Because maybe

Kiinnostavien asioiden listalla tänä torstaina: valokuvien käsittely viltin alla, kolmas pannullinen piparminttuteetä, sängyn vieressä odottava pokkaripino, täydellisen ruokapöydän metsästys nettihuutokaupoista, huomisillaksi varatut liput elokuvalevitykseen saapuvaan Syysprinssiin (jota olen odottanut jo tovin) ja tämä Ryan Adamsin tulkinta vanhasta Oasis-renkutuksesta. Pitkätukka on oikeassa, Adamsin versio on oikeastaan paljon kauniimpi kuin alkuperäinen kappale.


RYAN ADAMS – WONDERWALL

10 thoughts on “Because maybe

  1. Ihmeellinen biisi! Aluksi olin tätä kuunnellessani ihan varma että mun mielestä tämä on ihan ok, mutta ei mikään ihmeellinen versiointi kuitenkaan. Kuitenkin jotenkin kummasti aina sitten palasin tämän pariin uudestaan ja uudestaan, ja nyt tämän kuuntelemista ei oikein osaa enää lopettaa. Kiitos vinkkauksesta!

  2. On hieno versio <3 Ihanaa että muistutit Ryan Adamsista, palaanpa kaverin tuotannon pariin. Lempeää sunnuntaita!

  3. Ui, kiinnostaisi muutama vinkki sinulta hyvistä nettihuutokaupoista. Itsellä hakusessa jos jonkinmoista uutta vanhaa uuteen kotiin.

  4. Eräs toinen pitkätukka soitti tätä tyttärellemme kun hän oli vauva, tuuditti sen tahdissa uneen, ja se on siitä asti ollut mun rakkain Adams.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.