All we really need is a stereo

HEI KAUNOKAISET! Anteeksi, että olen ollut tavallista vaitonnaisempi viime viikkoina. Olen ollut kyllä kaikkialla muualla sitäkin enemmän äänessä. Sanotaanko näin, että maailma on ehkä saanut minusta hetkeksi tarpeekseen. Hyvä hetki pitää tauko töistä ja tehdä rytisevä paluu internettiin.

On minulla kaikenlaista muutakin asiaa, mutta ensin viikon musiikkivinkki. Kuten moni muu hyvä ja hieno asia, Strange Talk tulee Australiasta. Tarkemmin sanottuna Melbournesta, rannikkokaupungista, jonka hiekkarannoilla juoksentelin läpi lapsuuteni. Keksin näin jälkeenpäin ikävämpiäkin paikkoja kasvaa. Kiitos, hippivanhempani. Tunnen vieläkin kuuman hiekan varpaissani, erityisen ikävöiden etenkin tammikuisina talviaamuina.

Takaisin asiaan. Olen luukuttanut Young Heartsia toistolla siitä asti kun lempiturkulaiseni soitti sen minulle ensimmäisen kerran. En osaa päättää kumpi on parempi, alkuperäinen raina vai newyorkilaisen DJ-duon The Chainsmokersin aavistuksen juustoinen miksaus. Kertokaa te, kunhan kuuntelette. Määrään tämän pakolliseksi etenkin kaikille Cut Copyn euforisen elektropopin ystäville.

Tältä kuulostaa kevät, tiedän sen.

This must be what spring sounds like. Not sure which one is better, the original or The Chainsmokers remix.

STRANGE TALKS – YOUNG HEARTS

2 thoughts on “All we really need is a stereo

 1. (No kun mainitsit Cut Copyn niin eihän tässä suoranaisesti vaihtoehtoja ollut.)

  Strange Talk kuulostaa australialaiselta! Koko ikäni olen viettänyt pohjoisella pallonpuoliskolla, mutta tunnistan silti musiikkimuotoisen rennon elämänilon ja auringonvalon (ehkä aiheuttaa em. elämänilon).

  En ehkä lähtisi arvottamaan toista versiota paremmaksi, vaan ennemminkin näkisin, että originaalilla on hyvä aloittaa aamu ja The Chainsmokersin traditionaalisemmalle EDM:lle hattua nostava remix soi illalla juhlissa. Molempi parempi!

  Petyin vähäsen kun en löytänyt tätä biisiä ah niin kätevästä Spotifysta, mutta hello free download, come over here babe.

  • Samaa mieltä siitä australialaiselta kuulostamisesta! Ja oikeastaan myös siitä, että molemmilla versioilla on paikkansa ja aikansa. Olen kyllä aloittanut remixillä aamunikin, se lähtee hyvin käyntiin pienellä jytällä.

   ERITYISEN samaa mieltä olen kyllä siitä, että SPOTIFYIHIN TÄMÄ JA SASSIIN, mutta onneksi free download!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.