You be my backstreet girl

Syyspukeutumiseni mukavuudenhalu on singonnut aivan uusiin sfääreihin sen jälkeen kun sain Dotsista villatakin, joka hipoo nilkkoja. En valinnut sitä, vaan se valitsi minut: meidät yhdisti Ira, joka lähetti viestin, että täällä on villatakki, joka huutaa nimeäsi. Viisas nainen, joka ei ollut tälläkään kertaa väärässä. Se on saanut tuulettomina syyspäivinä palvella takkina, viluisempina päivinä paksumman takin alla. Nilkkapituiseen villatakkiin pukeutuminen on vähän sama kuin saisi viilettää kaduilla aamutakissaan – paitsi että villatakki on paksumpi ja pörröisempi. Hyväksyn.

2015-10-28-stellaharasek-onthestreet-12015-10-28-stellaharasek-onthestreet-22015-10-28-stellaharasek-onthestreet-32015-10-28-stellaharasek-onthestreet-4

SECOND FEMALEN VILLATAKKI* & GESTUVIN MOHAIRPIPO* DOTS
VANHAT FARKUT ZARA
MAJESTIC FILATURESIN KASMIRPAITA SOFINAH
TENNARIT* ADIDAS ORIGINALS
NAHKALAUKKU* BOOMERANG
*SAATU

Kuvat Mikko Rasila

THE ROLLING STONES – BACKSTREET GIRL

28 thoughts on “You be my backstreet girl

 1. Pingback: Sunday Look

 2. Kysymys: Miten saat pidettyä koirasi irti noista ihanista villahelmoista? Meidän taloudessa villatakkien hihatkn on liian matalalla! :D

  • Haha! Ei niitä kyllä vaatteet kiinnosta, paitsi silloin jos ne ovat mytyssä lattialla, jolloin niihin voi tehdä torkkupesän. Silloinkin saa vaatteensa takaisin ehjinä, vain lämpiminä ja karvaisina ;)

 3. Kysymys: Miten saat pidettyä koirasi irti noista ihanista villahelmoista? Minun kotona villatakkien hihatkin on liian matalalla! :D

 4. Olen himoiten katsellut kaupassa juuri tuollaisia pehmeitä pitkiä villatakkeja <3 mutta miten niitä käytetään sitten kun pitää laittaa takkia päälle, eikä omista yhtä pitkähelmaista talvitakkia? Annetaanko helman hulmuta lyhyemmän takin alta vai otetaanko villatakki kassissa mukaan ja puetaan vasta sisätiloissa? :D Auttakee!

  • No mä oon ratkaissut asian sillä, etten vaan välitä siitä takin alla hulmuavasta helmasta. Ei se niin hassulta näytä, ja jos jonkun mielestä näyttää, niin eihän meidän tarvi siitä välittää!

 5. Aika paljon sulla näitä yhteistyö/saatu-yritykseltä-x -postauksia. Ihan kiva. Vähän niinku kattos telkusta pelkkiä mainoskatkoja.

  • Haha! On täällä onneksi aika paljon muutakin. Kaupallista sisältöä toki on säännöllisesti, koska tämä blogi on minun työni. Blogin lukeminen on ilmaista, joten elanto tulee yhteistyökumppaneilta.

   • Mä edelleen kaipaan aina noita materiaalitietoja, onko villa villaa vai “villaa” jne….minulle se on oleellinen tieto, saatan toki olla tiedonhaluni kanssa ihan ypöyksin, nykyään ihmisiä ei tunnu kiinnostavan sekään, onko nahka aitoa vai keinonahkaa : ) Tai edes suora linkki ko. tuotteeseen olisi hyvä, tylsää selata koko valikoima läpi ja sitten tuotetta ei välttämättä edes ole siellä. Toisaalta ymmärrän sen, että siinähän se vitsi piileekin, saada asiakas kauppaan, noin markkinointimielessä, mutta ei vaan aina jaksa.

    • Stellalla on iso osa vaatteista vuosiakin vanhoja, joten kaikkiin tuotteisiin tuskin löytyy linkkiä. Itseänikin kiinnostaisi kyllä tietää vähän lisää esim juurikin noista villa/”villa”tuotteista, olisi kiva jos niistä saisi materiaalitiedot näkyviin.

     • No mä nyt tarkoitin noita selkeästi uusia, vastikään saatuja, joiden yhteyteen kuitenkin joku yleislinkki esim. kauppaan laitetaan. En nyt ihan niin tahvo ole, että kaipaisin linkkejä tuotteisiin, joita ei ole enää kaupoissa : )

    • Palaan muihin kommentteihin huomenna sen Rajalan luennon jälkeen, mutta Ailalle pikainen vastaus, sorry että se on viivästynyt. Tuo Second Femalen villatakki on syönyt seuraavaa:

     34% kid mohair
     34% wool
     34% polyamide
     5% elastane

     Ymmärrän kyllä, että suorat tuotelinkit olisivat käteviä. Niihin vaan menisi aivan tolkuttomasti aikaa (joka olisi pois esimerkiksi uusien postausten tekemisestä) eikä hyöty olisi aina kovinkaan kummoinen:
     – monet tuotteet eivät ole enää/vielä myynnissä silloin kun sattuvat esiintymään blogissa
     – monia tuotteita ei valitettavasti saa netistä, vaan niitä pitää metsästää kaupasta
     – tuotteet saattavat olla nettikaupasta loppu (varsinkin sen jälkeen kun niistä on blogissa kirjoittanut) eikä ole tietoa tuleeko niitä lisää vai ei, joten tuntuisi turhalta linkata sivulle, jolta tuotetta ei kuitenkaan saa tilattua
     – tuotelinkit vanhenevat nopeasti enkä halua täyttää blogiarkistoa linkeillä, jotka eivät vie mihinkään enää parin kuukauden päästä

     Sen sijaan pyrin linkittämään tuotteiden merkit tai niitä Suomessa myyvän kaupan, jonka kautta tuotetta voi ostaa. Ne linkit harvoin vanhenevat, ja niiden kautta voi myöhemminkin kysellä onko jotain tiettyä vielä jäljellä tai jo saapunut myymälään.

     • Kiitos vastauksesta : ) Juuri tuon linkkien vanhenemisen takia se matskutieto olisi hyvä jo siinä postauksessa. Mä aina haluan tietää materiaalin, ennenkuin harkitsen tuotteen hankkimista. Jos tietää, että materiaali on se oikea, sitten viitsii itsekin etsiä eri kaupoista. Ja jos väärä, ei tarvitse edes vaivautua : ) Ja mitä noihin pitkiin villatakkeihin tulee, onneksi on jo yksi vuosia vanha ja kokovillaa, on kyllä niin lämmin..Tuossa vaan tuo harmaa värinä kiinnosti. Mutta tuo sekoitus ei itseä nyt miellytä, mohairista irtoaa niin paljon höytyvää ja alla oleva musta vaate näyttää varmaan mielenkiintoiselta ..

  • Itse en ymmärrä, miten tämä voi ärsyttää ketään, kun sisältö on silti IHANAA. Jos nää Stellan postaukset olisi vain copy-pastea eri yhtiöiden virallisista mainoslauseista, niin itseänikin harmittaisi, mutta kun “mainos”postauksistakin näkyy takaa se upea persoona, niin tuntuu vähän turhalta nillittää. Mainoskatkoissa harvemmin on mitään persoonallista, Stellassa on.

   En Stella ihmettele, miksi eri liikkeet tahtovat just sun mainostavan heidän tuotteitaan. Myisit mitä vaan tolla säteilylläsi.

   • Kiitos kaunis – ihana kuulla, että tykkäät. Siihen pyrin, että yhteistyössäkin tehdyt kirjoitukset olisivat kivoja ja kiinnostavia. Otan tosi mielelläni palautetta vastaan, niin hyvää kuin huonoa. Tosiasia kuitenkin on, että jotain kaupallista sisältöä on oltava, jotta blogilla olisi mahdollista elättää itsensä. Kokonaan siitä ei siis pääse eroon, mutta tottakai teen parhaani, jotta se sopisi mahdollisimman mutkattomasti blogin muuhun sisältöön.

  • Mähän olen käynyt täällä tyylivarkaissa jo vuosia.

   Se oli alustus sille, että muakin ärsyttää jostain syystä kaikki mainospostaukset, mutta täällä mä katsonkin vaan kuvat ja luen kauniit sanat, mutta jätän kaikki merkit ja niiden saamiset lukematta kuvien alta – tiedän toki, että ne siellä olisivat.

   Tämä uusi vaaleampi ja pehmeämpi tyylimaailma ei edes mua kauheasti kiinnosta, mutta palaan tänne silti jatkuvasti lukemaan taidolla kirjoitettuja tekstejä ja katsomaan upeita valokuvia. Ja uteliaisuuttani, koska mua kiinnostaa kovasti näiden etelähelsinkiläisten elo, siinä määrin kun siitä täältä voikaan lukea.

   Sekin täällä on miellyttävää, että melko harvakseltaan kommenttikentissä on ikävää piikittelyä ja muuta rumaa, joskus vaan näistä mainoksista ja matkailun eettisyydestä, toisaalta ei täällä keskustellakaan oikeasti.

   Sekavan tekstin pohjalla on siis kehu tästä hyvin kirjoitetusta ja kauniista “välipalasta”, minkä voi aina nopeasti haukata johonkin väliin, muunlaista sisältöä luen sitten jossain muualla.

   • No täältä toisenlainen kannanotto: mä taas diggaan tosi paljon siitä, että täältä (ja muutamasta muusta kivasta blogista) löytyy ihan konkreettisia vinkkejä vaateostoksille, koska mulla ei todellakaan ole aikaa kiertää kaikkia kauppoja ja selvittää mistä löytyis se kivoin villatakki tai khuuleimmat kengät. Ihanaa, kun on bloggaaja jonka tyylisilmään voi luottaa, ni voi vaan poimia parhaat päältä. Toivottavasti tää ei nyt saa mua kuulostamaan kauhealta stalkkerilta! Olenpa vaan kokenut tämän helpottavana ja hyödyllisenä. Tietty tykkään muustakin täällä, tekstit ovat parhaita koko maassa, ja kuvissa ihan oma tunnelmansa. Eli kiitos Stella upeasta blogista!

    • Haha, et kuulosta yhtään stalkkerilta! Sitähän varten blogit ovat, että ne viihdyttävät, inspiroivat ja tarjoavat ideoita, vinkkejä ja näkökulmia. Kiva kuulla, että olet löytänyt niitä täältä.

   • Kiitos, kiva kuulla että olet tykännyt! Ja sun lukutapa on just järkevä: keskityt niihin juttuihin ja asioihin, jotka sua kiinnostavat, ja hyppäät muiden yli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.