2016-10-07-stellaharasek-fridayiminlove-42016-10-07-stellaharasek-fridayiminlove-6

Vierashuoneessa on uusi – tai oikeastaan todella vanha – marokkolainen peitto, joka heijastaa huoneen täyteen taikaa. Voisin viettää siellä tunteja torkkuen, lueskellen ja katsellen kuinka valo liikkuu seinillä ja katossa. Viime päivien kiireiden keskellä se on jäänyt haaveeksi, viikonloppuna sitten. Uskon saavani seuraa ainakin tuosta allaolevasta eläimestä, joka on muuten edelleen samassa asennossa tuossa samassa paikassa. Kysytte kuitenkin, vintagepeitto on hankittu Madesignista, putiikista, joka tuo Marokkosta maailman kauneimpia tavaroita. Palaan siihen pian, sillä olemme touhuneet viime aikoina Antin ja Anniinan kanssa vaikka ja mitä.

2016-10-07-stellaharasek-fridayiminlove-72016-10-07-stellaharasek-fridayiminlove-82016-10-07-stellaharasek-fridayiminlove-9

En ole vielä valinnut illan keikkavaatteita, mutta jalkoihin kiskon kyllä nuo buutsit ja olalle nappaan Filippa K:lta hankitun pikkulaukun. Molemmat on sattumalta tehty täysin samanlaisesta, pehmeästä ja mokkamaisesta nahasta. Kaveriksi kenties paljettimekko… Tai pillifarkut ja villapaita. Hmm. Olin kirjoittamassa, että kaukana ovat ajat, kun kuuntelin The Curea lahkeista rispaantuneissa pillifarkuissa, maihinnoususaappaissa ja kulahtaneessa bändipaidassa, mutta aloin sittenkin juuri epäillä, että nykyinen tyylini on siitä vain sofistikoitunut aikuisversio.

2016-10-07-stellaharasek-fridayiminlove-10

Käsintehdyt hopeakorut näyttävät nekin samalta, mutta ovat oikeasti aivan eri vuosikymmeniltä ja eri kolkista maailmaa. 60-lukulaisen rannekorun olen hankkinut antiikkikaupasta vuosia sitten ja lahjoittanut sittemmin miehelle, sillä se on minulle aavistuksen suuri. Leveä hopeasormus puolestaan on lahja häneltä minulle, kannan sitä mukana melkein joka päivä (se on niin painava, että “kantaa” on sanavalintana täsmälleen oikea).

2016-10-07-stellaharasek-fridayiminlove-122016-10-07-stellaharasek-fridayiminlove-11

Mahalon Vacation Glow on ollut viime viikkojen hitti – matkakuume meinaan yltyy ja lentolippuja on takataskussa useampikin. Hups. Haluaisin kertoa lisää hetiheti, mutta nyt on ihan pakko kipittää suihkuun ennen kuin vieraat tulevat. Ja niin, Mahalosta puheenollen: Havaijia henkivään arvontaan osallistuneille tiedoksi, että voittajat on valittu, käykääpä kurkkimassa kirjoituksen lopusta.

Pirskahtelevaa perjantaita – ehkä nähdään illalla The Curen keikalla?

PHOTOS BY STELLA HARASEK

26 thoughts on “Friday I’m In Love

 1. Onkohan tuo marokkolaissivusto vielä vähän puolivalmis kun ei kaikissa tuotteissa ole vielä hintojakaan?

  • Oho, sorry kun vastaan vasta nyt! Voi olla että jotain infoja vielä uupuu, kannattaa lähettää viesti ja kysäistä.

 2. Tuo neule on kyllä niin kaunis ja pukee sua täydellisesti. Onkohan niitä vielä Gaudetessa..?

  • Moikka Fiona, kiitos, se on minustakin aivan ihana! En osaa sanoa Gaudeten hyllytilanteesta, mutta soittamalla putiikkiin tai piipahtamalla paikan päälle varmasti selviää xxx

 3. No oli kyllä aikamoinen keikkakokemus kerrassaan.. KOLME TUNTIA, alko olee jo tämän neidin keikkakestävyys koetuksella :D mutta truecurefanit varmasti arvostivat! :)

  • Koot pitävät minusta hyvin paikkansa, mulla on kaikista Stylesnobin kengistä ihan sama 38 jota normaalistikin käytän ja hyvin istuu. Näiden buutsien lesti on tukeva ja hyvä, tykkään. Nahka on melko napakka.

 4. Kivalta näyttää ja kuulostaa perjantai siellä. Nilkkurit on tosi hienot! Fiilisteltiin Curea täällä kotona. <3 Muuten, tuo sun entinen "curetyyli" on sellainen mistä pidän vieläkin, ehkä maihareiden tilalle vain korot. Juuri mietin pikkujouluun asua, niin ehkä päädyn kulahtaneeseen bändipaitaan, ettei vain mene liian fiiniksi. :D

 5. Mää huojun täällä palmujen seassa merituulesta sekaisin ja uskon kuulevani musiikin ympärilläni ♡

  kauneinta iltaa sulle ikinä ☆

  • Kiitos Mia! Keikka oli ihana, ihana ihana. Sanoinko jo että ihana. Valoa ja lempeitä tuulia sinne meren ääreen xxx

 6. No mutta, rasittaahan se koko ajan siirtyä aurinkoläntin mukaan, nakkikoira on leponsa ansainnut :) rapsutuksia ..

 7. Sain töissä järkyttävän verbaalisen paskamyrskyn niskaani (ilman omaa osaa) ja onnistui pilaamaan alkavan viikonlopun jota odotin. Tästä kirjoituksesta tuli kuitenkin jollain mystisellä tavalla parempi mieli. Kiitos ja ihanaa viikonloppua❤
  jenni

  • Uuh mikä päivä – sympatiaa. Ihana kuulla että täällä tuli parempi fiilis! x

 8. Sulla on ihan identtiset kämmenen viivat kuin omassa räpylässäni! :•o xxx ♡♡♡ Ihana aurinkomakkarahan se siinä pötköttelee. :•)

  • Hei jäi, käy ihmeessä kurkkimassa! Oli useammanlaista nahkaa ja useita värejäkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.