Tyylistä ja muusta

Kaupallinen yhteistyö Nanso

Rohkaistuttuani viime aikoina enemmän kameran eteen olen saanut ystävällisiä kysymyksiä ja tiedusteluja tyylistäni. Paitsi imartelevaa, se on myös hämmentävää. Onko minulla jokin oma tyyli?

Jos onkin, en ota siitä kunniaa itselleni. Olen aina ollut hyvä poimimaan inspiraatiota muilta ja vaihtamaan nahkojani sukkelastikin. Kun katson kuviani taaksepäin, olen juuri se ihminen, joka ei voi käsittää mitä mielessä on liikkunut pukeutuessani kuten olen pukeutunut. Eikä tähän tarvita vuosikymmeniä, pari vuottakin riittää. Näen myös pukeutumisessani selkeitä kausia. Tässä välissä on ollut aika, jolloin olen verhoutunut kiireestä kantapäähän vain suureen ja mustaan. Näin jälkeenpäin ajatellen olen ehkä halunnut olla näkymätön.

Kun Stella kysyi minua vuosi sitten mukaan blogiin vieraskirjoittajaksi, ensimmäinen ajatukseni oli kauhu. Ei kirjoittajuudesta, sen osaan, vaan siitä että Stellan lukijamäärillä saattaisin muuttua näkyväksi. Kuka hullu pyytää lähes viisikymppistä ihmistä astumaan estradille iässä, jossa yleensä meidät naiset mieluummin sysätään syrjään? Nyt ajattelen, että Stella oli tässäkin edelläkävijä. Minäkin haluaisin nähdä ikäisiäni ihmisiä seilaamassa somevirroissa. Tosin olen vielä erittäin keskeneräinen sen ajatuksen suhteen, että se ikäihminen olisin minä itse.

Iällä on tekemistä tyylinkin kanssa. Seurasin vähän aikaa sitten muutaman nuoren vaikuttajan pohdintoja ikääntymisestä ja sen merkeistä. Muistan sanoneeni vuosikymmeniä sitten, ihan kuten he sanoivat nyt, että en ymmärrä mitä pahaa rypyissä on, nehän kertovat vain eletystä elämästä, nauretuista nauruista. Mutta kun täytät neljäkymmentä ja sen yli, huomaat pian, että rypyt ovat ongelmistasi pienimmästä päästä. Poolopaidat ja pitkät hihat kiinnostavat. Voisin tietysti aloittaa hetkenä minä hyvänsä vimmatun tenniksenpeluun, mutta olen sen sijaan päättänyt omistautua pizzalle, punaviinille ja runsaille helmoille.

Tyylini lisäksi (ja pizzasta huolimatta) vaatekokoni on muuttunut matkan varrella. Vaatekaappini on väkisinkin mennyt uusiksi. Oma pää ei aina meinaa pysyä perässä. Siinä, ja muussakin tyylijumituksessa auttavat ystävät. Eräs tyylitietoinen ystäväni otti ja tilasi minulle kolme mekkoa, pakotti sovittamaan ja lupasi hoitaa palautuksen, ellen pitäisi. Pidin jokaisen. Hänen tempauksensa takana oli halu osoittaa, että ostin edelleen itselleni liian suuria vaatteita ja että oikeasti värit sopivat minulle ja pukevat minua. Kokemus oli mullistava. Sen jälkeen mekkohanat aukesivat ja olen liihotellut menemään. Olen melkein kuin syntynyt uudelleen.

Niille, jotka ovat kysyneet tyylivinkkejä neuvoisin siis kääntymään ystävien puoleen. Miten he pukisivat sinut, jos antaisit vapaat kädet?

Kaikkia vaatteita ei ole muuten pakko omistaa: vaatteita voi lainailla ja vaihdella ystävien kesken ja vaatelainaamot yleistyvät. Moni helmi vaatekaapissani on nimenomaan ystäviltä perittyjä tai heidän kirppispinoistaan poimittuja. Ystävilläni on ihana ja rohkea vaatemaku, oma tyylini on ehdottomasti kehittynyt heidän ansiostaan.

Rakastan myös muotilehtiä. Huomaan nostelevani ostoskoriini lähinnä ruotsalaisia. Styleby painii aivan omassa sarjassaan ja on usein aikaansa edellä, mutta eniten tähän hyvin tavalliseen elämääni sopivia tyyli-innoituksia löydän Ellestä (sve), Damernas världistä ja Feminasta.

En itse asiassa omista suurta vaatevarastoa. Parit farkut, muutama neule, hameita ja mekkoja arkeen ja juhlaan, kesään ja talveen. Suurimman osan ajasta nuhjuan iänikuisissani, olen niin vähän ihmisten ilmoilla. Erakkoaikoinani ajattelen kunnianhimoisesti vaatelakkoa ja maailman parantamista. Mutta kun pääsen suuriin kaupunkeihin, villiinnyn. Olen vielä huithapeli vaateostoksilla, mutta sentään jo tiedostan, että valinnoillani on merkitystä. Opiskelen mielelläni suomalaisia merkkejä, toivon vaatteideni kestävän käyttöä ja aikaa, olen oppinut kurkistamaan materiaalilappuun. Valveutuneet tyttäreni ovat parhaita opettajiani tässä asiassa. (Lentolakkovuoteni on osoittautunut helpommaksi kuin luulin, tietyistä kollektiivisista syistä, kiitos kysymästä.) Saan kuitenkin myös valtavasti iloa kivoista vaatteista. Tyyli, muoti ja trenditkin ovat onnelliseksi tekeviä asioita! Joskus ostan kaksi kappaletta samaa vaatetta, jos olen sen hyväksi todennut. Olen siinä mielessä uniformu-tyyppiä. Käytän lempivaatteitani maanisesti kunnes ne hapertuvat päälle.

Muistan lukeneeni jostain, että usein ihmisen koti ja pukeutuminen noudattelevat samaa linjaa. Näin taitaa olla. Tyylini on varmaan hiukan boheemi, kotini kai aika paljonkin.

Pari sanaa asusteista ja ulkonäöstä.
Kengät: mustat. Varvastossut, ballerinat, lenkkarit ja nilkkurit.
Korut: ennen aina hopeaa, nyt meneillään on kultakausi.
Laukut: haaveilen Chanelista.
Meikki: mustaa. Joka paikkaan ja paljon.
Hiukset: vallankumous. Yritän olla värjäämättä. Toivottavasti harmaannun yhtä kauniisti kuin äitini.
Lounge wear eli kotipukeutuminen: tämä on uusin oivallukseni. Ihminen, joka viihtyy niin paljon kotona ja varsinkin sängyssä kuin minä, voisi totta vieköön ottaa ilon irti kotiasuista ja yöpuvuista!
Kehityskohteet: pukeudun ja meikkaan arkeen ja juhlaan aika samalla tavalla. Haluaisin osata säväyttää.

Vierailu tämän postauksen yhteistyökumppanini, suomalaisen perheyrityksen Nanson liikkeessä oli nopea. Löysin heti ja helposti suosikkini. Etukäteen jännitti, tämmöinen tappi, onko minusta heille malliksi? Ihailen ihmisiä, jotka ovat tyynen rauhallisia omassa itsessään. Minä olen alati puseron helmaa nykivä hermokimppu. Mutta huoleni oli turha. Tiesin heti miten yhdistelisin vaatteita, mikä näyttäisi ihan minulta. Jokainen vaate päätyikin lopulta omaan vaatekaappiini, jokapäiväiseen käyttöön.

Kuvissa näkyvät tuotteet:

Mustavalkoinen Nomparelli-mekko ja sen alla musta Villis-poolo (sukkahousut ovat Voguen). Mekko on ihan minua. Haluan pidentää mekkojen käyttöaikaa pitkälle talvikauteen, olen aika ylpeä tuosta poolo-oivalluksestani.

Musta Kuura-poolopusero. Minä sovituskopissa: onko tämä liian läpikuultava..? Parkkonen (silmät säihkyen): ei ole sellaista paitaa kuin liian läpikuultava. Ts. Parkkosen suosikki.

Luonnonvalkoinen Tuohi-neulepusero ja samanvärinen Tuohi-neuletakki. Käytän näitä myös näin yhdessä! Upea kermanvärinen pusero ja pitkä neuletakki muodostavat runsaan ylellisen yhdistelmän mustien Viistasku-farkkujen kanssa.

Ruskeassa Hilka-takissa on hauska oversize -malli, suuret taskut ja HUPPU, josta hankolainen tuulentuivertama erikseen kiittää.

Oliivinvihreä Valeria-huppari ja Valeria-housut. Minulla ei ole ikinä ennen ollut verkkareita. Päätin aloittaa huipulta, väri on IHANA!

Lämmin kiitos Nansolle luottamuksesta, tätä postausta oli ilo tehdä! Minun vaatekaappini sai näin mieleistä syystäydennystä. Jos kiinnostuit, löydät yhdellä klikkauksella kootusti suosikkituotteeni värivaihtoehtoineen. Lisäksi voit hyödyntää myös Nanson ystävällisen edun: koodilla ANNA20 saat normaalihintaisista tuotteista -20% 18.10. saakka.

Lisäksi haluaisimme kuulla mikä tuotteista sykähdytti eniten? Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kiitokseksi kaksi 100 euron arvoista lahjakorttia Nanson verkkokauppaan. Arvotaan ehtii osallistua 18.10. asti. Muista sähköpostiosoite!

PHOTOS BY TOMI PARKKONEN

296 thoughts on “Tyylistä ja muusta

 1. Hei, tästä Nanson postauksestasi on jo aikaa, mutta kysyisin mikä koko sinulla on Hilka-takista? Olen aikeissa ostaa sen ja luulen, että olemme lähellä samaa kokoa. Kiitos jos ehdit auttaa ostopäätöksisessä. Hyvää kevättä!

 2. Hei taas! Lahjakortit on nyt arvottu, voittajiin on oltu yhteydessä ja molemmat tavoitettukin, onnea onnea! Kiitos vielä kaikille, osallistumisesta ja alekoodin laulattamisesta <3

 3. Kiitos kaikille osallistuneille ja erityisen lämmin kiitos kauniista sanoistanne näin yhteisesti, toivottavasti tavoitan teidät! Tulen palaamaan tämän postauksen kommenttikenttään haahuilemaan aina niinä päivinä kun oma peilikuva ahdistaa <3 Arvonta suoritetaan pian!

 4. Hiljatakki!!! Valeriakotiasu
  I h a n i a :)

  Tuo esiin rauhaisan voimallisen energian!
  Harmoniaa parhaimmillaan.

  Kiitos näistä vinkeistä!
  Ois niin ihanaa voittaa :)

 5. Hilka-takki ja Kuura-neule Tunnistan ton kyssärin ”Onko minulla tyyli?”. Ja kiitos vinkistä – kaveri stailaamaan!

 6. Valeria-asu on kaikkein ihanimman värinen ja knagas näyttää myös mukavalta. Mukavuus on alkanut tuntua entistäkin kiinnostavammalta viime aikoina. Kumma juttu.

 7. Vihreä Valeria-setti ihastutti niin paljon, että noukin itselleni jo omani myymälästä :).

 8. Oi, tuo valeria huppari ja housut ovat ihanat. Juurikin tuossa oliivin vihreässä värissä ❤️

 9. Hilkka-takki vaikuttaa rennolta, mutta näyttää silti siistiltä. Omistan nykyään useita Nanson vaatteita, on ollut kiva löytää se uudelleen ehkä juuri tämän blogin ansiosta. Aiempi mielikuva on ollut lähinnä mummon yöpaidat

 10. Viistasku-farkut on huiput! Omistan niitä kahdet parit, niin toiset on melkeinpä aina jalassa. Niiden pariksi liittäisin mielelläni Tuohi-neulepuseron. Ja

 11. Kaikki ovat super-ihania Mutta jos yksi pitää valita, niin se on Hilka-takki..
  Nanso on kyllä tehnyt suuren muutoksen mallistossaan pois yökkäri-mielikuvasta, onnittelut heille!!

 12. Tuo Hilkka takki on niin upea! Itselläni on ollut etsinnässä täydellinen musta poolo ja tuo Villis voisi olla avain onneen!

 13. Juuri nyt tuo erityisesti poolo, kun sellaista vaatekaapistani ei just nyt löydy. Moni muukin houkuttelee!

 14. Tuohi neuletakki,mutta kermanvalkoinen ei värinä sovi yhtään;mutta olihan siitä harmaa!

 15. Näytät upealta näissä kaikissa asuissa, Anna! Jos on pakko valita, niin eniten sykähdyttää vihreä Valeria<3

 16. Aivan ihana, soljuva teksti. Ja kuvat huikeat. Nanson koko repertuaari niin kaunista ja ajatonta…valintaan menisi tusina tunteja

 17. Ihana kirjoitus ja Nanso- fanille kauniita vinkkejä syksyyn. Koska tänä vuonna kotoilu on noussut aivan omaan arvoonsa, ottaisin syksyn viilenevät ilmat vastaan ihanassa Valeria sarjan hupparissa ja housuissa. Olipa muuten hauska idea tuo ottaa ystävä valitsemaan vaatteita. Sitä pitäisi kokeilla!

 18. Kiitos taas, Anna! Sun postaukset on aina tosi tunnelmallisia. Monesti yhteistyöpostaukset huomaa kilometrin päästä yhteistyöpostauksiksi, koska yrityksistä huolimatta kirjoittaja ei saa lukijaa vakuutettua, että seisoo oikeasti tuotteen takana. Valitsemasi vaatteet näyttivät niin sinun tyylisiltä. Kiitos inspiraatiosta!
  Itse valitsisin Hilka-takin.

 19. Kotiasuilun kannalta kiinnosti eniten oliivinvihreät verkkarit ja huppari! Yleensä vaihdan heti pyjamahousut ja paitulin koti-illoiksi (ja joskus koko viikonlopuksi). Yöpukujen sijaan rehti kotiasu olisi huomattavasti parempi.

 20. Hyviä yhdistelmiä kaikki, mutta eniten innostuin hupullisesta Hilka-villakangastakista! Niitä ei ole juuri tarjolla -täälläkin tuulee…

 21. Kaikki oli ihan oman näköisiä, mutta eniten iloa olisi tuosta Nompparelli mekosta. Loistava idea laittaa poolo alle!

 22. Kaikki näyttivät päälläsi hyviltä ja mukavilta.
  Tuo Hilka-takki jäi nyt kaivelemaan, käytävä sovittamassa.

 23. Mekko ja poolo! Rento mutta elegantti yhdistelmä.
  Anna, muutenkin olen kaiholla katsellut kauniita mekkojasi ja tyyliäsi – kyllä, sinulla on Tyyli!!

 24. Tälleen syysflunssan kourissa lämpenin lämpimännököisille neuleille, kotioloissa työn ulkopuolella viihtyvänä kaunisväriset verkkarit olivat suosikkini, ryhdikkyyttä työpukeutumiseen kaipaavana tykästyin linjakkaisiin farkkuihin, joten melkein on vaikea sanoa suosikkia. Kuitenkin suurin suosikki näistä on Hilkka-takki! Vitsi miten hyvännäköinen!

 25. Kiva postaus: kauniita asuja ja kuvia! :) Villis-poolo tai Tuohi-neuletakki ovat molemmat potentiaalisia vaatekaappini kulmakiviä.

 26. Valeria-kotiasu on suosikkini ja vihreä lempivärini. Olen hankkinut jo mekon samasta materiaalista ja se on aivan ihana.

  • Valeria-hupparille ja -housuille olisi tässä ajassa käyttöä! Rakastan kotoilua, mutta kunnon kotiunivormu uupuu.

 27. Valeria kotiasu, aivan ihana väri ja materiaali. Oloasukin voi näyttää hyvältä ja kotina sitä taas ollaan! Ja kiitos, kun olet tullut esiin Anna. Pidän tavastasi kirjoittaa ja ilmaista itseäsi täällä blogissa ja Instassa.

 28. Nomparelli-mekko on ihana, samoin Valeria-asu. Näytät Anna upealta. Vaadin someen lisää viisikymppisiä!

 29. Tarkennus äskeiseen; mun mielestä ei ole olemassa huonolla tavalla charlienenkelimäistä!

 30. Ihanat mun mielestä kaikki ainakin sun päällä. Tuo velourpuku on ihana, siinä on jotain ”charlienenkelimäistä”, hyvällä tavalla.

 31. Hilka-takki nousi ehdottomaksi suosikiksi! Neuleen ja neuletakin yhdistelmä inspiroi myös.

 32. Valeria-asu on tosiaan ihanan värinen ja näyttää mukavalta, se on suosikkini! Tykkäsin myös Tuohi-neulepuserosta.

 33. Hieno postaus! Kaikki vaatteet ovat omaan makuuni, mutta koska en kelpuuta enää takkia ilman huppua, on valintani Hilka.

 34. Tuohi neuleet ja ehdottomasti settinä. Vai olisiko sittenkin tuo sammaleen vihreä Valeria-veluuriasu. Ihana teksti kaikkineen, pystyin samaistumaan.

 35. hilka-takki,musta poolo,oloasu,kaikki ihania! Ja kiitos taas postauksesta,osaat tehdä jopa yhteistyöpostauksista mielenkiintoisia:) ja jos saa toivoa,niin kirjoittele pian lisää kirjapostauksia kuin myös ruokapostauksia.Upeaa syksyn jatkoa!

 36. Ihana juttu! Minua sykähdyttivät eniten Tuohi-neule ja Valeria-oloasu. Upea väri tuo vihreä :) Toivottavasti onni potkii arvonnassa :)

 37. Ihanan pehmoiselta näyttävät Valeria-huppari ja -housut. Kertakaikkisen täydellinen asu myös etätöihin! :)

 38. Vihreät Valeria-huppari ja – housut olisivat kyllä ihan täydellinen kotiasu. Myös Tuohi-neuletakki viehättää.

 39. Olipa hankala kysymys. Saat kaikki valitsemasi vaatteet näyttämään siltä, että ne voisivat olla lempivaatteitani, vaikka en sellaisia olisi koskaan itselleni osannut kuvitella. Mutta jos on aivan pakko valita yksi, niin Tuohi-neuletakki.

 40. Valeria-asukokonaisuus houkuttaa pehmeydellään. Melkein hävettää tunnustaa, että olen alkanut koronan ja etätöiden myötä salaa haaveilemaan myös kymmenen vuotta sitten trendikkäistä Onepiece-haalareista. Tuo Valeria olisi huomattavasti salonkikelpoisempi kotiasu :)

 41. Näytät upealta, pelko pois!
  Tuohi neuletakki ehkä oma suosikkini mutta miten kiva koko mallisto!

 42. Olen 56v ja silti nämä teidän postaukset tuntuvat ajankohtaisilta ja mielenkiintoisilta. Täällä harmaannutaan ja tykätään kaikesta kauniista kotiasua myöten. Minun valintani olisi siis Valeria.

 43. Kiitos mahdollisuudesta voittaa! Valerian väri vei mennessään ja kyllä – kotietätyöläisenä ne olisivat juuri tähän aikaan erittäin mieluisat.

 44. Ihana tyyli sinulla! Hassua kyllä, mutta kotiasu (jollaista en omista) säväytti tässä hetkessä.

 45. Kuura-neule ja iki-ihana vihreä kotiasu yhdistelmä veivät täysin sydämeni-hyvä Nanso ja erityisen hyvä sinä Anna- olet upea nainen olit sitten kotiasussa tai juhlavetimissä Hangon hiekkarannalla tai kaupungin mukulakivikadulla, HeidiS

 46. Valeria-puku on ihana ja sopisi tähän etätyövuoteen todella mainiosti! Kotona pukeutuu mielellään mukavasti, mutta silti kauniisti

 47. Ihana toteutus ja ah mitkä asukokonaisuudet!

  Valeria housuissa ja Tuohi neuleessa voisi kotoilla tyylillä koko loppuvuoden!

 48. Tuohi neulepusero ja -takki yhdistelmänä mustien farkkujen kanssa näyttää ihanan freesille ja syksyiselle.

 49. Hienoa, että uskaltauduit framille ja kirjoittamaan Stellan blogiin. Postauksiasi on ollut ilo lukea.
  Valitsemistasi Nanson vaatteista Hilka-takki on suosikkini, vaikka kivan näköisiä nuo muutkin ovat.

 50. Valeria oloasu, ihana väri! Kiitos blogistasi ja Stellan blogista. Odotan teidän postauksia aina koko ajan innolla. Moni bloggaaja on vaihtanut poadcasteihin mutta mä tykkään lukea ja katsoa ihania kuvia. Kiitos teille tyylikkäät leidit!

 51. Valeria huppari ja housut! Tarvitsisin ehdottomasti kotoilu asuksi, värikin on juuri täydellinen!

 52. Valeria-asu (ihana sammaleen vihreä)ja Kuura-neule mustana ihan lempparit, mutta myös Tuohi-neule ja Villis-poolo kiinnostavat…

 53. Olen kaipaillut mustaa pooloneuletta vaatekaappiini, ja tuota Nanson neuletta olenkin nyt ihastellut jo jonkin aikaa!

 54. Vaikea valinta mutta Tuohi-neuletakki ihanan ajaton! Siihen kaveriksi vielä Nomparelli mekko

 55. Tuo villatakki tai huppari tai.,. Kaikki näytti niin upeita. Tämä oli kiva juttu! Olis kiva nähdä myös Stellan valinnat.

 56. Kyllä se on tuo ”velourasu”. Säpäkkä väri ja paluu lapsuuteen, jolloin tuota matskua oli äidin oloasut. Kotilaahustajana minäkin tartteisin nätimpiä ja tietty mukavia vaatteita (eihän mulla kulu nykyään kuin yökkärit ja joogatrikoot).

 57. Olen etsinyt täydellistä valkoista neuletakkia loppukesästä asti ja nyt se näköjään löytyi!

 58. Villis pooloa olen silmäillyt.. siulla on kaunis tyyli, sekä sisustuksen että pukeutumisen suhteen! Vaikuttaa vaivattoman tyylikkäältä, eli just paras.

 59. Tuo Villis-poolopaita on sellainen jota olen Nanson kaupasta katsellut. Tuohi neulepaita ja neuletakki näyttävät myös todella upeilta!

 60. Upea vihreä kotiasu, täällä myös pötkötellään paljon sängyllä ja viihdytään kotona☺️

 61. Hei Anna, Valeria-huppari on se, mitä itse eniten nyt tarvitsen. Väri on kerrassaan ihana. Ja haluan kokeilla myös Hilka-takkia!

 62. Vaikka kaappi on täynnä talvitakkeja, valitsisin Hilkan luumunvärisenä. Talvella kun päällystakki on kuitenkin eniten esillä, toimii vähän kuin käyntikorttina. Ja myös täällä Helsingin rannikolla huppu on ihan ehdoton!

 63. Oi, neuletakki on ihana, mutta eniten kyllä sykähdytti Hilka takki. Ja mikä asuyhdistelmä niissä kuvissa onkaan. Tykkään!

 64. Tuo Valeria-kokonaisuus! Jään äitiyslomalle, valitsisin ehkä sellaisen koon, että synnytyksen jälkeen voin hengailla kotona tuollainen päällä vauvan ja taaperon kanssa :D

 65. Kauniita valintoja kaikki, mutta eniten sykähdytti takki ja Valeria-oloasu. Olisipa muuten kaikista Nanson vatteista tarjolla myös koko XXL.

 66. Tässä postauksessa mua sykähdytti eniten kirjoituksen alku. Aloin seuraamaan sua instassa juuri sen takia, että halusin nähdä oman ikäisiäni ”seilaamassa somevirrassa”. Se tekee ihan hirveän hyvää, saada seurata upeita ikääntyviä naisia, jotka häpeilemättä ottavat ihania peiliselfieitä, eivätkä mene piiloon. On ihanaa olla reilusti yli nelikymppinen, mutta vertaiset ovat niin tärkeitä silloin kun epävarmuus iskee. Ja niitä vertaisia, jotka tuntuvat olevan sinut, tai jos ei sinut niin rehellisen hämmentynyt, harmaantumisen kanssa, ja ikääntymisen yleensä, tuntuu olevan vähän. Kiitos kun olet esillä, siitä saa voimaa ja hemmetin paljon hyvää energiaa <3

  • Itse olen aina mieluummin seurannut (lukenut, katsonut) itseäni vanhempia naisia, sillä en koe että voin varsinaisesti oppia kauheasti tai inspiroitua itseä nuoremmista ihmisistä. Olenhan jo itse elänyt ne elämän vaiheet ja mitä sitä vanhoissa vellomaan, eli katse kohti tulevaisuutta (ja ikääntyvia naisia)!

 67. Vihreä lounge wear näyttää ylläsi ihanan ylelliseltä, mutta rennolta. Hieno postaus, jonka olet toteuttanut tyylillä ja taidolla. Meissä viiskymppisissä on valovoimaa! Tuija

  • Kävin varta vasten Turun Nansossa hiplaamassa Tuohi -neuleita ja menetin sydämeni välittömästi. Aah, mikä tuntu ja sävy! Aivan unelmat!

 68. Tuohi neuletakin ja -paidan yhdistelmästä tuli ihanan ylellinen ja talvisen lämmin vaikutelma, menee suosikkilistalle!

  • Nomparelli-mekko vaikuttaa tosi kivalta. Viihtyisin varnasti. Ja talvella alle poolo.

 69. Kuura poolon ehdin jo ostaa itselleni ja sehän on Tuo sinun Tuohi neletakki ja neule yvdistelmä täysherkku. Toivottavasti onni suosii

 70. Neuletakki- neulepuseroyhdistelmä oli parasta. Toki kaikki nuo esittelemäsi vaatteet olivat kauniita ja sinulle hyvin sopivia. Toivoisin vaan neuleissa olevan enemmän villaa. Mahtavat kuvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.