Viime kesän lämmöllä

Lunta sataa siellä ja täällä, mutta päätin luottaa siihen, että kyllä se kesä on tähänkin saakka joka vuosi lopulta tullut. Tulee varmasti tälläkin kertaa, toivottavasti ennen heinäkuuta. Eniten odotan pieniä asioita: heräämistä huoneeseen jonka ikkuna on ollut koko yön auki, puistolounaita, pienistä silmuista alkavaa neonvihreää räjähdystä, mansikka-mozzarellasalaattia, auringon tuoksu iholla, viinilasillisia parvekkeella, koiraa joka jahtaa kärpäsiä, lämpöä hohkavaa hiekkaa, avonaisia kenkiä ja arkiaamuja, jotka tuntuvat lomalta, koska kaikki muut ovat mökillä. Sitä, että ulkona on ihanaa vaan olla eikä tarvitse varustautua kuin korkeintaan rantakassilla.

PHOTOS FROM LAST SUMMER BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

2 thoughts on “Viime kesän lämmöllä

  1. On ehkä epäkohteliasta purkaa maailmantuskaansa joka paikassa, mutta yksi mahdollinen ilmastonmuutosskenaariohan on se, että näillä leveysasteilla itse asiassa kylmenee. Ei tule kesää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.