Testissä Tata Harperin tehoseerumit

Yhteistyössä Naturelle.fi, sisältää arvonnan

En voi väittää olevani kosmetiikan ylin asiantuntija – olen päinvastoin laiskamato, joka haluaa näyttää hyvältä mahdollisimman helposti näkemättä sen eteen kovin paljon vaivaa. Olen tullut kuitenkin työni kautta vuosien varrella testanneeksi jos jonkinmoista kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita ja harvoin osuu vastaan tuotteita, jotka tekevät lähtemättömän vaikutuksen tai joiden jäljiltä huomaa ihossaan ihan todellisia muutoksia. Siksi May Lindstromin tuotteet taisivat singota itsensä suoraan sydämeeni, kun pääsin talvella kokeilemaan niitä. Luksusluonnonkosmetiikka on parhaimmillaan samaan aikaan sekä lempeä että tinkimättömän tehokas. Edes Mayn pökerryttävän kauniit purnukat eivät voineet varastaa huomion siltä, että niiden sisältö ihan oikeasti toimii.

Tuohon samaan supersarjaan kuuluu yhdysvaltalainen Tata Harper, jonka tuotteet ovat niittäneet kulttimainetta ympäri maailman – eivätkä suotta. Kultaisilla korkeilla varustetut kirkkaanvihreät pullot huokuvat luksusta eivätkä lupaukset ole turhia. Tuotteet ovat sataprosenttisen luonnolliset, ekologiset ja eettiset, suurin osa myös vegaaniset. Sarjan kaikki tuotteet valmistetaan Vermontissa, jossa asuu myös merkin perustaja, Tata itse. Valtaosa raaka-aineisiin käytetyistä kasveista luomuviljellään samaisella tilalla, sillä Tata haluaa pitää koko tuotantoprosessin omissa käsissään.

2016-05-29-stellaharasek-tataharper-naturelle-2

Olin lukenut Katjan blogista niin monta ylistävää arviota, että odotukset olivat kivunneet korkealle, kun sain luonnonkosmetiikan verkkokauppa Naturellesta merkin tuotteita testiin. Värikosmetiikan puolelta löysin samantien lemppareita, joista kirjoitinkin tovi sitten. Tänään on vuorossa sananen merkin Supernatural Collectionin tehoseerumeista – tämä kolmikko nimittäin sisältää merkin kaikkein kirkkaimmat tähdet.

2016-05-29-stellaharasek-tataharper-naturelle-1

Uskon, että Tata Harperin kaltaiset merkit muuttavat monen ennakkoluuloa siitä, että luonnonkosmetiikka ei voisi olla yhtä tehokas – tai jopa tehokkaampi – kuin synteettinen kosmetiikka. Tatan tuotteet ovat äärimmäisen teknisiä ja niihin on pakattu ällistyttäviä määriä aktiivisia raaka-aineita. Kosmetiikkaguru Katja kirjoittikin seerumeista otsikolla luonnon oma botox. (Kiinnostuneiden kannattaa muuten lukaista tuo Katjan kirjoitus tästä superkolmikosta, siitä löytyy vielä paljon perusteellisempi selvitys kunkin seerumin vaikuttavista raaka-aineista.) Rapakon takaa on kantautunut viestiä, että Tata Harper ja erityisesti merkin tehoseerumit ovat saaneet Jenkeissä mielettömän määrän positiivisia arvioita ja houkutelleet aiemmin botoxiin luottaneita Hollywood-tähtösiä luonnonkosmetiikan leiriin. Melkoista!

2016-05-29-stellaharasek-tataharper-naturelle-112016-05-29-stellaharasek-tataharper-naturelle-5

Seerumeiden vaikutusta oli aluksi vaikea selittää. Niiden jäljiltä yksinkertaisesti näytti niin paljon paremmalta eikä heti osannut edes analysoida miksi. Vaikutukset näkyvät heti, mutta tehostuvat entisestään, jos seerumeita käyttää säännöllisesti. Itse olen huomannut niiden pitkäkestoiset vaikutukset kaikkein selvimmin siinä, että olen peilikuvaani tosi paljon tyytyväisempi ja sen seurauksena meikkaan vielä vähemmän kuin ennen.

2016-05-29-stellaharasek-tataharper-naturelle-4

Kokeilin ensimmäisenä kiinteyttävää tehoseerumia nimeltä Boosted Contouring Serum, joka lupaa kiinteyttää, muotoilla ja kohottaa kasvoja. Seerumi teki välittömän vaikutuksen. Kokeilin sitä ensimmäisen kerran optimaalisella hetkellä, kehnosti nukutun yön jälkeen kun peilistä tuijotti takaisin vähän väsähtänyt peruna. Seerumi ei pystynyt pelastamaan puolinukuksissa kulunutta päivää tai hätänutturalle sitaistua takkutukkaa, mutta kasvoille se kyllä taikoi pienimuotoisen ihmeen: näytin perunan sijaan taas ihmiseltä. Kesti muutaman päivän analysoida mitä tuo ihmeseerumi oikein tekee. Vastauksia: nostaa ja kohottaa aavistuksen kaikkea. Kiinteyttää ihoa, jättää sen napakaksi ja sileäksi. Vähentää juonteita. Tekee piirteistä selkeämmät ja leukalinjasta vähän virtaviivaisemman.

2016-05-29-stellaharasek-tataharper-naturelle-10

Concentrated Brightening Serum on kirkastava tehoseerumi, joka tasoittaa ja kirkastaa kasvojen väriä ja vaalentaa pigmenttiläiskiä kiinteyttäen samalla ihoa. Yhdistelmä luonnonkosmetiikan täsmäteknologiaa korjaa kuulemma liikapigmentaatiota kolmetehoisesti: estämällä melaniinin kulkeutumista ihon pinnalle, lisäämällä ihon luonnollista kykyä minimoida värimuutoksia ja häivyttämällä jo syntyneitä tummia läiskiä. Se jättää myös ihon ihanalla tavalla kuulaaksi – ominaisuus, jota osaa arvostaa, kun liikkuu usein ilman meikkiä ja haluaa silti näyttää freesiltä. Tykkään myös seerumin koostumuksesta, joka imeytyy hetkessä kuin iho joisi janoonsa.

2016-05-29-stellaharasek-tataharper-naturelle-7

Huipputehokas hoitoseerumi Elixir Vitae on sekä hintansa että tehonsa puolesta kolmikon kuningatar: se nimittäin lupaa siloittaa rypyt ilman botoxia. Aikamoista. Tuotteesta saavat varmasti kaikkein eniten irti vähän minua vanhemmat, mutta toki minäkin yli kolmekymppisenä edustan jo anti-age -tuotteiden kohderyhmää. Eikä seerumi turhia lupaile: se tosiaan siloittaa otsan rypistämisestä tulleet juonteet kulmakarvojeni välistä. Iho siis silminnähden siliää! Hullua, mutta totta. Seerumi on kolmikosta myös kaikkein kohottavin. Olen vähän koukussa tähän ja pohtinut salaa pysyisinkö seuraavat kaksikymmentä vuotta samannäköisenä, jos vaan jatkaisin tämän käyttöä.

2016-05-29-stellaharasek-tataharper-naturelle-8

Seerumeiden hinnat ovat selvästi korkeammat kuin mihin keskivertokuluttaja on tottunut: sarjan edullisin irtoaa noin 180 eurolla. Supernatural Collection onkin tarkoitettu ihmisille, jotka ovat tottuneet panostamaan ihoonsa, haluavat kaikkein tehokkainta mitä nykyteknologia pystyy tarjoamaan ja ostavat jokatapauksessa satojen eurojen hintaisia voiteita – luksusluomukosmetiikassa ei tähän mennessä ole ollut tähän markkinarakoon mitään tarjottavaa. Tehoseerumit tarjoavat myös sataprosenttisen luonnollisen, lempeän ja takuulla turvallisen vaihtoehdon kevyelle kauneuskirurgialle, kuten botoxille, ja tietysti ihan kaikille kohottaville ja kiinteyttäville kasvohoidoille. Eivätpä nekään edullisia ole, joten hoidon vaihtamaminen huippuhoitavaan tuotteeseen, jota käyttää joka päivä, ei välttämättä ole hullumpi vaihtoehto.

2016-05-29-stellaharasek-tataharper-naturelle-92016-05-29-stellaharasek-tataharper-naturelle-12

Mitä olette mieltä? Kiinnostaako kokeilla? Nyt siihen on nimittäin mahdollisuus, sillä tähän kirjoitukseen kommentoineiden kesken arvotaan huipputehokas hoitoseerumi Elixir Vitae, jonka arvo on 428€. Kerro miksi juuri sinä haluaisit voittaa tämän täsmäaseen omaan peilikaappiisi! Vastausaikaa on ensi viikon loppuun eli sunnuntaihin 5. kesäkuuta asti. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, sen näkee vain onnetar.

Jos hotsittaa tilata seerumi kotiin tai kokeilla muita merkin tuotteita, koodilla STELLALOVESTATA saa Naturellessa 15% alennuksen kaikista Tata Harperin tuotteista sunnuntaihin 12. kesäkuuta asti.

PHOTOS BY STELLA HARASEK

289 thoughts on “Testissä Tata Harperin tehoseerumit

 1. Oi onneksi ehdin mukaan arvontaan! Olen haaveillut tuosta supertehokkaasta tuotteesta, vähän päälle kolmikymppiselle se ois täydellinen! Pieniä juonteita löytyy jo, ja tällä ne saisin häivytettyä näkyvistä. Luonnonkosmetiikkaa kun käytän pelkästään, on botoksit ihan pois suljettu vaihtoehto.

 2. Näin kesäisin ylähuuleeni muodostuu viiksien muotoinen kesakko. Kavereiden kesken kesakolle nauretaan ja olen saanut lisänimen “kesänatsi”. Mutta ei kukaan nainen halua viiksiä! Oi kunpa onnetar suosisi ja iho voisi olla kauniimpi, meikit voisi unohtaa ainakin arkisin ja naama ehkä vähän viiksettömämpi.

 3. Siis ääk, toivottavasti vielä kerkeää mukaan arvontaan! :)
  Täytän tänä vuonna 30. Ja vaikka olenkin sitä mieltä, että ikä on vain numeroita niin peilistä katsoessa huomaa kyllä että otsarypyt ovat tulleet jäädäkseen! Olisi ihana saada mahdollisuus kokeilla noin upeeta tuotetta, johon ei muuten todellakaan olisi varaa.

 4. Hurmatakseni ihastukseni kohteen itselleni. Ehkei ihan tehoseerumi yksin auta, mutta kaikki oljenkorret on otettava käyttöön :D

 5. Minulla ja ihollani on ollut aika kivikkoinen suhde viimeiset reilu 10 vuotta. Välillä on mennyt paremmin ja välillä huonommin. Nyt opettelen rakastamaan ihoani riippumatta siitä, miten se käyttäytyy. Tämä seerumi olisi hyvä keino osoittaa rakkautta :)

 6. Elämässä pärjää ilman hyvin monia asioita, ja todennäköisesti Tatan tuotteet kuuluvat tähän kastiin. Kirjoitit kuitenkin siitä, miten noilla tuotteilla on ollut ihmeellinen vaikutus. Ei pelkästään siihen, miltä jokin yksityiskohta näyttää mutta myös siihen miltä oma peilikuva tuntuu. Jos noiden rahallisesti arvokkaiden tuotteiden käyttö johtaa siihen, että oma fiilis on tyytyväisempi, onnellisempi ja kevyempi, uskoisin että seuraukset voivat olla kauaskantoiset. Jos onnetar suosii, niin lupaan, ettei seerumin hyvää tekevä vaikutus jää siihen, että iloitsen silottuneesta peilikuvasta yksikseni, vaan uskallan ehkä hymyillä kadulla vastaantulijalle ja jakaa hyvää fiilistä ympärilleni niin läheisille kuin tuntemattomillekin.

 7. Noin vuosi sitten kasvojeni iho alkoi oireilla kuivuudella ja ruusulla. Siirtyminen luonnonkosmetiikkaan ratkaisi monta ongelmaa, muuhun en enää palaa! Tämä olisi todella tervetullut lisä uudistuneeseen ihonhoitooni. Vaikka ihoni kosteustasapaino on parempi nykyään, en ole vielä löytänyt hyvää tuotetta nimenomaan jatkuvasti ja väistämättä eteneviin ikämuutoksiin kasvoillani. Vaikka ne kuuluvat elämään ja kertovat kuljetusta matkasta, olisi silti hykerryttävää kokeilla näin tehokkaaksi ylistettyä tuotetta – varsinkin kun se on suuressa arvossa pitämääni luonnonkosmetiikkaa!

 8. Tekis mieli kokeilla, millasia vaikutuksia tuolla seerumilla on 3 vuoden valvomisputken aiheuttamaan naamaan. Aurinkolasejakaan ei ole naamalla keikkunut useampaan vuoteen, joten silmien siristelyrypyt ja nimenomaan se otsalla oleva syvä juopa kaipaisi silottajaa.

 9. Ihana arvonta. Olisi ihana pasta kokeilemaan kallista ja toivottavasti tehokasta tuotetta ryppyjen siloitukseen. On se kumma, mieli kun ei vanhene mutta naamasta alkaa vuodet näkyä…

 10. Mulla on työ, jossa ollaan kesät ulkona.Tietää syvää rusketusta, mutta myös maksaläiskiä,ryppyjä yms. Ehkä nämä ihmeaineet tehoais niihin.

 11. Haluaisin testata luonnonkosmetiikkaa, ja miksipä sitä alottaisi muusta kuin kalleimmasta ja todennäköisesti parhaimmasta tuotteesta.

 12. Kulmakarvojen välissä on aikamoiset vekit, joista näsäviisas teinitytär huomauttelee joka päivä. Ihmeitä tekevän vaikutuksen lisäksi Tata Harper kiinnostaa myös siksi, että hänen ja tuotteidensa kotipaikalla Vermontilla on ollut taianomainen kaiku korvissani aina siitä lähtien kun parikymmentä vuotta sitten luin Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin.

 13. Olisi ihanaa päästä kokeilemaan tuotetta jota ei muuten ole varaa hankkia. Luksusta harmaalle nassulle.

 14. Eihän tuollaista raaskisi ikinä ostaa itse :o Ja juuri siksi nyt on ihan pakko osallistua arvontaan, ei olisi haittaa tällaisesta ihmetuotteesta :D

 15. Mukana arvonnassa ja täällä näyttää olevan paljon samassa tilanteessa olevia: toivotaan helppoa ilmeen kirkastusta. :)

 16. Oi mitä luksusta! Eihän tuollaista hintaa voisi ikinä perustella itselleen! Mutta jos sen hintaisen seerumin voittaisi niin olisihan se tosi jees :)

 17. olen näistä tata harperin tuotteista paljon lukenut ja niitä himoinnut mutta hinnan vuoksi joutunut jättämään ne ostamatta. tosin sarjan lip and cheek tintin olen raaskinut hommata, sekin aivan ihana!

 18. Nelikymppinen pienen ihanan riiviön äiti maksaisi mitä tahansa näyttääkseen huonosti nukuttujen öiden ja kiireisten päivien uuvuttamana ihmiseltä. Ongelmaksi nousee vain aika ja raha. Pieni pullollinen onnea olisi tervetullut.

 19. Uulalaa, kuulostaa kyllä ihmeaineelta! Ja saa luvan ollakin kyseisellä hinnalla! :D Kuiva, väsynyt ja stressaantunut iho, mitä muuta se voi kaivata kuin taikkuuta purkista. Mielelläni olisin se onnekas joka tuota saisi kokeiltavaksi! :)

 20. Ooh, hoitoseerumi Elixir Vitae tekisi varmasti terää työkiireistä väsyneelle pintakuivalle iholleni, jospa jopa kohottaisi niin että ärsyttävät kuoppaiset aknearvet häivenisivät..

 21. Tatalla tuntuu olevan ase, täällä taas kohteeksi sopiva melkein viiskymppinen naamataulu, onnetar on vaan hyvä ja yhdistää kaksi toisilleen täydellistä, kiitos.

 22. Hohooo noin kalliin seeruminen olemassa olosta en ees tiennyt. Prisman laareista löytyy mun purnukat ja tässä neljän muksun härdellissä toi olis aikamoinen luksus ja saattais paikata valokynän loppumisesta aiheutuvaa tuskaa kun uutta ei raaski nyt ostaa enkä mä usko kun siihen viidenkympin kultaseen ihmeeseen :D lancomen satasen seerumi oli huippu aikoinaan mut sitäkään ei enää viitti ostaa tai loppuu murot kaapista :D

 23. Ihoni voi stressaavan kevään jälkeen huonosti. Nyt löytyi ihana työ, ihana mies ja ihana koti. Vielä tarvitsis hehkua kasvoille :)

 24. Olen kuullut ja lukenut niin ylistäviä sanoja kyseisen sarjan tuotteista, että ehdottomasti kiinnostaa kokeilla saisinko ihoni kuntoon! Ikä ja stressi jättävät merkkejä ihooni, joka nyt tarvitsikin luksusta päästäkseeen takaisin ruotuun.

 25. Luonnonkosmetiikka on parasta! Seerumit kuulostavat ihanilta, haluaisin kovasti kokeilla josko omakin nassu näyttäisi paremmalta noiden ansiosta. :)

 26. Voi kyllä kiitos kelpaisi! Tämä ruuhkavuosien ja vaativan työn uuvuttama naama todellakin kaipaisi moista eliksiiriä. Toiveikkaana mukana arvonnassa!

 27. Ai kiinnostaako!!! No kiinnostaa. Harmi että opiskelijabudjetilla moni muukin jää kiinnostuksen asteelle.

 28. Ikinä ei oman kukkaron nyörit tuohon taipuisi, vaikka kuinka tekisi mieli! Jospa onnetar suosisi :)

 29. Lahjaksi äidille, joka on selvinnyt monista murheista ❤️ Hän taatusti ilahtuisi (ja tartteisi tuolin alleen kun kuulisi hinnan )

 30. Minä niin tarvitsen tätä! Parikymmentä vuotta on kulunut poltellessa kynttilää molemmista päistä ja se alkaa nyt huolestuttavasti näkyä!

  Vuosiin on mahtunut rockia ja rollia, neljä ihanaa lasta, keikkaileva mies, kuluttava työ jne. jne. Näin 43-vuotiaana olen vihdoin taipunut ja alkanut kuunnella stoppeja tekevää kehoani ja pikku hiljaa rypistyvää ihoani.
  Olen lopettanut tupakoinnin ja alkanut panostaa hyvään ruokaan. Liikunnan iloa olen etsimässä ja tiettyä tyyneyttä elämään, kun aivot vaan vielä menis menis menis…
  Ihanan lisäbuustin uuteen minään toivon voittavani tämän seerumin avulla! Saisi ulkokuorta upeaksi samaan tahtiin sisäisen kanssa!

  Eli onnetar, ole suopea!

 31. Ensin ajattelin, että minulla on hyvä syy voittaa, sillä ihoni on ollut murrosiästä saakka epätasapainossa herkkyyden, helposti auringossa palavan ominaisuutensa ja monien aknevuosien takia. Kaiken lisäksi ihon rasvaisuus on nyt kääntynyt raskauden myötä äärimmäiseksi kuivuudeksi, ja iho on alkanut rutistumaan ja herkistynyt entisestään. Luulen, että tulevat vuodet eivät tuo helpotusta iholleni ainakaan melko varman valvomisen takia, joten kaapissa olisi nyt hyvä olla joku taikakapine.
  Täällä on kuitenkin niin paljon kohtalotovereita kommentoimassa, että onnea meille kaikille arvontaan! Joku tulee ilahtumaan valtavasti. :)

 32. Kyllä haluan kokeilla :) En olekaan mitään noin kallista vielä laittanut naamaani :D Joten nyt peukut pystyyn ja toivottavasti onnetar suosii.

 33. Phuuh, todellakin tahdon kokeilla! Olin hieman hukassa vuosia,sillä minulla oli 2 diagnosoimatonta sairautta jotka vetivät minut niin väsyneeksi,etten jaksanut edes naamaani hoitaa. Nyt, kun tilanne alkaa olla ok, ja olen taas “herännyt elämään”, on ihonhoitorutiinit vielä pikkuriikkisen hukassa. Olisi ihanaa saada tämä tuote testiin, luonnonkosmetiikka kiinnostaa todella paljon!

 34. Nyt kyllä kiinnostaa! Testasin aiemmin tuon kirkastavan seerumin ja olin tosi pettynyt. En huomannut mitään eroa kuukauden käytön jälkeen ja ihollekin jäi seerumista omituinen tunne, ei yhtään miellyttävä. Olin siis jo dumannut koko sarjan rahastukseksi ja huuhaaksi, vaikka muuten olenkin innokas luonnonkosmetiikan käyttäjä. Ehkäpä tämä eliksiiri voisi kääntää pääni…

 35. Oih!! Juuri tätä stressin ja menetysten täyteisen kevään jälkeen väsynyt iho kaipaisi! En koskaan ole ymmärtänyt stressin ja emotionaalisten kokemisten vaikutusta ihon hyvinvointiin…ennen tätä vuotta.
  Tatan tuotteet ovat jumalaisia ja tekevät varmasti kasvonhoito rutiineista taivaallisen elämyksen.

 36. Härregyyyd! Täällä yksi luonnonkosmetiikka-fanaatikko sormet täristen naputtelee näppistä. Korealaisen vesi-ilmansaaste-kombon jälkeen iho huutaa hoosiannaa ja olisi mielenkiintoista nähdä olisiko tuotteesta pelastamaan tämänhetkinen katastrofi. Meikitön kesä 2016 on tällä hetkellä vain kaukainen haave…

 37. Oih! Olen luonnonkosmetiikkafani, mutta kukkaro ei anna myöden edes Mayn tuotteisiin Tatan Supernatural-sarjasta puhumattakaan. Suhtaudun nörttimäisellä kiinnostuksella siihen, mitä ja millaisia tehoja tuollainen hinta voi pitää sisällään.

 38. Hui, onpa purkilla hintaa! En ehkä ihan tuon hintaista seerumia raaskisi hankkia, vaikka ihonhoitoon tykkäänkin panostaa. Vaikka mistä sitä tietää – jos satun voittamaan ja toteankin jääneeni tuotteeseen koukkuun, niin sittenhän on pakko. :-)

 39. Kuulostaa ihanilta tuotteilta! Olis siistiä hemmotella niillä ihoaan kesäloman aikana ja palata sitten superhehkeänä töihin. Sitä paitsi poikakin epäili, että mun silmämunat aikoo haljeta, kun on kuulemma tullut jo säröjä ympärille!

 40. Muistan ihmetelleeni joskus teininä näppylöitä kasvoilta vimmaisesti peittäessäni miten jotkut viitsivätkään touhottaa mustista silmänalusista tai hienon hienoisista rypyn aluista. Nyt kolmenkymmenen ylittäneenä peilistä katsoo välillä väysyneen oloinen panda, joten ymmärrän ainakin silmänalusista stressaamisen. Tällä voisi varmaan hoitaa ryppypuolen kuntoon; yksi asia vähemmän murehdittavana :)

 41. Haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan, millaisia ihmeitä tämä saisi minulla aikaan! Kuulostaa aivan ihanalta, mutta on rehellisyyden nimissä tällä hetkellä niin paljon yli budjetin, etten voisi kuvitellakaan itse klikkaavani sitä verkkokaupasta testiin ilman varmaa tietoa, että toimii juuri minulla.

 42. Tämä kolmekymppinen on viimeisen vuoden aikana huomannut kasvoistaan, että niin vaan se elämä jättää sinnekin jälkensä. Osa jäljistä on naurun ja aamuun asti ilakoitujen öiden jättämiä, mutta viime vuonna (vuosina?) enemmän on ollut stressiä ja unettomuutta eli aamuun asti tuskissa valvottuja öitä. Stressisumu hälvenee vähitellen, vielä kun saisi naamalta sumun jäljet pois. Ja jos se ei tällä seerumilla onnistu, niin ei sitten varmaan millään!

 43. Ehdottomasti tahdon! Akne on jo jättänyt jälkiä kasvoilleni, joten jos vaan ryppyjä saisi jollakin keinolla oikenemaan ja ehkäistyä, niin mikä sen parempaa.

 44. Lasten kanssa monen vuoden mahtavan univajeen pusertanut väsynyt äiti – hep!_o/ Itselle ei jää nimeksikään aikaa. Olisi todellista luksusta päästä hemmottelemaan itseä tuollaisella tuotteella

 45. Oi miten mieletön palkinto!!! Tähän on ihan pakko osallistua. Tää olis ihan huippua voittaa :) .

 46. En ole vielä edes kolmeakymmentä, mutta aika rupeaa jo vähän näkymään. Olen viimeiset kolme vuotta elänyt todella stressintäyteistä ja vaikeaa elämänvaihetta, ja nyt pienen lapsen kanssa on unet jääneet vähälle. Kuitenkin nyt on kerennyt henkäisemään ja katsomaan peiliin joutuen toteamaan että aika ja stressi on tehnyt tehtävänsä ja juonteita rupeaa näkymään ja iho on saanut osansa stressistä. Olisi ihan parasta saada tuollainen tuote tekemään arjesta vähän ihanampaa!

 47. Täällä kolmekymppinen nainen, joka ahdistuu nopeasti rypistyvästä naamasta ja harmaantuvista hiuksista, haluaisi kokeilla ihmeseerumia!

 48. Tämä tuote tulisi todella tarpeeseen elvyttämään suhteellisen elottoman kasvojeni ihon!

 49. Olis kyl huikeeta kokeilla mun otsan vaakarypyille tota tuotetta! Nii ja onhan mulla kyllä silmissäkin naururypyt (mieheni mielestä niissä ei oo mitään vikaa), mutta niihinkin kaipaisin jotain..

 50. Jakaisin voiteen parhaan ystäväni kanssa, koska molemmat kolkyt. Ja koska huolet ovat varjostaneet hänen kasvojaan koko kevään. En silti lupaa, että antaisin tämän täysin hänelle, vaan jakaisimme! just siks että minun naama kaipaa kipeästi tätä!

 51. Itsellä ei ole tarvetta vielä juonteiden silotteluun, mutta haluaisinkin antaa tällaisen äidilleni syntymäpäivälahjaksi, kun hän parin kuukauden päästä täyttää 59 vuotta. En voi edes kuvailla kuinka suurena apuna äiti on aina minulle ollut; hän on ehdottomasti ansainnut näinkin arvokkaan lahjan. Ihanaa että tuot luonnonkosmetiikkaa esille blogissasi :)

 52. Olen ihaillut Tatan tuotteita jo tovin, mutten ole raaskinut hankkia itselleni mitään vielä. Tuo Elixir VItae on ehkä minullekin vähän overkill, mutta kuulostaa niin syntisen hyvältä, että käyttäisin siitä huolimatta erittäin mielelläni.

 53. No JOO! Äitilleni antaisin, äiti kun on käynyt kolme vuotta läpi niin kipeitä juttuja että voide ei toki sydäntä korjaa mutta ehkäpä se voisi olla semmoinen toivon pilkahdus, universumin vastaantulo ja askel kevyempään, eheämpään ja itsevarmempaan elämään.

 54. Vaikka omassakin naamassa on jo jokunen juonne niin antaisin ihme-eliksiirin kuitenkin lahjaksi äidilleni, joka harvoin raaskii satsata itsensä hemmotteluun, mutta ansaitsi parasta!

 55. Nämä rypyt ei kyllä oikene. Mutta jos seerumi edes ehkäisee tai viivyytää tulevia. En ole vailla ikuista nuoruutta mutta raikas, terve iho on tavoittelemisen arvoinen.

 56. Luonnonkosmetiikkaan olen vasta tutustumassa, pikku hiljaa puteli kerrallaan vanhojen loppuessa vaihdan. Vihellys siis Tata Harperille ja peukut pystyyn, josko onnetar suosisi! Minun lompakolla ei valitettavasti tätä muuten omaksi saa…Kiitos siis mahdollisuudesta Stella!

 57. Waude..ihana Tata I love it! Tuotteet tekevät ihosta hehkuvan silmänräpäyksessä.Potkaiskaspas onni minua ,..oikea onnenpotku

 58. Jospa seerumi pyyhkisi osan viimeisten 1,5 vuoden stressin pureskelemista jäljistä naamassa! Hyvä luonnonkosmetiikka on ihan parasta!

 59. Olisi ihan mahtavaa päästä kokeilemaan toimiiko tuo tähän rankan työputken väsyttämään naamatauluun.t.nimim odotanko ihmeitä

 60. Juu ei tarvi kun auringolle kerran silmiä siristää niin tällänen seminuorikin naama täyttyy joka suunnan viiruista kun alppien tiekartasto. Onnetar pliis ole puolellani!

 61. Poskesta puuttuu ikävän hammasshown johdosta luuta ja pian maan vetovoima vetää (luutonta) poskipäätä alaspäin. Tuolla ihmeseerumilla saisin taiottua raskaan talven kasvoilta näkymättömiin ja kenties saisin sillä aikaiseksi myös illuusion identtisistä poskipäistä ;)

 62. Tämähän olisi juuri minun tuote. Luonnonkosmetiikkaa en olekaan vielä kokeillut ja hoitoseerumitkin ovat ihan vieraita. Tarvetta tälle kyllä löytyisi, kun jo tuota ikääkin on tullut. Auttaahan tuo myös silmänalusryppyihin?

 63. Ikä ja valvominen näkyy jo naamasta. Olen käyttänyt jo monta vuotta luonnonkosmetiikkaa, mutta tämä on itselleni uusi tuttavuus. Täytyy tutustua lisää, hinnan vuoksi ei viitsi tuosta noin vain tilata.

 64. Mukana!! Raivasin jo hyllyyn tilan tälle aarteelle! ;) rakastan luonnonkosmetiikkaa mutta kotiäitinä on pidättäydyttävä edullisemmissa tuotteissa. Olisipa huikeaa nähdä tämän vaikuttavan omilla kasvoilla!

 65. Mukana, tuossa kulmakarvojen välissä on pari tiukkaa ryppyä silmien siristelystä ja kulmien kurtistelusta…

 66. Tahdon tuon seerumin! Koska en ikipäivänä tulevaisuudessakaan ostaisi mitään noin hintavaa kosmetiikkaa, joten tämä olisi ainutkertainen kokemus. Hehkeäihoisena voisin sitten sinkkukesänä houkutella rakastajia :D

 67. ApuVa!
  Siitä mähän niin tarvitsen tota ihanuutta.
  52vuotta lasissa,kohta 53 ja juhlia tulossa…
  Sitähän haluaa kuulla kommentit:wow mikä iho ja ootpa raikkaan näköinen.
  Onnetar toivottavasti tuo seerumin tänne…

 68. Mukana, koska en ikuna raaskisi ostaa tämän hintaista kosmetiikkatuotetta :O, mutta kiinnostaisi kovasti kokeilla!

 69. Kuka EI haluaisi näiden puheiden jälkeen testata tätä ihmeainetta :D? Oon vasta löytänyt luonnonkosmetiikan ja huomannut jo eron ihossani. Siksi ehdottomasti kiinnostaisi kokeilla tätäkin.

 70. Wow, tämä olisi kiva voittaa, sillä tällaista luksusta tuskin tulen eläessäni itse ostamaan :)

 71. Kulmien välistä kurttua olisi ehkä syytä siloittaa, kun työkaveri (mies!) kommentoi keksineensä että naiset leikkaavat otsatukan peittääkseen otsaryppynsä… Äitini on tosin sanonut, että synnyin kurttu kylmakarvojen välissä, joten ehkä edes ihme-eliksiiri ei pysty siihen :D

 72. Rakastan kaikenlaisia ihoöljyjä, seerumeita ja ennenkaikkea luonnonkosmetiikkaa, mutta opiskelijabudjetilla priorisoin rahani halvempaan kosmetiikkaan – olisikin siis ihana kokea luksusta tässä muodossa arjen keskellä.

 73. Todellakin haluan voittaa! Mun peruna tarvitsee kaikki maailman ihmeet siloittuakseen ja harkitsen (eli googlaan jo verkkokauppaa) ostamista, koska en pysty ehkä odottamaan.

 74. No huh. Kaksi lasta, takana olevat kilometrit, sekä erittäin epäsäännöllinen vuorotyö kyllä jo näkyvät olemuksessa, eli erittäin tervetullut olisi tällainen ihmetuote kylppärin kaappiin :) Olisipa ihana testata tätä otsan tuimiin kurttuihin…

 75. Sisäinen kauneuteni on jäänyt puristuksiin! Tällä se varmasti lähtisi taas hehkumaan.

 76. Apua, nyt jos onnetar suosii tirautan pari onnenkyyneltä.

  Ja miksikö haluaisin? Opinnot ja työt ovat saaneet minut toteamaan, että jonkin sortin elämän eliksiiri tulisi löytää etten näytä kuusikymppiseltä ennen kuin kolmekymmentä kilahtaa mittariin.

  Vaikka arpa ei suosisikaan niin mahtavaa kesää sinulle, Stella olet aivan ihana!

 77. Olisipa ihana voittaa! Minä näytän aina siltä perunalta enkä kyllä tuon hintaisia tuotteita pysty ostamaan. Voisiko tämä ihmevoide saada minutkin vielä hehkumaan? :D

 78. On ollut niin hullu ja stressaava vuosi, että tällainen tehokas ja hemmottelevat tuote tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Tarja Harperin tuotteet ovat kiinnostaneet jo pidemmän aikaa, mutta tällä hetkellä ei ole vielä mahdollisuutta investoida niihin.

 79. Ikää pitkästi päälle 40, joten saattaishan tuo keski-ikäinen iho tästä eliksiiristä ilopissat lirauttaa. Eikä mulla tule hetkeen olemaan varaa hankkia tuollaista putelia omin rahoin edes unissani.

 80. Unettomien öiden ja liian painavien ajatusten muodostamat juonteet otsallani kaipaisivat jotain piristystä ja jos apu löytyy luonnonkosmetiikasta,niin olen ehdottomasti mukana arvonnassa!

 81. Osallistun! Ei mitään rahkeita ostaa tuon hintaisia tuotteita, vaikka olisivat hintansa väärtejä. (Ja nyt sormet ristiin, mävoitanmävoitan.)

 82. Ikäiseni kosmetologi kysyi ikäni kuultuaan, että kauankos nämä juonteet ovat oikein olleet tässä, kun katseli otsaani.. Joten tästä syystä olisi ihana kokeilla tätä ihmetuotetta!

 83. Tarvitsisin nuo kaikki 40+ ikää ja tuntuu että normivoiteilla ei pärjää. Jos seerumeissa olisi minullekin se teho mistä sinä puhut, olisin mukisematta valmis pulittamaan 428 euroa pikkupurnukasta. Mutta kokeilematta, en missään tapauksessa. Olisi niin ihanaa voittaa ja löytää uusi pelastava lemppari!!

 84. Olisipa mahtavaa päästä kokeilemaan! Noin kallista tuotetta ei tulisi ehkä ikinä itse ostettua, vaikka ihon ongelmat niin paljon päänvaivaa aiheuttavatkin.

 85. Tämä kuulostaa jo liian hyvältä ollakseen totta! Olisi upeaa voittaa tuo taika-aine kaappiini ja nähdä vaikutukset itselläni, kun oikein mikään ei tunnu tekevän kasvoilleni mitään erikoista.

 86. No kyllä kiitos hotsittaa kokeilla! Olen jo otsaryppyjeni takia miettinyt kasvoakupunktiota ja epätoivoisimmilla hetkillä matkaa Tallinnaan kiristettäväksi.

 87. Täälläkin on näitä kolmen kympin ylityttyä näköjään pysyviksi jääneitä otsanrypistelyryppyjä, jotka aiemmin silisivät joko ajattelemalla kevyempiä ajatuksia tai vähintään kosteuttavalla naamiolla, nyt tarvittais vissiin jotain stydimpää. Botoxiin en ala, mutta tämä pullo olisi ehdottoman tervetullut!

 88. Oi tässäkö pelastus pulmiini! Nuoruuden iho-ongelmat ja parhaillaan jylläävä punahehku ja suolistosairaus näkyvät kasvoillani liiaksi enkä niin meikeistä välitä ihan vaan treenienkin takia. Tänne tänne!

 89. Oih ja voih, ei tule ihan lähiaikoina olemaan varaa ainakaan ostaa tuota, mutta rentoutusta, kohotusta ja kaikkea lempeyttä tarvitsen hirmuisesti. Arjessa on nyt liikaa stressiä, kaikkeen ei vaan voi itse niin paljoa vaikuttaa. Peukku pystyyn!

 90. Jos arpaonni kävisi, järjestäisin naistenillan sisaruksilleni ja äidilleni, kaikki pitävät luonnonkosmetiikasta ja tällä voisin todellakin yllättää jokaisen, saisi myös nähdä miten toimii eri ikäisillä kasvoilla. Lisäksi olisipa ihana syy pitää naisten kauneus&saunailta!

 91. Voisiko tämä olla se ihmetuote, joka muuttaisi uupuneen työmatkailijan pari kertaa viikossa kokeman järkytyksen siitä, kun aamun varhaisina tunteina näkee peilikuvansa jostain lentokentän heijastavasta pinnasta siihen, että kauhun tunteen sijaan mieleen voisikin nousta jopa ajatus “well, hello there…”?

 92. Haluyaisin voittaa tämän siksi, että tuon hintaluokan tuotteista haluaisi maksaa vain siinä tapauksessa, että niiden tehon omalle iholle on päässyt testaamaan ja näkemään.

 93. mukana! olisi ihana kokeilla! täytin eilen 45 ja olisi kiva nähdä, auttaisko nämä pysymään ulkoisesti yhtä nuorena kuin miltä sisäisesti tuntuu! :)

 94. En jaksa enkä ehdi nykyään meikata aamuisin (tai aamuöisin, iltaisin, tai mihin aikaan nyt sattuukaan työt alkamaan), enkä maastotöitä varten edes ajattele meikkaamista – se olisi aivan turhaa. Mutta olisi silti kiva jos iho näyttäisi hyvältä. Siksi haluaisin tätä kokeilla.

 95. Oijoi pelastaisikohan tämä väsähtäneen naamaani joka lähes joka aamu takaisin peilistä tuijottaa? Pienipalkkaisena ihmisenä tällaiset seerumit ovat vain haaveissa. :)

 96. Mä olen siirtymävaiheessa luonnonkosmetiikkaan. Tosin en edes tiennyt, että noinkin kallista kosmetiikkaa on olemassa :) Kohotusta täällä kyllä tarvitaan ja silotusta otsalle.

 97. Kuulostaa mahtavalta. Itselläni ei olisi ikinä varaa noin hintavaan tuotteeseen mutta niin vakuuttavasti kerroit siitä että olisi mahtava päästä kokeilemaan. Itselläni on vaativa iho, pigmenttimuutoksia ym. joten tarvetta olisi ihmetuotteelle :)

 98. Yli neljähunttia! Herranjestas, odotan että tapahtuisi vähintään jonkinlainen face swap esimerkiksi väsyneestä konttorirotasta Sienna Milleriksi. Olisipa mahtavaa päästä testaamaan!

 99. Ooh suosisipa arpaonni! Tuoreehkona äitinä tuo itseensä panostaminen on vähän jäänyt.

 100. Näin ylistävän kirjotuksen jälkeen olin jo ihan, että SHUT UP AND TAKE MY MONEY. Mut sit vilkasin tuotesivua ja olin ihan järkyttyny. Kyllähän tällanen ihme nyt pitäis päästä kokemaan, kun muuten ei kehtaa jonkun kuukausivuokran verran laittaa kosmetiikkaan rahaa.

 101. Opintovapaa lähenee loppuaan + gradu on vielä ihan kesken = ryppyni ovat saavuttaneet aivan uuden tason. :D

  Olisi tosi mahtavaa jos arpaonni osuisi kohdalle.

 102. Uuh! Itseäkin kiinnostaisi, mutta antaisin kuitenkin äidilleni. Hän on supernainen, joka jaksoi hoitaa isääni viimeiset vuodet ja nyt yksin jäätyään ansaitsee kaiken hyvän maailmassa!

 103. 5-kymppiset lähestyy ja tuo olisi oiva lahja ihoni hyvinvoinnille.
  Kisassa mukana!
  Tiina

 104. Olisi ihmeellistä päästä eroon kulmakarvojen väliin painuneista juonteista, jotka antavat minulle ärtyneen yleisilmeen, vaikka olisin millä tuulella! Resting bitch -termi sopii naamaani vähän liiankin hyvin, mutta en uskalla satsata satojen eurojen tuotteeseen tietämättä sen todella toimivan. Mukana arvonnassa siis!

 105. Mun otsa- ja harakanvarpaat (eli silmänympärysrypyt) huutaa apua :)
  Joten olen t-od-e-l-l-a-k-i-n mukana arvonnassa :)

 106. Olen tutkinut, unelmoinut, pohtinut, lukenut, ja niin monta kertaa melkein ostanut tämän voiteen, koska kaikki siitä kuulemani on ollut niin ylistävää, mutta viime tingassa peruttanut epäilyksen iskiessä. Jos pääsisin kokeilemaan – ja vielä ihastumaan – voi olla etta minusta todella tulisi Tatan asiakas! Toivottavasti onnetar suosii!!

 107. Todellakin haluaisin päästä kokeilemaan! Ehkä sitten Alkossa kysyttäis taas papereita *toiveikas*

 108. Olisi super ihanaa edes kerran elämässään saada aikaan ihmeitä näiden elämän juonteiden oikomiseen. Varaa kun näihin ylellisyyksiin ei ikinä tule olemaan.
  Oi Onnetar, ole puolellani tämän kerran <3

 109. Väkistellä arveluttaa, onko seerumi todella riittävän tehokas. Minä ja otsaryppyni otamme tämän haasteen vastaan! Ja saattapa nuo silmäkulmien naururypytkin osallistua haasteeseen :)

 110. Ehdottomasti mukana! Käytän vain markettikosmetiikkaa. Peiliin en viitsi juuri edes katsoa kun näky on aikamoinen. Voi kun onni osuisi kohdalle. Tuon ihmeen haluan kokea!

 111. Koska olisi hullua olla himoitsematta tuotetta, jolle annat noin mielettömät lupaukset!

 112. Minulla on otsan vaakarypyt, sibeliukset, että vielä bulldogin posketkin. Vanheneminen on niin syvältä! Peili näyttää muutoksen, vaikka sisäpuolella on se sama tyttö, kuin aina ennenkin. Ahistaa mutta jos aineessa on apu niin huolisin kyllä.

 113. Unohdin katsoa peiliin lasten ollessa pieniä ja nythän sieltä peilistä kurkkaa ratkaisevasti vanhemman näköinen nainen. Että jotain pitäis tehdä.

 114. Mulla on herkkä iho ja keho, ottavat osumaa pienenpienistäkin vääryyksistä. Tulot on kuitenkin liian pienet mihinkään muuhun kuin markettijuttuihin. Viime aikoina on elämä heittänyt häränpyllyä ja stressi vie hiuksetkin päästä. Olisi ihana kokea vähän luksusta, kun kuudelta aamulla ponkaisee ylös töihin

 115. No, tässä on se oikea kohde tuolle taikaseerumille. Elettyä elämää 49 vuotta takana ja ainakin saman verran ellei enemmän ; ) edessä.

 116. Olen ostanut rypyille niin monenlaista tuotetta eikä mikään ole tuottanut näkyviä tuloksia, tätäkin tekstiä luen silmänympärysnaamio parhaillaan vaikuttaen. En varmaan pienipalkkaisena kummiskaan koskaan tule laittamaan useita satoja euroja seerumiin, siksi olisikin parasta jos osuisi voitto kohdalle!

 117. Haluaisin voittaa tuotteen, koska en usko että mulla olis kanttia naputella tuota summaa verkkopankissa ja painaa entteriä!

 118. Olisi kiva, jos elämässä edes iho olisi kunnossa, joten onhan tähän osallistuttava.

 119. 40-vuotta elettyä elämää alkaa lähestyä ja olisi ihana saada estettyä ajan näkymisen kasvoilta :)

 120. Elämässä pärjää ilman hyvin hyvin monia asioita ja todennäköisesti tulen pärjäämään myös ilman näitä purnukoita. Mutta mikäli tarjolla on hieman ylimääräistä luksusta, jonka voi suunnata itseensä ja sitä kautta olla kuvaamallasi tavalla tyytyväisempi, iloisempi ja onnellisempi, niin en estele. Tämän ilon ja onnen voi laittaa sitten moninverroin jakoon tuomalla iloa ja keveyttä ympärille ja lähipiiriin, miksei tuntemattomille vastaantulijoillekin!

 121. Viikonlopun hauskuus ja yöttömät yöt näkyvät nyt kasvoilla, ihme pelastustusta nyt tarvittaisiin :)

 122. Neljänkympin ylitys tuli yhtäkkiä näkyviin ihollani ja olen siitä ihan järkyttynyt. Nyt olisi todellakin tarvetta jollekin joka toimii.

 123. Äidistäni tuli tänään mummo ja minusta täti, molemmat kaipaisimme siis kirkastusta kasvoillemme – olisi hienoa jos tuntemamme ilo ja onni hehkuisi ulospäin yhtä kirkkaana kuin sisäisesti. (Olisin niin erinomaisen jalo että jakaisin ihmetuotteen äitini kanssa.)

 124. Jos luonnonkosmetiikka puree näihin otsaryppyihin, niin hyppään saman tien siihen leiriin!

 125. Ooh, todellakin olisi käyttöä, terveisin kuivanaamainen otsarypistelijä… Olen käyttänyt Tatan puhdistusöljyä ja kuorintaa jonkin aikaa ja ovat kyllä ihania. <3

 126. Hei
  Täällä yksi, joka todella tarvitsisi tehoseerumia ja kasvojen kohotusta ilman veistä. Elixirin hinta vain on niin korkea, ettei sitä voi kokeilematta ostaa.
  Toivonpa, että onni suosisi tällä kertaa!

 127. 40v ikää kohta, ja seerumit olisi todellista luksusta hintansakin puolesta. Rakastan luonnonkosmetiikkaa, ja näiden voittaminen olisi ainutlaatuinen tilaisuus. :)

 128. Kyllä kiinnostaa! Luonnonkosmetiikan käyttöön siirtymistä on hidastanut kohdallani juuri (varmasti virheellinen…) käsitys, että se olisi huonolaatuista tai tehotonta, joten ottaisin innolla vastaan tämän ihmeseerumin kumoamaan tuon väitteen.

 129. olispa upea kokeilla tehoaako tähän naurunaamaan ja pystyryppyihin.Saisi sielukin varmaan lepoa kun peilistä katsoisi levänneen näköinen minä takaisin.

 130. Koska kulunut kevät on ollut yksi elämäni haastavimmista, mutta olen selviytynyt siitä ja ylpeä itsestäni. Tekisi mieli siis palkita mukana roikkunut naama, joka on kaikesta hässäkästä huolimatta jaksanut hymyillä asiakkaille sekä elämän tärkeimmille ihmisille.

 131. Vaikka elämä on ihanaa ja kirjat ehkä parasta maailmassa (aviomiehen jälkeen), niin olisihan se hauskaa, jos asiakkaat kirjastossa kohtaisivat freesin naaman. Haluaisin niin tuon taikaseerumin.

 132. Mie vaan tarvitsisin tätä! Siun painavien perustelujesi jälkeen tarve sen kun voimistuu :-)

 133. kuulostaa ihanalta! ja olisi todennäköisesti aivan mahtava läträtä (!) naamaan kesällä saunan ja järviuinnin jälkeen. Jos ei tolla setillä ilme kirkastu, niin sitten viiniä :D

 134. Olisipa hienoa testata, josko tämän seerumin avulla katoiaisivat 13 vuoden iho-ongelmat,joihin ei vielä näin 29-vuotiaanakaan ole löytynyt minkäänlaista ratkaisua kosmetologien tai ihotautilääkärin luota, useista ruokavaliomuutoksista, saati niistä sadoista puteleista mitä olen iholleni läträillyt vuosien aikana! Epäilen syvästi, mutta tästä tuotesarjasta en ole kuullut kun ylistäviä sanoja. Hintalappu vaan on esteenä, työttömän opiskelijan kukkarolle hieman liian tyyristä kamaa. Mutta eihän sitä tiedä ennen kuin kokeilee!

 135. Jos luonnonkosmetiikka pystyy tohon, ni huh huh! Meitsiä ainakin kiinnostaa! Stressi, univelka, ihmissuhdehuolet — ehkä tolla selättäisin ne kaikki : )

 136. Tykkään panostaa ihonhoitoon ja Tata Harperia käytän myös. Tuossa seerumissa on hinta niin korkea ettei ole tullut ostettua :/ mutta jos arvonnassa voittaisin, niin jakaisin pullon siskoni kanssa! Molemmat hyötyisivät voitosta :)

 137. Olen sairastanut lähes vuoden, ja niin yleiskunto kuin ulkonäkökin ovat sen seurauksena aika heikoissa kantimissa. Huomenna minut leikataan, toivottavasti siitä alkaa uusi positiivisempi vaihe elämässäni. Seerumi olisi upea lisä tähän uuteen alkuun.

 138. Epäsäännöllistä kolmivuorotyötä tekevänä ja muutenkin luonnostaan huonounisena ihmisenä tarvitsisin todellakin jonkin tällaisen ihmetuotteen, ennen kuin on pakko iskeä naamari päähän aina kun ihmisten ilmoille lähtee…

 139. Vaikka nää mun vauvavuojen silimäpussit sun muut huutaakii tuommossii ihanuuksia.. mut silti tahtosin antaa nuo mun ihanalle äitille, joka täyttää kohta 60 ja on ehottomasti ansainnu nuo muakii enemmän <3

 140. Aina voi toivoa, että tämä seerumi poistaisi mun kulmakarvojen välissä olevat pystyrypyt, jotka tulee kun kurtistelen otsaani niin paljon.

 141. Joo o, on pitänyt tilata sitä meikkivoide seerumin tsydeemiä sieltä naturellestä mutta en oo saanut aikaiseksi. Ehkä mä voitan tän kalliin seerumin ja sit en enää tartte mitään muuta naamaani :)

 142. Ei hemmetti – purkkibotoksia! Kyllä kelpais tälle otsaa rypistelevälle ja päivittäin holtittomasti nauravalle kolmekymppiselle yrittäjälle. En ole vielä astunut tällaiselle hinta-alueelle kosmetiikan kanssa, mut onhan toi nyt vielä edullisempaa (ja fiksumman kuuloista) kuin ne hermomyrkkypistokset kasvojen lihaksiin.

 143. Olen joka päivä väsynyt. Herään öisin pyörimään, stressaan tekemättömiä töitä, tulevaa remppaa ja sitä etten saa unta. Aamuisin peilistä katsoo harmaa hiiri, jonka iho on pintakuiva ja kipeä uusista mojovista näppylöistä.

  Tehoseerumi ei ehkä auta mua nukkumaan öisin, mutta se kuitenkin piristäisi ihan mielettömästi.

 144. No kun tää juttu on nyt niin, että kaiken elämässä tapahtuineen schaissen jälkeen olen vihdoinkin ihan tajuttoman rakastunut itseäni 15v nuorempaan mieheen, jonka kanssa tapaillaan kyllä, mutta jokin häntä nyt pidättelee. Koska olen ihana ihminen, syynä ei voi olla muu kuin kasvoilla näkyvät vuodet. Botox kävi jo harkinnassa. Save my love life, Stella!

 145. Oon 34-vuotias, ja mua luultiin nelikymppiseks. Vuorotyö, epäsäännöllinen elämä ja noh, kaikki on selkeesti tehneet minusta vanhemman. Ainakin ulkoisesti. Ois mahtavaa kokeilla, saisko tommosella ihmeaineella itsestään ikäisensä näköisen.

 146. Tämä olisi todella luksus luokan syntymäpäivälahja äidilleni, joka pian täyttää pyöreitä vuosia. Olisi ihana antaa maailman tärkeimmälle ihmiselle jotain näin kallista ja hyödyllistä, jota ei ikinä kykenisi hänelle itse ostamaan..

 147. Olen kärsinyt iho-ongelmista 13-vuotiaasta lähtien. Aknen lisäksi ihoni on raivostuttavan herkkä ja allerginen, mikä tekee sopivien tuotteiden löytämisestä painajaista. Olen myös kohtuullisen amatööri (ja laiska) mitä tulee kosmetiikkaan ja kemppariosastot miljoonine puteleineen aiheuttaa lähinnä tuskanhikeä kuin innostusta. Nyt kun kolmekymppiä kolkuttelee ovella, on sekä akne, ärhäkät ja iholleni sopimattomat tuotteet ja aknehoidot jättäneet jälkensä kasvoihin enkä voi sanoa odottavani mitenkään riemulla iän mukanaan tuomia muutoksia. Moni ongelmaihosta kärsinnyt onkin ylistänyt tata harperin tuotteita, joilla tilanteeseen on vihdoin saatu helpotusta ja tulokset oikeasti näkyvät pian, joten täällä otetaan kaikki merkin tuotteet testaukseen ilosta kiljuen! :)

 148. Olisihan se nyt helvetin siistiä käyttää seerumia, joka maksaa enemmän kuin kämppäni vuokra on!

 149. Luonnonkosmetiikka on ❤ ja rakastan seerumeita mutta silti, silti on vaikea uskoa, että tämä kyseinen tuote olisi hintansa väärti! Ja arvaa vaan, kuinka mielelläni olisin väärässä…

 150. Itkisin ilosta, jos tämän saisin. Yli 20 vuotta aknea takana ja ikää (vasta/jo) 32. Akne alkaa viimein olla kurissa, mutta nyt vuorostaan ikä alkaa näyttää kynsiään. Sibelius on kulmien välissä ja liian lyhyiden öiden jälkeen peilistä katsoo Hannibal Lecter. Olen huomannut, miten ihon kulloinenkin kunto vaikuttaa ihan kaikkeen olemiseen. Olisipa mieletön nähdä, mikä muutos fiilikseen tämän myötä tulisi.

 151. En pysty perustelemaan mutta ehdottomasti mukana arvonnassa. Onnetar, anna mun voittaa☺☺

 152. Olen juuri siinä iässä, että botoxit käy ensimmäistä kertaa mielessä. Ehkäpä tätä voisi kokeilla ensin .

 153. No nyt!
  Tämmöinen ihanuus minulle!
  Jos nassu olisi kuulas, kiinteä ja kaunis niin voisi tosiaan vähentää meikkauksen määrää. Luonnollisuus kun kiinnostelee, niin ulkonäössä kuin kosmetiikassa.

 154. Pakko osallistua! Olen aina vannonut selektiivisen kosmetiikan nimeen ja vähintään testerin kautta kokeillut lähes kaikki tavaratalon myynnissä olevat seerumit. Kuitenkaan luonnonkosmetiikka ei ole koskaan vetänyt puoleensa, mutta nyt oli niin hyvä myyntipuhe että kiinnostus on herätetty.

 155. Onnettarelle heitan pienen toiveen josko suiosisiOlen sellannut Tatan sivuja niin etta padi sauhuu juurikin noita seerumeita,mutta hinta ollut ainia este etten ole tilannutIkani puolesta myos kiinnostaa onko ne todellakin taytta kultaa sisalloltaan…48 young rebell

 156. Ihanan kallista! No joo, en ole eläissäni ostanut yhtään seerumia, joten voisin aloittaa suoraan huipulta :) Ja johan tässä tuo neljäkymppiä alkaa kolkutella, että tarvetta varmaan alkais olla…

 157. Kuulostaa upeilta tuotteilta :-) aivan viime kuukausina olen huomannut, että ryppyjä on tullut kauheasti lisää, joten tehoseerumille olisi tosissaan käyttöä :-D

 158. Oh my! Juurikin eilen päivittelin kasvojani pesun yhteydessä. Ikää ei ole kuin 35 vuotta mutta ulkotyö tekee tehtävänsä. Talvella iho on kuiva ja kireä kun taas kesällä punaiseksi kiehunut. Onneksi rakkaat islantilaiset työkaverit eivät ole moksiskaan ulkonäöstäni. Olisi ihanteellista saada itselle hiukan hemmottelua. Itselle kelpaa hyvin perus kaupan ihonhoito tuotteet kun taas koirille ja hevosilleni haluan tarjota vain parasta. Tämä olisi parhautta ehkä minulle?

 159. Olen hiljalleen kiinnostunut enemmän luonnonkosmetiikasta. Olen aika aloittelija sen suhteen ja kaikki uudet laadukkaat tuotteet kiinnostaa. Toki tuon seerumin voittaminen olisi mahtavaa siinäkin mielessä, että tällä hetkellä tämän väsyneen äidin kukkaronnyörit ei anna periksi, jotta sen itse voisin ostoskoriin klikkailla. Plus, että kaunis ja hyvinvoiva iho kiinnostanee aina. :)

 160. Kuulostaa ihanilta tuotteilta joita olisi mahtavaa päästä kokeilemaan! Paitsi että kolmivuorotyön yh-äitinä ei paljon ole varaa.. Toivottavasti arpaonni suosii! :D

 161. Jestas sentään, mun on pakko voittaa joskus jotain muutakin kun lotossa 0,60€ !!! Laitan sormet ja varpaat ristiin sillä tuolla lottovoitolla ei tätä seerumia tulla ostamaan, valitettavasti.

 162. Rakastan kosmetiikkaa ja nykyään salainen paheeni on juuri luksusluonnonkosmetiikka, johon minulla ei oikeastaan ole nykyisessä elämäntilanteessani varaa. Mutta aina kun saan mahdollisuuden kokeilen kaikkea mahdollista ja tilaan alekoodeilla ja muilla erikoistarjouksilla joitain kokeilukokoja. Tata Harperin luonnonbotoxista olen kuullut paljon ja hintalappu on kyllä ulottumattomissani. Joitain Tatan tuotteita olen kokeillut matkapakkausmuodossa. Ja kyllä ne vaan on ihania.

  Olen juuri täyttänyt 40. En tiedä onko tämä kuvitelmaa, mutta kyllä minusta näyttää ja tuntuu siltä, että rajapyykin tällä puolen IHAN KAIKKI myös kasvojen ihon käyttäytyminen, kuivuminen paperiseksi ja ryppyiseksi muuttuminen ovat kiihtyneet silminnähden.

  Kunpa saisin kokeilla jotain luonnonmukaista tehotuotetta ja tuntea vielä napakkuuden tunteen iholla. Ihan kaikki kosmetiikka ei siihen todellakaan lupauksistaan huolimatta pysty. Siksi siis toivon onnen potkua.

 163. Kun ikää on jo nelkkääntviis niin todellakin kiinnostaisi saada rypyt siliämään!

 164. En ole vielä tutustunut lainkaan luonnonkosmetiikkaan, joten tämä olisi ensikosketus niihin. Olen vielä nuori, mutta ensimmäiset rypyt ovat jo ilmestyneet – tämä olisi varmaan juuri sopiva tuote ottamaan niiltä luulot pois :)

 165. Olen tässä miettinyt, miten voisin kiittää äitiäni siitä, että hän on olemassa. Tästä “elämäneliksiiristä” hän hyppisi taatusti kattoon, sillä hän tuskailee pigmenttiläiskien ja ryppyjen kanssa. Ihanaa luksusta pienelle naiselle suurella sydämellä!

 166. Kuulostaa sen verran hyvältä tuotteelta, että pakko osallistua. Olen viime aikoina nukkunut liian lyhyitä yöunia ja liikuntakin on sairastelun ja työkiireiden takia jäänyt vähälle. Tämä heijastuu valitettavasti yleiseen olemukseen. Kunpa arpaonni suosisi kerrankin!

 167. Mukana arvonnassa, lähentelen 59 vuotta joten viime hetket ryppyjen silottamisessa on käsillä

 168. Täytyy sanoa, että tähän kilpailuun osallistuminen hieman pelottaa: mitä jos voitan ja rakastun ikihyviksi tietäen, että purnukan loppumisen jälkeen en enää milloinkaan voi käyttää sitä? Haluan kuitenkin osallistua. Olen menossa kesällä naimisiin, ja rahapulan vuoksi päätin satsata vieraiden viihtyvyyteen enemmän kuin ulkonäkööni, ja luovuin mm. kampaajalla käynnistä ja ammattilaisen meikkauksesta. Niin olisihan se nyt ihanaa, että saisi hieman seerumin apua ulkonäön hehkeyttämiseen! Ja ärsyttäähän nuo nenästä suupieleen kulkevat juonteet muutenkin aika paljon…

 169. super seerumit kiinnostaa. tämä taitaa olla niistä superein. olishan se mukava testata.

 170. Rakkauteni luonnonkosmetiikkaan on suuri ja rahapussini taas pieni. Voi olisipa ihana kokeilla.

 171. Asuminen ulkomailla kaupungissa (jossa ilmansaasteiden ansiosta ilma on parhaimmillaan Suomen puhtaan ilman veroista pari hassua viikko vuodessa ja pahimmillaan niin sakeaa, että hallitus kehottaa välttämään ulosmenoa) rasittaa ihoa aivan eri tavoin mihin Suomessa tottui. Jos tuolla ihmeseerumilla saavuttaa takaisin edes jotain siitä, miltä ihoni näytti vuosikymmen sitten, olen mukana arvonnassa ehdottomasti!

 172. Huh hintaa, mutta tottakai kiinnostaisi kokeilla tähän 45+ nassuun! Jospa sillä saisi naaman yhtä nuoreksi kuin mielenkin, heh!

 173. Kuulostaa mielettömältä ja ihanalta! Oma kiinnostus luonnonkosmetiikkaan on kokenut lähimenneisyydessä huiman harppauksen, jonka seurauksena yksi jos toinenkin puteli kylppäriä kaunistaa. Tilaa ja tilausta tehotuotteelle silti on: oma raju rakkaus reissaamiseen, auringon alle ja etelään näkyy naamassa. Vielä paljon alle neljäkymppisen ihon väri onkin alkanut salakavalasti näyttämään epätasaiselta ja silmänympärysten harakanvarpaat säikäyttävät joskus peiliin katsoessa. Vieläkö voisi vähän peruuttaa ajassa supertuotteiden voimalla tai vaihtoehtoisesti varmistaa ainakin pysymisen tässä (seuraavat vuosikymmenet, kiitos!)?

 174. Näin kalliin tuotteen ostaisin itse vasta kunnon lottovoiton saatuani, mutta olisipa hienoa kokeilla. Mukana arvonnassa! :)

 175. Mikään testaamani tuote (ja niitä on kertynyt jo melkoisen paljon öhöm) ei ole silottanut ryppyjäni tai vähentäntänyt kasvojen pigmenttiläiskiä joten en usko että tämäkään voi oikeasti toimia! Siksi haluan tän testiin! Ainakaan testaamatta en voisi ikinä ostaa noin kallista kosmetiikkaa!

 176. Osallistun! Kaksi syytä: olen jo sen ikäinen että tehokeinot ovat tarpeen ja tällaiseen luksukseen ei muuten olisi varaa.

 177. Mukana arvonnassa ja myös kohtaamassa oma kaksinaismoralismini, koska samalla, kun paheksun näin kalliiden tuotteiden mainostamista tässä blogissa, toivoisin voivani hankkia jotain näin tehokasta luonnonkosmetiikkaa.

 178. Hei! Täytän vuoden päästä 50v. Olen myös aina ollut hieman laiska kauneudenhoidon suhteen. Haluaisin päästä mahdollisimman vähällä ja näyttää kuitenkin hyvälle. Tällaisia luksustuotteita minulla ei ole varaa ostaa itse, joten mukana arvonnassa.

  Tiina A.

 179. Onhan tuo hinta aika jäätävä. Mitenköhän siinä sitten kävisi jos voittaisi arvonnassa eikä voisi enää elää kokeilun jälkeen ilman tuota superseerumia…Kun pullo tyhjenisi ja viimeistä tippaa levittäisi kasvoille… apua, elämä on täynnä riskejä – olkoon tämä yksi sellainen. Otan osaa arvontaan ja jos arvonnassa käy onni murehdin vasta sitten mistä järjestän jatkossa seerumirahat, hah!

 180. Moiseen luksukseen minulla ei olisi varaa, mutta kuinka ihanaa olisi päästä kokeilemaan huipputuotetta ainutlaatuisen tilaisuuden turvin. Ihan huippuarvonta!

 181. Siirryin luonnonkosmetiikkaan välttääkseni turhia & mahdollisesti vaarallisia aineita, kun minulla todettiin virtsarakonsyöpä. (Se on yleisempi kemikaalien parissa työskentelevillä – esim. kampaajilla – kuin muulla väestöllä.) Pienten lasten (koti)äitinä rahat on vähissä, rypyt ei ;’-D
  Vaikka eletty elämä saakin mielestäni näkyä kropassa, niin enpä panisi pahakseni, jos perusilme olisi astetta kirkkaampi!

  Hanna M

 182. Oi, oispa ihanaa testata, kun varaa ei olisi itse ostaa. Ja erityisesti siksi, että järkytyin viime aikoina otetuista kuvista, joissa itsellä ei ole meikkiä. Nautin meikata, mutta tahtoisin että ulos voisin lähteä joskus myös luonnollisena ja peilikuvaansa tyytyväisenä

 183. Osallistun. Syy: yrittäjyys näkyy naamasta. Siihen liittyen, pelastavien seerumivinkkien lisäksi on ollut armollista lukea sun viime aikojen tekstejä – kiitos kun kirjoitat avoimesti haasteistasikin. Voin todella samaistua niihin. Kaikki sympatiat siis sulle! Vaikuttaahan se pieni hidastaminen, valo ja rakkaus myös tepsivän :) Lempeää ja värikylläistä kesää <3 M.

 184. Viimeisen parin vuoden aikana kulmakarvojen väliin on ilmestynyt ikävä pitkittäisryppy. Liittynee työhön psykologina; huomaan kuunnellessani ihmisten huolia rypistäväni otsaani juuri tuosta kohdasta. Haluan toki jatkaa ihmisten auttamista, mutta mieluummin vähän vähemmän ryppyisenä :P

 185. Mukana arvonnassa. Ensiksikin ikä (+45) ja toiseksi maan vetovoima. Kolmanneksi kiinnostus luonnonkosmetiikkaan ja neljänneksi kukkaro: ei olisi muuten varaa ko. tuotteeseen. Tosin aloin jo miettiä mistä voisin tinkiä jotta voisin hankkia tuotteen jos arpaonni ei lykästä…en ehkä kuitenkaan ole (vielä) valmis jättämään ihanaa kaupunkilomaa väliin yhden putelin takia :)

 186. Just eilen kohottelin kasvojani peilin edessä ja totesin painovoiman vaikuttaneen… Ryppyjä en pelkää ja ne (nauru)rypyt vaan kertoo hauskoista vuosista, mut jos toi todella auttaa kumoamaan painovoiman, niin pakko olla mukana arvonnassa!

 187. Jos on todellakin hintansa arvoinen, niin voisihan sitä sijoittaa… Mutta miten voisin tietää, onko se minulle hintansa arvoinen? Kokeilukappale auttaisi :)

 188. Vaikka henkinen ikäni vaihtelee 5 ja 15 vuoden välillä, peilistä katsoo liian usein takaisin todellista 34 vuoden ikää vanhemman näköinen kurttunaama. Koska en (valitettavasti?) ole shar pei, kaikki mahdollinen apu otettaisiin kiitollisena vastaan… Ja luonnollinen & vegaani vaihtoehto kuulostaa mielettömän hienolta, mielelläni en kasvoihini hermomyrkkyjä injektoisi.

 189. Huh, kuulostaa mahtavalta, mutta myös hintavalta! Itse pikkaista vaille neljännesvuosisadan ikäisenä en ole vielä anti-age-tuotteiden kärkikohderyhmässä, mutta jos arvonnassa onnistaa, olisi ihanaa piristää ihmeputelilla äitiäni. Kuudenkympin lähestyessä ja työstressin kerääntyessä pieni luksus olisi varmasti tarpeen ja ansaittu!

 190. Vaikka oma naama aika väsähtänyt onkin kolmen lapsen äitinä, niin antaisin kuitenkin putelin äidilleni lahjaksi :) hänellä olisi tarvetta pienelle hemmottelulle!

 191. Olisi kiva päästä kokeilemaan moista ihmettä. Ostaminen silottaisi juonteiden lisäksi tilini…

 192. Kuulosti kiinnostavalta! Antaisin seerumin lahjaksi äidille, jos arpaonni sattuisi suosimaan :)

 193. Oo, olen Tata Harperin tuotteiden fani ja kaapissa on usein ainakin merkin öljyputsari, josta pidän älyttömästi. Tuota seerumia en kyllä raaskisi ikinä ostaa, vaikka kosmetiikkaan törsäänkin, huh mikä hinta. Olisi kuitenkin ihana päästä testaamaan! Menen syksyllä naimisiin, joten seerumi osuisi kyllä ihan täydelliseen hetkeen!

 194. Teinien kanssa työskentelevänä olen jo huomannut pahan “Sibelius-rypyn” ilmestymisen kulmien väliin, vaikka olen himpun nuorempi kuin sinä Stella! Olisi kiva nähdä, toimiiko eliksiiri kuten hehkutit! Kiitos yhdestä parhaimmista – ellei parhaasta – blogista koko Suomen maassa. Viime aikoina täällä on sykkinyt elämänmakuinen vire ja yletön kauneus. Ihanaa kesää sinulle.

 195. Olen saman ikäinen kuin sinä, ja parin stressaavan vuoden aikana kulmakarvojen väliin ja otsaan on ilmestynyt melkoiset rypyt. Elättelen vielä toivoa, että saisin ne häädettyä ja pidettyä poissa edes muutaman vuoden, mutta rahatilanne ei taivu oikeasti tehokkaiden tuotteiden ja hoitojen kokeilemiseen. Tämä arvonta olisi mahtava tilasuus päästä kokeilemaan kunnon tuotteita!:)

 196. Hetkinen! Mä olen yli 40, joten jo se ikään kuin velvoittaa arpomaan seerumin mulle. Muilla on häivähdys otsarypyistä, yli nelikymppiselle ne on jo ihan varsinaiset otsarypyt, vaikka ikäiseltäni en muuten näytäkään. Mutta siis TARVE olisi! Todellakin.

 197. Osallistun arvontaan! Noin suolaiseen hintaan en raskisi seerumia muuten ostaa, ehkä satsaisin jos osoittautuisi käytössä hintansa arvoiseksi…

 198. Aamulla peilistä näkyvä perunan ja pullataikinan risteytys ei vaan enää jaksa edes naurattaa ☹️

 199. Aivan ehdottomasti mukana arvonnassa! Olisi ihana päästä kokeilemaan tuollaista todellista luksustuotetta, joka kaiken lisäksi vielä on luonnonkosmetiikkaa :)

 200. Otsaani ovat jo jonniin aikaa koristaneet sibeliukset, ja mielelläni testaisin moista seerumia – varsinkin kun nelkyt vee häämöttää lähitulevaisuudessa. Mukana!

 201. Koska minulla ei olisi koskaan, KOSKAAN varaa laittaa tuota hintaa seerumiin. Olisi ihana päästä joskus kokeilemaan todellista luksusta.

 202. En ikinä maksaisi kosmetiikkaputelista tuollaista hintaa, jos en olisi aivan varma sen tehosta. Toivottavasti käy säkä ja pääsen arvonnan kautta testaamaan!

 203. Kaksi asiaa: 9 kk vauva ja loppuvuodesta siintävä oma 35-vuotissynttäri. Ei mulla muuta :P

 204. Järkyttävän hintainen tuote, eli jäisi itseltäni ostamatta, mutta mukavahan tuota olisi kokeilla, jos saisi vaikka stressaantunut olemus vähän freesausta.

 205. Jos näyttää perunalta aamulla yön jälkeen, niin tämä yötyöläisnaama vasta perunalta näyttää kun kotiin pääsee töistä. 34 vuotiaana iho ei enää samanlailla anna anteeksi valvottuja öitä ja univelkoja kuin ennen, parikymmpisenä riitti että huuhteli kasvot vedellä ja oli valmis uuteen päivään, nyt kaikenmaailman seerumit olisivat tarpeen häivyttämään eletty (yö)elämä ja taikomaan uutta ilmetta naamaan.

 206. Koska en usko tähän ihmeeseen ennen kuin olen kokeillut sitä neljäkymppiselle kosteutta janoavalle iholleni.

 207. Täälläkin peilistä kurkistelee aamuisin peruna, eikä todellakaan varhais sellainen vaan ikävystyttävän ja iäkkään näköinen :D Eliii olis ihan kiva kokeilla lupaavalta kuulostavaa seerumia!

 208. Olen kokeillut jos jonkinmoista öljyä, seerumia, ties mitä, mutta vieläkään ei ole löytynyt sitä oikeaa. Kasvoni vain janoavat lisää ja tuntuu, että mikään ei riitä kosteusköyhälle iholleni. Kuulen kuinka otsani juonteet huutavat Tatan nimeä. Kasvojenkohotus tekisi terää! Minä ja otsani, we need this! Oikeasti.

 209. Harrastukset, kuten vaikkapa maratonjuoksu, surffaus ja suunnistus ovat ulkolajeja, joissa kasvojen iho altistuu auringon valolle ja sitä kautta koettelevat ihoa turhankin paljon. Toki niistä harrastuksista en kyllä luovu, ikinä. Kasvojen ihon helliminen tapahtuu sitten hyvällä kosmetiikalla.

 210. Yllätyn säännöllisesti siitä, etten olekaan 25 vaan 40. Etenkin valokuvat paljastavat tämän faktan ikävästi. Ihonhoitotuotteiden suhteenkin olen jämähtänyt kaksvitosen kategoriaan, koska en yksinkertaisesti jaksa kiinnostua kosmetiikasta riittävästi. Tässäpä syitä riittämiin saada kokeiluun todellinen aikuistuote.

 211. No nyt on pakko osallistua!

  Yksinkertaisesti selitettynä kaipaisin nähdä ihmeen omilla KAKSIkymppisillä kasvoillani, joihin on kaiken kulmien kurtistelun ja ilmeilyn tuloksena syntynyt ensimmäiset juonteet. Siis HUOH!

 212. Ostin putelisarjan jo mielessäni tekstiä lukiessa, mutta hinnan kohdalla totesin, että jaahas, se siitä sitten. Onneksi meille köyhille taiteilijoille annetaan aina välillä toivoa edes näiden arvontojen muodossa.

 213. Mä en oo ikinä koskaan uskonut oikein mihinkään tuollaisten voiteiden tehoon, joten olisi mahtavaa päästä todistamaan epäluuloni olevan turhia :) En nimittäin itse raskiksi koskaan laittaa voiteeseen noin paljoa rahaa! Mutta kaipa tälle roikkumaan alkaneelle leukalinjalle voisi jotain yrittää tehdä.

 214. Ehkä mainitsen tähän vain, että NELJÄTOISTA (14) vuotta minua vanhempaa poikaystävää on luultu itseäni nuoremmaksi, syystä että: “tuota.. no, sulla on aika paljon ryppyjä silmien ympärillä.” Joo, toi mies on aika babyface, mutta silti. Dear God.

 215. Oi, oispa aikamoista päästä kokeilemaan tuollaisen hintaluokan, ja hypetettyäkin, tuotetta. Kolkutteleehan se oma 30 itselläkin ensi vuonna mittarissa, ja kieltämättä sen alkaa jo huomaamaan ihossa.. Mutta silti lahjoittaisin sen kyllä ehdottomasti äidilleni!
  Lähinnä jää mietityttämään, että onko tuollaisen tuotteen jälkeen tipahdus arki (luonnon)kosmetiikkaan turhan suuri :’D

 216. Olen viimeisilläni raskaana ja muistutan mielestäni lähinnä krapulaista Jaajo Linnonmaata – osallistun siis mielelläni tähän arvontaan!

 217. Mukana arvonnassa, sillä en ikinä pystyisi tuollaista itse ostamaan vähillä rahoillani ja koska olen luonnonkosmetiikan suurin fani (käytän vain luonnonkosmetiikkaa) niin toki haluaisin kokeilla mitltä tälläinen luksusluonnonkosmetiikka tuntuu. Varsinkin kun en meikkaa tarvitsen kaiken avun ihonhoidon puolella mitä on mahdollista saada

 218. Lähestyvä neljäkymmentä, ja se ettei rahapussi täytykään edes aikuisena itsestään, saa mut mukaan tähän arvontaan. Tuntisin itseni hemmotelluksi tuon seerumin kanssa.

 219. Meikäläinen passaa arvonnan (heh, taidan olla automaattisesti ulkona siitä), mutta pakko vaan tulla sanomaan, että Supernatural Brightening Serum on huippuhyvä! Tuotteen vaikutukset näkyvät oikeasti ja kosteutustehot ovat todella pitkäkestoiset. Asiakkaissani on puolestaan henkilö, joka on erittäin kriittinen tuotteiden suhteen: jos ei löydy tehoja, tuote saa lähteä. Ja hän vannoo Elixir Vitaen nimeen. Tapasin kyseisen henkilön tällä viikolla ja sain hämmästellä ihon upeaa hehkua myös itse. Nämä tuotteet eivät ole jokaisen kukkarolle, mutta ehdottomasti joka ikisen euron arvoisia!

 220. En voisi ikinä sijoittaa noin paljon rahaa päivittäisessä käytössä olevaan tuotteeseen. Olisi kyllä mahtavaa testata ovatko tuotteet sen arvoisia.

 221. Parin viime vuoden aikana otsalleni on hiipinyt kaksi selkeää ilmeryppyä, jotka eivät enää oikenekaan itsestään, kun naama rentoutuu. Testaisin todella mielelläni, mitä ihmevoiteella voi saada aikaan silotuksen saralla!

 222. En vielä tähän päivään mennessä ole havainnut seerumeilla vaikutuksia omiin ryppyihin ja juonteisiin vaikka testailtu on. Tuon hintaluokan tuotteet ovat kylläkin jääneet toistaiseksi kauppaan. Mukana siis!

 223. Itse en 25-kesäisenä tällaisia tehoja vielä tarvitse, mutta äitiäni kyseinen purnukka varmasti ilahduttaisi, joten osallistun arvontaan :)

 224. Mukana arvonnassa! Kesällä tulee 40v täyteen, tarvitseeko edes enempää perustella…Tosin mahtaako edes ihmevoiteetkaan auttaa tässä ikäkriisissä, no ehkä ne kirjaimellisesti silottavat tietä :)

  Ihanan aurinkoisia jäätelön ja mansikanmakuisia kesäpäiviä!

 225. Oihs, nyt on pakko osallistua! Suhtaudun luonnonkosmetiikkaan sillä tavalla skeptisesti kuin kaikkeen muuhunkkn kosmetiikkaan: oletan, että tekevät ihosta kivan, mutta eivät ihmeitä. Tällä postauksella sait kuitenkin vakuutettua, että jotkut tuotteet voivat myös ehkä tehdä ihmeitä. Olisi siis aivan ihana päästä kokemaan ihmeet ihossa itse!

 226. 428 euroa aamuin ja illoin käytettävästä 30ml tuotteesta, joka silottaa, nuorentaa ja vähentää sekä syviä että ilmeryppyjä? Oikeastaan perusteltu ja tyylikkäästi toteutettu mainonta blogeissa ei häiritse ikinä, mutta jokin tässä kombinaatiossa tökkii, kun kyseessä on rento ja elämänmakuinen alusta, jossa asiat soljahtelevat paikoilleen ja eivät ole “niin justiinsa”. Tämä tuntuu oudolta myös ‘Torstain tosiasioita’ -postauksen rinnalla, jossa pohdittiin rahan merkitystä. Tämän seerumin rinnalla ne pionitkaan eivät tunnu kovin kalliilta.

 227. Vanhenin vuodessa kymmenen vuotta kun oli niin paljon stressiä ja huonosti nukuttuja öitä. En meikkaa, joten ihmeentekevä seerumi tulisi vähintäänkin tarpeeseen.

 228. Jospa minusta sukeutuisi oman elämäni Sharon Stone ihme-eliksiirin avulla;) Näin yli 50-vuotiaana kiinnostaisi nähdä tuotteen teho! Etenkin sibeliukset olisi mahtavaa saada hiukkasen siloamaan- liian usein saa todistella,ettei ole vihainen,se on vain se sibelius:)

 229. Mukana arvonnassa! Käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa ja Tata Harperin tuotteet kiinnostavat. Kuitenkin tämän hintaluokan tuotteet jäävät opiskelijalla ainoastaan unelmoinnin kohteeksi. Olisi todella mielenkiintoista nähdä toimisiko tämä ihmetuote otsan ryppyihin.

 230. Koska kierrätän profiilikuvina vähintään vuoden vanhoja kuvia, sillä kaikissa uusissa kuvissa on joku vanha, väsähtänyt nainen.

 231. Ensinnäkin rakastan luonnonkosmetiikkaa!
  En kyllä ole koskaan omistanut mitään noin kallista kosmetiikkaa. Huh, olis niin ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan tätä luksusta. Itsekkään en pahemmin arkena meikkaile, vois olla myös tään perunanaaman pelastus!

 232. Mukana arvonnassa! Jos ryppyjen silotus todella on ilmiömäinen, se saattaisi purra myös otsankurtistusryppyihin, jotka ainakin meikäläisellä ovat kiusallisen näkyvät :D Olisipa ihana päästä kokeilemaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.