Miehen kaapilla taas

✖ MAARIANHAMINA, AHVENANMAA

Pikaterveiset täältä tien päältä, on kaunista – ja kylmää! Lisää luvassa loppuviikosta, mutta ajattelin pikaisesti vilauttaa pari kuvaa tältä päivältä, kun kävimme lämmittelemässä ja kahvittelemassa takkatulen äärellä. tavallisesta suodatinkahvista (ja oikeastaan ihan kaikesta) tulee elävän tulen äärellä vähän parempaa.

Olin pakannut mukaan vähän kaikenlaista vaatetta. Kun matkustaa laivalla auton kanssa eikä tarvitse kannella tavaroitaan, on helppo heitellä matkalaukkuun tavallista enemmän valinnanvaraa. Huvittaa, että tähän mennessä olen käyttänyt lähinnä Jarnon kassista lainaamaani Gant Ruggerin villapaitaa, joka on rento, lämmin ja mikä parasta, tuoksuu huumaavasti mieheltä.

Pakko raottaa yhtä vanhaa pakkomiellettä. Olettekohan nähneet viisitoista vuotta vanhan elokuvan nimeltä Unfaithful, jossa Diane Lane näyttelee raiteiltaan suistuvaa vaimoa? New Yorkiin sijoittuva draama teki meikäläiseen lähtemättömän vaikutuksen eikä suinkaan paidattoman Olivier Martinezin tai edes hänen hahmonsa boheemin newyorkilaisen asuntonsa vuoksi, vaan siksi, että Diane Lane näyttää elokuvassa vastustamattoman ihanalta. Puvustus on seksikäs aikuisella, huolettomalla, hivenen ranskalaisella tavalla. Trenssit, minimalistiset mekot ja kauniit korot, isot kauluspaidat, harmaat alustopit, simppelit ja sirot alusvaatteet ja suurin suosikkini: väljä harmaa villapaita ja sen alle puettu valkoinen kauluspaita. Molemmat näyttävät siltä, että ne on lainattu miehen kaapista eikä Diane ole koskaan näyttänyt kauniimmalta, vaikka kohtaus on piinaava.

Poiminta sarjastamme Populaarikulttuuri aivopesee Stella Harasekin, olen viisitoista vuotta ajatellut Diane Lanea joka kerta kun olen pukeutunut suureen valkoiseen kauluspaitaan. Vaikuttaa kuitenkin vähän siltä, että kaikki yritykseni hivuuttaa pukeutumistani dianelanemaisella tavalla aikuiseen suuntaan kaatuvat siihen, että tukkani (tai ihan vaan olemukseni) saa kaiken näyttämään vähän räjähtäneeltä tai ainakin rentulta. Mutta olen tullut tulokseen, että aivan sama! Sillä mennään mitä on. Vähän räjähtäneetkin saavat rakastaa harmaita villapaitoja ja valkoisia kauluspaitoja. Molemmat ovat muuten miesten osastolta, sieltä vaan löytyy ne parhaat.

MOKKATAKKI*, HUIVI* & POIKAYSTÄVÄN VILLAPAITA GANT RUGGER
MIESTEN KAULUSPAITA* TIGER OF SWEDEN SS2017
FARKUT TIGER OF SWEDEN JEANS (SECONDHAND)
HOPEASORMUKSET PERNILLE CORYDON
*SAATU

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

15 thoughts on “Miehen kaapilla taas

 1. “..tukkani (tai ihan vaan olemukseni) saa kaiken näyttämään vähän räjähtäneeltä tai ainakin rentulta. ”
  Tuo “räjähtäneisyys” (et mun mielestä näytä kyllä ikinä räjähtäneeltä, mutta tiedän varmaan mitä tarkoitat) tuo nimenomaan särmää, paljon parempi kuin sellainen loppuun saakka sliipattu tyyli! Kaunis olet ja kertakaikkisen tyylikäs!

 2. Joskus aikoinaan tuli lainattua tyttöystävän sukkahousuja, kun ei ollut pitkiä kalsareita mukana. Huomasin ne paljon mukavammaksi kuin miesten kalsarit. Sen jälkeen on pitkät kalsarit saaneet pysyä kaapissa. Sukkahousut istuu paremmin, ovat mukavampia materiaaliltaan ja ennen kaikkea paksuuksia löytyy seitin ohuesta todella paksuihin ja lämpöisiin.

 3. Onni on yhteinen vaatehuone! Ihan vähän vain jos lainaan hupparia, ai kun mukavasti rennot housut ja kappas, vain puoli numeroa suuremmat kengät! Joskus huomaan pukeutuneeni päästä varpaisiin poikaystäväni vaatteisiin… hupsista!

  Tuo harmaa villapaita <3 <3

 4. Voi, vihdoinkin joku toinen, johon Diane Lane ja Unfaithfull ovat tehneet vaikutuksen! Olen katsonut sitä mooooonta kertaa ihan vain kuvauksen ja tiettyjen kohtausten vuoksi: juuri tuo mainitsemasi, Diane ylittämässä tuulista katua, Geren katse skannaamassa vaimonsa uusia kenkiä/vaatteita jne. Olen luullut olevani yksin, koska kukaan ystävistäni ei tätä ymmärrä, mutta onhan meitä ainakin kaksi. :-)

  Kiitos kauniista blogista. Pitkään olen seurannut, kertaakaan en vielä ole kommentoinut. Se vaati Diane Lanen apua. :-)

  T. Tupuna

 5. Hurmaavia kuvia ja ihana asu! Mokkatakki näyttää superhyvältä.

  Toivoisin itsekin näyttäväni yhtä hyvältä kääriydyttyäni poikaystäväni vaatteisiin, mutta käytän tyypin villapaitojakin lähinnä makuupussin korvikkeena kylminä talviöinä. Pituuseroa on melkoisesti ja olen muutenkin rakenteeltani kohtalaisen siro, niin toisen vaatekaapista on vaikea tehdä sellaisia ihmisten ilmoillekin soveltuvia löytöjä. Löhöilyvermeiksi ne kyllä sopivat!

  • No hei taas. Kommenteistasi tulee vaan mieleen, että ehkä sinunkin kannattaisi rakastaa itseäsi vähän enemmän.

  • Se ON! Hmm, en osaa kyllä sanoa löytyykö niitä vielä, mutta kannattaa tietty käydä kysymässä tai soittaa myymälään. Paita on siis peräisin Mannerheimintien alusta, BomeR Lifestylesta!

 6. Pötköttelen sängyllä tabletti sylissä, päälläni kuinkas ollakaan harmaa miesten merinovillapaita. :•) Tykkään miesten villapaidoista eniten ehkä siksi, että näissä on tarpeeksi PITKÄT hihat. Käärin hihat lähes aina, mutta silti haluan että niissä on riittävästi mittaa silloin jos en syystä tai toisesta halua kääriä (jos vaikkapa ranteita paleltaa).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.