Tyttö sukkahousuissa

Kaupallisessa yhteistyössä Vogue, sisältää arvonnan

Olen sukkahousujen suurkuluttaja, kyllähän te tiedätte. Huitelen minimittaisissa mekoissa ja hamosissa ympäri vuoden: koleimpina talvikuukausina siitä selviytyy villasukkisten avulla, muina vuodenaikoina tyyli on onneksi vähän vapaampi. Laatusukkiksistaan tunnettu Vogue haastoi minut poimimaan kevään valikoimista omat suosikkini ja sehän olikin ihan huippuhaaste, koska löysin sieltä vaikka mitä ja inspiroiduin vähän leikittelemään. Oma mielikuvani merkin sukkiksista oli aika klassinen, siksi yllätyin vähän siitä kuinka ajankohtaisia juttuja Voguesta löytyykään jatkuvasti valikoimissa olevien vakiomallien ohella. Käytän ehdottomasti eniten melko peittäviä, mattamustia sukkahousuja (ja siihen tarpeeseen Voguella on aivan loistavia vaihtoehtoja) mutta kevään tullen vaihtelu todellakin virkistää.

Kerron heti kärkeen, että kaikki kuvissa vilahtavat sukkikset ovat kevään mallistoa ja hankittavissa paraikaa esimerkiksi Stockmannilta tai Sokokselta. Linkit vievät suoraan verkkokauppaan, mutta toki tuotteita löytyy tavaratalojen hyllystäkin – sinne vaan hipelöimään. Valikoima on laaja, joten jokaiselle löytyy jotain. Seuraavaksi esittelyssä omat suosikkini.

Näistä kuvista oli tarkoitus tulla kohtalokkaat, mutta huomionkipeät mäyräkoirat änkesivät taas kameran eteen ja pilasivat suunnitelman.

Muotilehdet julistavat, että verkkosukkahousut ovat tehneet näyttävän paluun – minä vaan ihmettelen, että olivatko ne joskus muka poissa? Omasta kaapistani niitä on löytynyt siitä saakka kun olin viisitoista. Silloin yhdistin ne puhkipotkittuihin maihinnoususaappaisiin ja naruolkaimisiin alusmekkoihin, sittemmin olen keksinyt sofistikoituneempia tapoja käyttää niitä. Eipä sillä, että maihareissa olisi vieläkään mitään vikaa – ja nyt kun 90-luku on muodissa, tuo look menisi varmaan ihan täysillä läpi kenenkään kohottelematta sen kummemmin kulmiaan.

Mutta jos unohdetaan hetkeksi 90-luku, tässäpä kolmekymppisen kaupunkilaisen kikka numero yksi: pue verkkosukat housujen alle, sillä lahkeiden alta vilahtavat verkkosukkisten peittämät nilkat ovat jollain pariisilaista rokkidekadenssia huokuvalla tavalla ihanat. Kikka numero kaksi: valitse Voguen 20 denierin Diamond, jonka verkkokuvio on tavallista suurempi eikä pinta ole itseasiassa verkko ollenkaan, vaan kokonaan peittävä. Superkaunis – ja salonkikelpoinen! Diamondia saa sekä sukkahousuina että polvisukkina, joista etenkin jälkimmäiset toimivat ihan loistavasti paljettihousujen tai pillifarkkujen alla näin keväällä ja alkukesästä, kun sukkahousujen lämmittävää vaikutusta ei (välttämättä) tarvita.

Diamondista löytyy myös nudeversio, joka on mustaa hiljaisempi ja elegantimpi – mutta tulee siihenkin särmää, kun sen yhdistää kapeisiin nahkahousuihin ja korkoihin. Ohuet sukat ovat ihan täydellinen valinta juuri tähän aikaan vuodesta, kun tekee mieli unohtaa puuvillasukat kaappiin, mutta aamuisin on oikeasti vielä aika koleaa paljaille nilkoille. Tänäkin aamuna +2 astetta… Hyrrrrr.

Jatketaanpa vielä hetki verkkosukkisten saralla. Nest 3D on vinoruutukuviolla varustettu 50-denierinen verkkosukkis, joka tarjoaa urbaanimman ja graafisemman vaihtoehdon perinteiselle verkkosukkahousulle. Verkko on tiheä, pehmeä ja tuntuu päällä tosi hyvältä – ei pureudu ikävästi ihoon kuten ne halpaversiot, joissa kuljin vallan tyytyväisenä 90-luvulla tietämättä paremmasta. Yhdistäisin nämä yksinkertaisiin mustiin luottomekkoihin, joihin turvaudun niinä päivinä kun en keksi mitään muuta päällepantavaa. Erilaisilla sukkiksilla saa helposti potkua simppeleihin asuihin.

Kuulutko heihin, jotka haluaisivat kulkea paljain säärin heti kun sää sallii, mutta eivät kehtaa paljastaa kalvakkaita kinttujaan ennen kuin ne ovat saaneet aimo annoksen aurinkoa? Tai oletko kironnut, kun kaupasta ei löydy kevyeen kesämekkoosi sopivia sukkahousuja? Nyt kannattaa olla kuulolla, sillä Voguella on valikoimissaan monta ohuenohutta sukkista, jotka ovat lähes huomaamattomat. Esimerkiksi nämä allaolevien kuvien kahdeksan denierin Super Sheer 3D -sukkahousut ovat todellakin nimensä mukaisesti super sheer – niin henkäyksenohuet, ettei niitä näe ellei osaa katsoa. Ihosta vaan taianomaisesti ilmestyy täydellisen sileä pinta ja tasainen sävy, katsokaa vaikka. Nämä kuvat on napattu iltavalossa eikä niille ole tehty muuta kuin lisätty kontrastia – arvaisitteko, että jalassa on sukkahousut? Vain varpaat saattavat paljastaa, jos katsoo tarpeeksi tarkkaan. Nämä ovatkin siis täydelliset kesäsukkikset, koska huomaamattoman kärkivahvikkeensa ansiosta ne sopivat sandaaleihinkin. Kaltaisilleni sähläreille tiedoksi, että nämä on kudottu kestävästä lycra fusio -langasta, joten vastoin omia ennakko-odotuksiani en olekaan saanut niitä samantien hajalle.

Merkin superohuista sukkiksista löytyy muuten myös 15 denierin versio, joka kimaltaa aavistuksen – ei siis kiillä tai hohda, vaan hennosti kimaltaa, kun valo osuu siihen oikeasta kulmasta. Aivan ihana sekin. Täydellinen kevään kemuihin, tai tuomaan vähän taikaa ihan tavalliseen arkipäivään.

Hei, oletteko te kaikki muut koko tämän ajan tienneet miten seksikkäät ohuet polvisukat ovat? Minä en! Ihastuin päätäpahkaa näihin mustiin himmeäkiiltoisiin 20 denierin polvisukkiin. Jos ollaan ihan tarkkoja, ne ovat tukisukat, joiden hierova vaikutus parantaa verenkiertoa. Hyvä homma, mutta pakko myöntää, että tykästyin niihin puhtaasti siitä syystä, että ne ovat hot. Ja helpot, koska pehmeä, leveä resori pitää sukat puristamatta paikoillaan. Mustan lisäksi polvisukista löytyy pari eriasteista nudesävyä, kuumat nekin (jep, tilasin itsellenikin). En tiedä kuinka on kestänyt näin kauan tajuta, että näillä sukilla pelastetaan kaikki ne loppukevään ja alkukesän riennot, kun haluaa vetää paljain säärin tai vähintään paljain nilkoin, mutta on vielä sen verran viileää, että varpaita alkaa nipistää illan tullen.

15 denierin mattapintaisista pilkkusukista tulee mieleen Andy Warholin Factory, Edie Sedgwick ja 60-luvun taideskene. Tykkään siitä, että pilkut ovat vähän sinnepäin – ihan kuin blurratut – eivätkä symmetrisen muotoisia palloja. Näissä sukkahousuissa on muuten muotoileva tukihousuosa, joka ryhdistää vatsan, pepun ja lantion seudun. Tykkään sen napakkuudesta: ei tarvitse vetää vatsaa sisään sen toisenkaan jälkiruoan jälkeen. Varsinkin näissä siis voisi painella kaupungille Edien tyyliin pelkissä sukkahousuissa ja pörröisessä neulepaidassa, mutta ehkä itse pukisin kuitenkin niiden väliin vielä niukan nahkahameen.

Sellainen setti, mitäpä tykkäsitte? Potkaistaanpa samalla käyntiin sunnuntaiskaba! Kertokaapa, mistä kuvien sukista tykkäätte eniten ja miksi? Kommentoineiden kesken nimittäin arvotaan kolme 100 euron arvoista sukkapakettia. Skaba on voimassa ensi sunnuntaihin 14. toukokuuta saakka. Arpaonnea, lokoisaa sunnuntaita ja muistakaa taas se sähköpostiosoite!

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

234 thoughts on “Tyttö sukkahousuissa

 1. Vanha postaus mutta ihanat nuo verkkosukkikset… Ja pilkulliset myös. Mä oon tykännyt tosi paljon Kunertin sukkiksista, ovat ihanat päällä eivätkä purista yhtään. Tosi mukavat käyttää. Noissa mitä käytän on kärki- ja kantavahvikkeet ja pysyvät kyllä kunnossa kauan, nytkin samat olleet käytössä varmaan puoli vuotta. Suosittelen kokeilemaan. :)

  • Voi että on viehättävä ja tyylikäs nainen! Sanat vain eivät riitä ;)
   Lämpimät terkut Virosta, Zac

 2. Vuhvelihousut siis pitkälahkeiset alushousut eli pitkikset yhdistettynä kellohameeseen on best..ja ei kun monot jalkaan ja baanalle

 3. Vanha postaus mutta jopa onkin ihanat sukkikset! Oletko löytänyt mistään valkoisia sukkiksia? Tosi kivoja kuvia, tykkkään noista pilkullisista sukkiksista. Ihana postaus, näitä lisää!

  -Hanna

 4. Mustia mattasukkahousuja kuluu minullakin tiuhaan, mutta myös pilkkusukkahousuista olen aina tykännyt. Ei liian räikeän näkyvät, mutta erottuvat tavallisista sukkahousuista kuitenkin. Ei siitä niin kauaa ole kun oli kuvan kaltaiset sukkikset jalassa eräissä hiluissa. Myös nuo superohuet on super. Vetäisin kyllä jalkaani mieluummin 15 denierin version. Niistäkään ei heti huomaa että jalassa on sukkahousut. Voguen sukkahousut ovat kyllä hyvinkin tuttuja eri versioina.

 5. Tavallisista ja pilkullisista :) tavikset ihanan ylellisen ja naisellisen näköset. Tosi sexyfancy fibat. Noi pilkulliset taas ihan eri tyyliä, kepeän tyttömäiset! Yhdistäisin kukkahameeseen/mekkoon

 6. Nest 3D näyttää ainakin sun päällä upeilta! Todellisuudessa olisin ehkä kuitenkin enemmän Diamond-tyttö. Tulipa muuten tästä postauksesta mieleen että polvisukat pitäis ostaa, aina välillä kaipailen sellasia mutta tulee jotenkin niin mummovibat helposti että ne aina jäävät kauppaan lopulta :D

 7. Pilkulliset olisivat ihanat arkeen (ja miksei juhlaankin). Tuovat hauskasti leikkisyyttä ja rentoutta olemukseen.

 8. Super Sheer 3D olisi ihan täydellinen tasoittamaan talven jäljiltä kalpeita kinttujani :)

 9. Diamondit mustina ❤️ Nyt oon käyttänyt tavallisia sukkiksia verkkosukkisten alla kun verkot on vielä pelkästään liian kylmät. Tulis siis tarpeeseen nuo.

  katriina.aalto@me.com

 10. Super Sheer 3D ihonväriset sukkahousut. Täydelliset ihon sävyn tasoittamiseen niin arkeen kuin juhlaan.

 11. Mun serkkuni sanoi pienenä sukkahousuja tuskahousuiksi. Itse käytän termiä edelleen. Jospa timanttinen säihky korjaisi käsitykseni?

  Ystävällisin terveisin, kevätjuhlan kauhukakara

 12. Super Sheer 3D, koska ovat huomaamattomat ja näyttävät superpehmoisilta ja mukavilta päällä!

 13. Ainakin nuo ihoon sulautuvat sukkikset ja pilkkusukkikset herätti mielenkiinnon, ois kiva testata :)

 14. Super sheer 3D, koska todennäköisesti Suomen kesässä harvoin tarkenee päiväsaikaankaan paljain säärin.

 15. Jumantsuikka mitä kuvia ja mikä nainen! Upeita kaikki Lempparin valinta on vaikea, mut ehkä kuitenkin kaikkein ominta on pilkkusukkikset – ne siis.

 16. Aaah aivan ihania! Diamondit oli lempparit. Huomasin verkkokaupasta, että nilkkasukkaversiokin löytyy! (Y)

 17. Mustapilkulliset ohuet ovat tosi hienot. Ja siksi, että mulla oli tuollaiset joskus pikkuisena 80-luvulla! Jokin hauska tyttömäisyyden ja aikuisen naisen twisti noissa.

  • Ja syystä että ne ovat samanaikaisesti sekä hempeän tyttömäiset että katu-uskottavat :)

 18. Mustien mattasukkahousujen suurkuluttajan silmiä hiveli mustat Diamondit, 11 vuoden musta-matta-70/100 denier-putki on laitettava poikki.

 19. Ne ruudulliset verkkosukkikset, mutta tykkäsin kyllä kaikista esittelemistäsi malleista!:)Kiitos kivoista vinkeistä, nudet verkkosukat oli loistavasti kekseliäs, taisi nyt sukkiskärpäknen purra!!Iloista kevättä Sinulle ja sukkahousutiimillesi!!:)

 20. Tykkäsin eniten 15 den pilkullisista sukkiksista. Niistä tuli nuoruus mieleen! 90-luvulla teininä minulla oli juuri sellaiset! Ja voisin näköjään laittaa edelleen.

 21. Itse sytyin noille pilkullisille sukkahousuille! Toisaalta myös nuo ihonväriset sukkahousut ihastuttivat kaikessa rationaalisuudessaan, ja niille kesän juhlissa itsellenikin olisi käyttöä!

 22. Vaikea valinta, mutta omaksi hämmästyksekseni menin tykästymään Diamondin nudeihin. Kaapissa vain mustia sukkiksia ja nyt jostain syystä nuo nudet säväytti! Inspiroiva postaus❤️

 23. Nyt just, kun sukat taas saa unohtaa muutamaksi kuukaudeksi, vaikea orientoitua, mutta Diamondit näyttivät niin huikeilta!

  Saan kaikki sukkahousut rikki; yleensä jo ennen kotoa poistumista, joten 100€ oi kiiitos!

 24. Nuo pilkulliset! Olen parhaillaan äitiyslomalla ja sellaisia muuten jokapäiväisiä (toisinaan rasittaviakin) juttuja kuten sukkikset kaipailee nyt, kun peruspukeutuminen on linjaa joogahousut tai farkut – ja nuo pilkulliset tuovat jotenkin nostalgisesti mieleen oman kasarilapsuuden! :)

 25. Super Sheer 3D -sukkahousut, jos nyt kesä tulee, niin olisi tarpeen näihin sääriin…

 26. Diamond Nudet! Pitäisikin enemmän käyttää sukkiksia! Kaapissa on ne perus nudet ja mustat juhlia varten, teen parannuksen!

 27. Lempparit ovat nudet verkkosukkahousut, sillä ne ovat seksikkäät, muttei tyrkyt (verkkosukkahousuissa on usein jotain sellaista “ilmeisen” seksikästä, joka ei ole mielestäni niin tyylikästä).

 28. Pilkkusukkikset! Muistan lapsuudestani, kun äitini pukeutui vähän samantyylisiin pilkkuihin.

 29. Nuo nudet verkkosukkikset ovat aivan tosi upeat. Mielessäni jo sovittelin niitä eri asujen, toimistovaatteiden ja kesämekkojen kanssa

 30. Super Sheerit näistä ehdottomasti. On sen verran paljon tatuointeja jaloissa että kuviollisten sukkisten kanssa tulee turhan sekava vaikutelma.

 31. En yleensä ole pilkullisten vaatteiden ystävä, mutta nuo pilkkusukkikset ovat ihanat!

 32. Uuuuh, noi Nest 3D huutaa parikseen tiukkaa minimekkoa, stilettikorkoja ja kerroksittain ketjukoruja, aijettä!

 33. Yllätyin itsekin, että eniten viehätti Diamondit nudena. Vannoutuneena mattamustien sukkisten suurkuluttajana näissä oli jotain hillittyä raikkautta.

 34. Tottakai mahdollisimman näkymättömät sukkikset ovat minulle number one, eli Super Sheer 3D -sukkahousut! Jos oikein räväyttäisin niin sitten nuo verkkosukkikset vaaleana sävynä tai söpön pienet pilkut. :)

 35. Kaikki näyttävät jotenkin superihanilta! Rohkea-minä haluasi pukea paljettihousut + diamondit, todellisuus-minä tyytyisi super sheereihin.

 36. Ehdottomasti nuo ekojen kuvien mustat isot verkkosukkikset. Olen myös pilkullisten sukkisten suurkuluttaja, ja tästä sainkik inspistä, jos vetäisin ne huomenna jalkaani iänikuisten farkkujan sijasta…
  Eniten jäin kuitenkin kuolaamaan tuota ihanaa kimaltelevaa mekkoa – toivoisin, että en olisi ihan näin, tuota, käsivarsipainoitteinen, että mullekin sopisi tuollaiset. Ja nuo kengät! Pakko saada kimalluskengät kesäksi!

 37. Nest 3D nousee suosikiksi. Itse en toistaiseksi tunnista itseäni kuin mattamustien ja ohuiden sukkahousujen käyttäjänä, mutta näille voisin antaa mahdollisuuden :-D

 38. Kaikki oli jotenkii tosi ihania! Mustat Diamondit näyttää erityisen hyvältä ja varmaan pakko ottaa ainakii nuo Super Sheerit kokeiluun!

 39. Super sheerit menisi tulevissa loppukevään häissä. Kiitos tästä postauksesta, just mietin että mistä löytäisin sukkahousut, joita kehtaa sandaalien kanssa pitää :) ja sun blogi on niin inspiroiva!

 40. Pilkulliset sukkahousut ovat ikisuosikit, mutta nuden väriset Diamondit olivat tosi hienot myös. Mielenkiintoiset ja freesit, mutteivat liian överit.

 41. Pilkulliset! Tällaiselle toiselle sukkahousujen suurkuluttajalle tämä oli tosi mielenkiintoinen postaus.

 42. Nuo kahdeksan denierin sukkahousut kiinnostaisivat eniten. Pidän siitä, etteivät sukkahousut varsinaisesti näy, mutta tekevät sääristä paremman näköiset.

 43. sukkahousut ei oo koskaan näyttäneet näin hyvältä, oh lord. pilkulliset kiinnostaa eniten.

 44. Nudet Diamond-sukkikset piristämään toimistopäivää, ei liian hot toimistoon mutta sopivat piristämään virkamiehen päivää. Super sheerit kuulostaa sellaiselta, että saattaisivat pysyä koko juhlan hengissä minunkin käytössä!

 45. Super Sheerit on pakko hankkia pelastamaan ne vääjäämättä edessä olevat hetket, kun haluaa ulkoiluttaa kesämekkoa, mutta koipiraukat hohtavat neonvalkoista talviväritystä.

 46. Pilkkusukkikset on ihanimmat, veikeän söpöt! Ja super sheerit tarvitsee jokainen.

 47. Nyt on kyllä onnistunut postaus! Ruksin to buy listalle liki kaikki! Eniten ehkä kuitenkin kolahti noi ekat mustat verkkosukkikset,pakko saada!

 48. Jälleen kerran ihania kaikki! Ja niin inspiroivia kuvia sinulta ! Arvonnassa mukana :) Ihquu alkanutta viikkoa <3

 49. Nuo polvisukat olisivat minun valintani. Istumatyöläinen, niin hierova vaikutus ei tekisi pahaa ja muutenkin pidän tuollaisista leveä-resorisista polvisukista.
  Plus että en pukeudu sukkahousuihin. Ikinä. Vihaan niitä. Ne ovat aina jossain virheasennossa, kiristävät, kinnaavat, valuvat, hajoavat tai eivät yksinkertaisesti mahdu päälle. Useimmat eivät mahdu, kun meikäläisen koko ei ole ihan S eikä ihan M:kään.

 50. En ole käyttänyt sukkahousuja vuosiin, kun on ollut ikäviä kokemuksia aina puristavista, valuvista, kutittavista tai jollain tapaa ahdistavista makkarankuorista. Viime aikoina olen huomannut ajatelleeni, että voisipa taas kokeilla, erityisesti jotain vähän laadukkaampaa. Rakastan lyhyitä hameita ja mekkoja, joten kyllähän tämä sukkisinho pitäisi saada parannettua. Tykkäsin tosi paljon kaikista esittelemistäsi sukista, ja jos tuntumapuoli olisi kunnossa, käyttäisin mielelläni kaikkia. Suosikiksi valitsin kuitenkin 15 denierin mattapintaiset pilkkusukat. Prettypretty. ♡

 51. Tykkään eniten pilkkusukkiksista! Olen omistanut monet pilkkusukkikset, mutta ne on aina ensimmäisen käytön jälkeen hajonnut.. Tykkään myös nuista superohuista sukkiksista! :)

 52. Diamond-sukkikset! nahkahousujen kanssa pukisin ne (housut on jo postissa oottelee!) aivan täydelliset!

  ja noi pilkkusukkikset on kans aivan ihanat!

 53. Vannon yksinkertaisuuden nimeen ja nudet olisivat ehdottomasti näistä käytetyimmät. Sukkahousuvarastoja pitäisikin muistaa täydentää pikaisesti.

 54. Ihastuin pilkkusukkiksiin. Tuntuu että kaikki pilkut ja raidat vetää tällä hetkellä puoleensa.

 55. Ehdottomasti vaaleat verkot! Ne on roikkuneet jo hetken hankintalistalla, tosin semmosella pienemmällä verkolla mutta nääKim on makeet! Toinen mikä kiinnostaa on nuo tosi ohuet vaaleat sukkikset. Säärien rasvailu unohtui talvella ja kintut sen näköiset että jotain pitää keksiä mekkojen pariksi keväät juhlahulinoihin!

 56. Todellakin lähes näkymättömät ihonväriset sukkikset! Juurikin samoista syistä. Kevät ja mekot on ihana homma, mutta pieni siloittava vaikutus ei olisi pahitteeksi

 57. Nest 3D pamahti ykköseksi ja melkein yhtä hyvänä polvarit. Sen takia 3D koska niillä saa näyttävyyttä ja katseen pois siitä tuulen tuivertamasta hiuskuontalosta.
  Raukkaudella; Mega pitkillä kantotelineilla varustettu jolle housut tuottaa aina pään vaivaa ja sukkahousuissa sitkeillään talvisota tunnelmissa hampaat irvessä jopa siinä +2 asteessa.

 58. Pilkkusukkikset! Pukeudun mekkoihin lähes joka päivä, ja nuo pilkkusukkikset olisivat kiva & hauska lisä hyvin mustanpuhuvaan olemukseeni!

 59. Ihania kuvia, taas! Ja mikä look!

  Mulla oli monta suosikkia näistä, mutta kauan olen haaveillut tuollaisista pilkkusukkiksista! Eli ne ovat lempparini.

 60. Näin sukkahousuja yli kaiken inhoavana, pukisin niin mielelläni nuo ihanat (tuki:)polvisukat. Toki joskus on pakko taipua ja vetää jalkaan sukkikset ja silloin nuo verkkosukkikset mustana ja nudena olisivat niin kauniit. Ja pilkullisetkin… Vaikea taas valita ;)

 61. Super Sheer 3D -sukkahousut menevät ostoslistalle. Vaikka usein tulee käytettyä värikkäitä sukkiksia, huomaamattomillekin olisi joskus tarvetta – eikä hyviä vielä löytänyt.

 62. Super Sheer 3D:t! Aivan upeat. Sukkahousut on hooottt ja tuollaiset ohuet jotenkin vielä enemmän kutkuttavan hotit. Hehah.

 63. Super Sheer 3D! ♡
  Minulla on sääressä tuoreehko leikkausarpi ja sukkiksilla voisin huijata olevani paljain säärin, samalla leikkausarpea peittäen :)

 64. Inhoan nudeja sukkahousuja jotka huutavat olemassaoloaan kilometrin päähän, joten nuo Super Sheer 3D -sukkikset kuulostaa taivaallisilta alkukesän juhliin!

 65. Diamond black! Ja vielä kun löytäisi jostain tuollaiset paljettihousut. *huokaus*

 66. Pilkullisista lähtökohtaisesti ( tutut vuosikymmenten takaa), mutta nuo ruudullisetkin näyttää tosi makeilta…..

 67. MInä ihastuin noihin pippurisukkiksiin (aka pilkullisiin – ihanan leikkisät muttei kuitenkaan lapselliset!

 68. Nyt on kyllä vaikea valinta, oli sen verran inspiroivia kuvia :) Mutta pilkulliset ehkä kaikkein ihanimmat

 69. Pilkulliset ovat ihanat! Pukeudun yleensä hyvin yksinkertaisesti joten noilla saisi asuihin vähän särmää :)

 70. Diamond-mallin sukat löytyvät jo kaapista! Ostin viime viikolla ja harmiksi huomasin kolmen käyttökerran jälkeen toisessa sukassa reiän?! Olen kirjaimellisesti rakastanut ne puhki!

  Pilkkusukkikset näyttää taas freesiltä, niitä tuli käytettyä ahkerasti joskus silloin baarissa ravailuaikoina!

 71. Nudet Diamod polvisukat! Haluan jo uudet loaferit käyttöön joten noi lähti heti ostoslistalle :)

 72. Iiiiiih, pilkkusukkikset!!

  Nään ne niin jo mun jalassa antamassa särmää perusmekkoihin.

  Ps. Vitsit mitä kuvia, onnistuitte luomaan upean tunnelman, ja nuo mäykyt – parhautta. <3

 73. Sisäinen kaksikymppinen innostui noista verkkosukista, mutta vilkaistuani 30+ jalkojani, taidan silti eniten diggailla noista Super Sheer 3D-sukkiksista… Josko tänä kesänä (tuleehan se kesä vielä joskus?!) voisi aloittaa hamekauden ennen kuin saa näihin broilerinkoipiin väriä…

 74. Nest 3D on aika makeet, niistä tulee vähän mieleen kuubalaiset tullivirkailijattaret jotka häpeilemättä pitävät univormun kanssa pitsikuvioisia verkkosukkiksia

 75. Erityisesti tuo paljettihousukuva sai innostumaan mustasta Diamond-kuosista – klassisen tyylikäs, mutta silti niin rokki. Ja Supersheer henkäyksenohuet – jee – kalkkunakoipeni kiittävät kauniisti.

 76. Voguen Daimond nuden värisenä
  Klassinen ruutukuvio modernilla tvistillä – ihanat !

 77. Sukkisten suurkuluttajana ihastuin valikoimaan. Diamondit ja Super Sheerit kiehtovat kovasti.

 78. Nuo Super Sheer 3D tuovat pelastuksen alkukesän jaloilleni! Talvella käytän mustia sukkiksia mutta kesällä minua ujostuttaa paljastaa jalkani ja nuo Super Sheerit peittävät vienosti ihon virheet ja katkenneet verisuonet ja rohkaisevat kantajaansa. Mahtavaa!

 79. Kun pukeutuu jatkuvasti mustaan (it just looks good, what can I say!) niin Diamond ja 3D sukkikset ja sukat toisivat just kivaa säväystä kokonaisuuteen!
  Olisi myös kiva testata salmiakkikuviota ainoiden valkoisten asioiden, eli tennareiden, parina. :)

 80. Nuo pilkulliset, vähän kevyemmät kuin kaikki mattamustat 100 denierin kapistukset, mutta peittäisivät vähän sääriä kaikissa niissä pikkasen liian lyhyissä hameissa, joita on tullut hamstrattua :)

 81. Onpas vaikea valita,kun kaikki sukkikset näyttivät niin hyviltä.
  Nest 3D oli eniten jotain uutta ja siksi kuitenkin valitsisin ne.

 82. Pilkkusukkikset nahkahameen & bändipaidan kanssa, ai että!
  Tykkäsin kaikista ja kuvat oli taas niin kauniita :)

 83. Yllätin itsenikin ja ihastuin Diamondiin nudena. Miten upea tekstuuri ja vaihtelua mustalle! Myös Super Sheer 3D:t alkoivat kiinnostaa. Jalat ovat niin täynnä arpia, että harvoin viitsin olla kokonaan ilman sukkiksia ainakaan missään juhlavammassa tilanteessa. Olisi kuitenkin kiva, että sukkikset olisivat huomaamattomat.

 84. Moi! Kaikki ovat enemmän tai vähemmän kivoja (kiitti inspiroivasta postauksesta!), mutta jos pitää valita yksi, niin Nest 3D. :)

 85. Mun suosikit on nuo pilkulliset! Aivan ihanat ja tyttömäiset, niin suloiset.
  Mistä tuo metallinhohtoinen hopea mekko muuten on? Mielettömän kaunis!

 86. Vaikka noille nuden sävyisille olisi eniten tarvetta, valitsen silti noi pilkulliset!

 87. Mustat 20 denierin Diamondit! Upean näköiset mustien housujen kanssa. Tykkään! Raikas postaus. Kiitokset.

 88. 15 denierin mattapintaiset pilkkusukat! Pilkkuja ei vain voi vastustaa. Söpöt nyt ja aina!

 89. Kahdeksan denierinn super sheer 3d:t! Miksi? Juuri kuten sanoit, ratkaisee loistavasti alkukesän ongelman, kun mekon/hameen alle haluaisi jotain ruskettumattomien kinttujen suojaksi.

 90. Pilkkusukkiksia ainakin olisi hauska kokeilla, toki ohuet ihonväriset sopisi näin keväällä nekin loistavasti moneen asuun.

 91. Minulla olisi huutava tarve ohuille ihonvärisille sukkahousuille ja nuo sinun ylläsi olevat vaikuttavat varsin varteenotettavalta vaihtoehdolta. Mustat pilkkusukkikset on myös tosi kivat!

 92. Diamondit on hienot molemmissa väreissä. Super sheerit varsin tarpeen..entten tentten.

 93. Uhhuh, kuumaa! Noi ekat (mustat Diamondit) on näistä ehkä hoteimmat. Myös Super Sheerit kiinnostaa.

 94. Luulin, että sukkahousut ovat aina pois seksikkyydestä, mutta näköjään olen pitänyt vääriä sukkahousuja. Diamonidit.

 95. Taas skabaa!!! Pilkkusukat ovat mielestäni parhaimmat, koska ovat naiselliset, eivät ole tylsät ja sopivat moneen asuun.

 96. Nyt olisikin uusille sukkiksille käyttöä! ohuen ohuet nudet ja pilkkusukkikset on lempparit!

 97. Oi miksi olenkaan aina ohittanut polvisukkarivistön! Diamondit vilahta(isi)vat ostoskoriin.

 98. Hei, näen NIIN noi nudet Diamondit polvareina mustien nahkaleggingsien ja nude-mustien balleriinojen kanssa, yläosaan musta tunika ja nahkatakki <3

 99. Siis nuo nudet diamond-polvisukat on kyllä aivan must! Näyttäisi just eikä melken passeleilta mustien kiiltonahkaisien herrainkenkien ja vajaamittaisten siistien housujen tai revittyjen ja kulutetuiden mustien farkkujen kanssa.. It’s all about (small) details!

 100. Mustat Diamondit kiinnostaa! Nyt kun alkoi hamekausikin, niin noita käyttäisin varmasti paljon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.