(Yhä) hulluna harmaaseen

Välillä mietin mitä järkeä on julkaista viikosta toiseen kuvia näistä samoista harmaista syysunivormuista, mutta sitten muistan, että sitä kutsutaan omaksi tyyliksi. Naurattaa. Minkäs sille mahtaa, kun tietää mistä tykkää? Harmaista villapaidoista ja isoista pipoista, nilkkapituisista buutseista, sotilaallisista takeista. Minimittaisista hameista varsinkin jos niissä on hapsut. Luotan siihen, että osaatte skipata seuraavaan kirjoitukseen, jos olette nähneet niitä tarpeeksi – ymmärrän kyllä! Teille muille – jotka ette saa harmaasta tarpeeksenne – olisi tarjolla muutama kuva viime viikkojen suosikeistani, jotka pitävät lämpimänä, hyväntuulisena ja vähän naurattavat, kun mokkahameen hapsut heiluvat kävellessä. Aah. En tiedä voiko lempivaatteilta paljon enempää vaatia.

2016-12-06-stellaharasek-syystyyli-12016-12-06-stellaharasek-syystyyli-82016-12-06-stellaharasek-syystyyli-72016-12-06-stellaharasek-syystyyli-62016-12-06-stellaharasek-syystyyli-42016-12-06-stellaharasek-syystyyli-32016-12-06-stellaharasek-syystyyli-2

VILLAKANGASTAKKI* MARIMEKKO
STYLESNOBIN NILKKURIT*, SECOND FEMALEN NEULE* & MOKKAHAME* DOTS
PIKKULAUKKU FILIPPA K
FWSS:N PIPO BEAM
SUKKAHOUSUT WOLFORD
*SAATU

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

14 thoughts on “(Yhä) hulluna harmaaseen

  1. Minä tykkään paljon mustavalkoisista kuvista ja harmaista vaatteista <3 Mun kysymys kuuluukin: miten sinä käsittelet kuviasi, jotta niistä tulee näin upean värisiä. Mun mustavalkokokeilut ovat vähemmän inspiroivia kuin sinun. Olisi superii saada vinkkejä kuvankäsittelyyn!

    • Moikka Minna, ihana kuulla! Hmm, teen niille aika perusjuttuja, lisään kontrastia tai valoa jos tarvis, joskus ruuvaan värikuviin sävyjä ja suoristelen horisontteja. Mustavalkokuville en tee oikeastaan yleensä muuta kuin lisään kontrastia/claritya, joskus vielä syvennän mustaa ja nostan valkoista.

  2. Juu en kyllästy minäkään. On olemassa ainoastaan kaksi asiaa jotka eivät ole ihania harmaana; taivas ja naama. Kaikki muu on hienoa harmaana. Oma “asumakuni” käy lähes täysin yksiin sun tyylin kanssa, silti löydän sun asuista usein uusia vinkkejä ja ihastuksia. ♡

    Ja siis lötkö, harmaa pipo, ei ole parempaa. Rakastan lötköpipoja.

    • Juu, kasvoja se harmaa ei kyllä pue! Taivasta joskus. Kiva kuulla Santtu että tykkäät xx

  3. Musta on pelkästään inspiroivaa nähdä että joku pysyy tyylilleen uskollisena eikä säntää joka trendin perään! Jatka samaan malliin sanon ma!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.