Lit you up like a star

On minulla lakkaamatta katkeilevan lempparini lisäksi toinenkin tähtiriipus. Hankin sen vuosia sitten 2OR+BYYATin liikkeestä Eerikinkadulta, en voinut vastustaa patinoinutta ketjua ja siinä riippuvia tummia tähtiä. Käytän ketjua harvakseltaan, vaikka tykkään siitä kovasti. Se viettää suurimman osan ajastaan yöpöydän tehtävää toimittavan matkalaukkupinon päällä, Pure Evilin graffitista otetun valokuvan kulmassa. Siinä tuikkivat, pienet tähtöset, palana taivasta maan päällä.

2014-03-stellaharasek-star-necklace

Everyone need a few little stars in their life.

SNOW PATROL – THE LIGHTNING STRIKE

2 thoughts on “Lit you up like a star

  1. Hienoja noi tähdet. Joko olet muuten tutustunut koruntekijään nimeltä Tiia Arkko? Sain synttärilahjaksi pienen, hopeisen rastiriipuksen nimeltä X marks the spot. Se on todella kiva arkikoru, vink vink ;)

    • Moro Mimosa, olen tietoinen Tiian korusta, hän oli sen tiimoilta yhteydessä ja kertoi saaneensa idean siihen ranteessani olevasta ruksista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.