Starting storms

Huomenta! Ennen kuin menen kahvinkeittohommiin laitetaanpa jakoon päivän kappale, joka passaa hyvin ikkunan takana vallitseviin pakkastunnelmiin. Se on lohkaistu kanadalalaisen laulaja-lauluntekijä Malditon viimeisimmältä pitkäsoitolta Kingdom Of Coldness, joka ei muutenkaan ole hullumpi – suosittelen varsinkin kaikille Bon Iverin kuuntelijoille ja muille melankolian ystäville. Löytyy Spotifysta!


☊ MALDITO – ALONE MADE OF ICE

10 thoughts on “Starting storms

 1. Aaaah täällä myös yksi joka on löytänyt sun ja Jarmon avulla mielettömiä bändejä ja musaelämyksiä, saa (pitää!) laittaa jatkossakin! Sun kautta löysin Kaleon Way down we go -biisin, ja kuuntelin sitä koko loppupäivän ja tuijotin seinää suu auki korvaorgasmin kourissa.

 2. Tää oli ihana! Kiitos Stella, oon löytäny uusia bändejä ja ihania fiilistelybiisejä sun avulla :) Se on niin siistiä, miten jotkut tietyt kappaleet voikaan viedä joihinkin tiettyihin hetkiin, monien vuosienkin taakse. Ja näillä sun vinkkauksilla on ollut tosi usein se vaikutus, i kid you not. Esim. El Perro Del Marin Dark Nightia kuuntelin joskus viisi vuotta sitten kun aamukuudelta kävelin töihin näihin aikoihin ja totesin, että vitsi Kuopio on kaunis kaupunki tähän aikaan. Sulla on erinomainen maku ;)

  • Hei mahtavaa, niin kivaa kuulla että mun musavinkkauksista on ollut iloa! Jee! Välillä mietin jaksaako kukaan lukea näitä musajuttujani, mutta onneksi teitä aina silloin tällöin ilmoittautuu ♥

 3. Ihana biisi! Oikeassa olet, sopii, kuin luotu tähän maaliskuun päivään. Suomalaisena voi epäilemättä samaistua kanadalaiseen sielunmaisemaan, lunta ja metsää… Sinun insta storien taustalla on aina musiikkia ja mietin, että onko sinulla musiikki oikeasti aina soimassa taustalla vai oletko halunnut tunnelmaa noihin videoihin? Katselin yhtä videotasi niin mies heti huikkaa vierestä, että hei Led Zeppeliniä. :D Itse en edes tunnistanut tuota, mutta Gimme shelterin toki tunnistin. On nimittäin hienot musat sulla taustalla. :)

  • Tämä on nyt soinut repeatillä. Ihan maaginen. Mistä löydät tällaisia artisteja? Tämäkin aika tuntematon lahjakkuus ilmeisesti, ei googlenkaan avulla meinaa löytyä mitään muuta kuin fb sivu. Sekoitin ensin norjalaiseen bändiin, joka on myös Maldito. Tarkoittaa muuten espanjaksi kirottua

   • Joo, huomasin saman kun yritin selvittää mikäs tää tyyppi onkaan miehiään! Bongaan uusia artisteja ja biisejä vähän sieltä sun täältä, joskus musasivustoilta, joskus YouTubesta ja Spotifysta. Monesti bongaan uutta kuunneltavaa myös Jarnon soittaman musiikin seasta.

  • Hei ihanaa, että tykkäsit! Ja niin, kyllä kahden musadiggarin taloudessa lähes aina soi musiikki. Mahtavaa, että valintojamme arvostetaan :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.