You, it’s you and me

Kiitos kaikille mahtavasta keskustelusta parhaista cover-kappaleista! Palaan siihen vielä paremmalla ajalla, mutta sitä odotellessa pakko tuupata eetteriin vielä toinen versio Kate Bushin klassikkobiisistä Running up that hill. Oregonin Portlandista ponnistava dream pop -bändi Chromatics on levyttänyt muitakin hienoja covereita, kuten Neil Youngin kappaleen, joka löytyikin tuosta parin päivän takaisesta listasta. Yhtyeen elektroninen surina ja aavistuksen epävireinen ilmalaulu tuo vanhoihin biiseihin ihan uutta jännitettä. Täydellinen soundtrack sunnuntain päiväuniin.

☊ CHROMATICS – RUNNING UP THAT HILL

2 thoughts on “You, it’s you and me

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.