The magic hours

Samuji julkaisi pari päivää sitten niin hienon videon, että pakko jakaa. Tykkään hulluna musiikista, tunnelmasta ja kyllä – vaatteistakin. Samuji osaa sijoittaa muodin niin kauniiseen kontekstiin. Ainahan sitä ostaa uuden vaatteen mukana ajatuksen siitä millaista elämää siinä voi elää, millainen ihminen sitä vaatteensa sisällä on ja millaista taikaa se täydellinen mekko arkeen tuo. Saako jo inspiroitua ensi keväästä ja kesästä? Yöuinnit ja hennoissa hihattomissa hengailu kiinnostaa.

Jos tykkäsit, kannattaa kurkata myös Samujin videot parin vuoden takaa. Katselen noita kahta yhä silloin tällöin, koska musiikki, tunnelma ja vaatteet.

8 thoughts on “The magic hours

  1. Ei ole ollut juuri tapana kommentoida mutta nyt en malttanut jättää väliin, vaikka edellisestä postauksesta tämä ajatus syntyikin. Nimittäin kausittaiselle juoman värin vaihtelulle on joku viisas keksinyt termin Viinipäiväntasaus. Oma tasaukseni oli tänä vuonna verrattain myöhään, olisko ollut lokakuun puolenvälin tienoilla, liekö syynä lämmin ja aurinkoinen syksy… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.