Gaala-asu

✖ CHANIA, CRETE

Kesän helpoin lomavaate: mekko, joka ei rypisty matkalaukussa, ei purista pitkän illallisen jälkeenkään eikä vaadi asusteita, koska on itse katseenvangitsija. Joka matkalla pitää nimittäin olla yksi niinsanottu gaala-asu (Annille kiitos ilmaisusta) jonka voi kiskoa päälle ja olla sekunnissa säihkyvä. Olen liian monta kertaa löytänyt itseni ravintolasta, jossa kaikki muut kimaltavat gaala-asuissaan keinuvan jazzin tahtiin kun itse olen lompsinut sisään hiekkaisissa varvastossuissa ja aurinkorasvalta tuoksuvassa t-paidassa, jonka helmassa on reikä. Oma gaala-asu on simppeli ratkaisu, varsinkin kun se sujahtaa rullattuna matkalaukussa vaikka sandaalin sisään.

Lomakissa hengaa kanssamme aina kun muilta kiireiltään ehtii – se on nimittäin tuore äiti! Neidin nisistä näki, että sillä on jossain pennut, tänään sattumalta löysimme ne: kolme pentua, hädintuskin kolmeviikkoiset. Kävelevät vielä taapertaen, miukuvat niin pienellä äänellä että sen juuri ja juuri kuulee. Kaksi niistä ovat täsmälleen samanväriset oranssit minitiikerit kuin äitinsä, kolmas on musta, jolla on oransseja täpliä ja yksi oranssivalkoraidallinen tassu. Se on suosikkini, veisin kotiin Junon kaveriksi ellen tietäisi, että äidille tulee ikävä. Instagramin videoista löytyy videoklippejä vielä hetken, käykää kurkkimassa, jos ajatus kissanpennuista saa sydämenne sykähtämään.

Kuvat on napattu hotellimme rannalta auringonlaskun aikaan muutama päivä sitten, kun vielä paistoi aurinko – sen jälkeen tulikin vettä kuin saavista ja lämpötila laski yli kymmenen astetta. Voi keväinen Kreeta! En tajunnut ollenkaan, että olisi pitänyt gaala-asun ja sandaalien lisäksi pakata sadetakki, kumisaappaat ja paksu villapaita.

METALLINHOHTOINEN MEKKO* & OTHER STORIES
STYLESNOBIN SANDAALIT* DOTS
AHLEMIN AURINKOLASIT* TREND OPTIC
HOPEARENGAS PERNILLE CORYDON
*SAATU

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

12 thoughts on “Gaala-asu

  1. Oih, mikä mekko! Heti tilaukseen! Osaatko sanoa kokoluokituksesta – pientä, suurta vai normaalia?

    • Oijoi, eikun tilaamaan! On minusta aika reilu mitoitus, omani taitaa olla kokoa 36 tai jopa 34.

  2. Kauniit ja tunnelmalliset kuvat! Tuli ikävä Kreetalle, ja yleinen matkakuume..! Ja tuo mekko, täydellisen upea kuten myös ihanat misut <3

  3. Ihana mekko!! Nettikaupasta löytyi vain kullanvärinen, osaatko sanoa, onko tuota hopeista saatavilla vielä?

    • Hei kuule, se on sama mekko! Tuo on minusta siis jotain hopean ja kullan väliltä.

  4. Sandaaliin rullattava mekko, arvostan! Itse asiassa kaikkien vaatteiden olisi suotavaa olla yhtä vaivattomia ja ihania. Ainakin allekirjoitanut on AIVAN liian laiska vaatteille, jotka vaativat suunnilleen minkäänlaista ylläpitoa säilyäkseen edustavina. Jaksan tasan lankata/rasvata nahkakengät (ja laukut) ja poistaa villapaidoista satunnaiset nypyt, mutta mikään sen vaativampi ei juurikaan jaksa kiinnostaa (tai vaatii ainakin lähes ylivoimaisia ponnisteluja). Laiska mikä laiska *facepalm* :•)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.