Sadetta paossa

✖ BALI, INDONESIA

Tervehdys Canggusta! Päivät vaan vilahtavat, ihan kuin joku olisi taas painellut salaa sitä pikakelausnappulaa. Aamuisin on aurinkoista, iltapäiväisin taivaalle hiipii pilviä ja kosteus tiiviistyy. Kuumaa on, hiukset liimautuvat niskaan ja aivan kaikki vaatekappaleet ovat koko ajan liikaa. Sanoinko jo, että ihanaa. Syke hidastuu, liikkumisesta tulee verkkaisempaa.

2016-12-07-stellaharasek-canggu-einstein-12016-12-07-stellaharasek-canggu-einstein-2

Väistimme tänään sadekuuron pakenemalla kiinalaiseen pikkuraflaan. Rakastan näitä, koruttomia pieniä paikkoja joissa saa istua ikkunalla ja katsella ohikulkijoita, tilata pikkurahalla pöydän täyteen muovilautasiin lastattua syötävää. Dumplings, pork buns. Niin kovin kauniisti kaikuvat sanat nälkäisen korvissa.

2016-12-07-stellaharasek-canggu-einstein-32016-12-07-stellaharasek-canggu-einstein-4

Kuullaan huomenna, täälläpäin palloa on jo yö. Aallot kohisevat, tuuletin hurisee ja jossain kurnuttaa gekko. Lojumme sängyssä, joka on valtava kuin valtamerialus. Aamulla päätämme mihin matka jatkuu vai jäämmekö vielä muutamaksi päiväksi tänne Canggun kulmille.

PHOTOS BY STELLA HARASEK

8 thoughts on “Sadetta paossa

  1. Hei Stella, olen pariin kertaan yrittänyt jo täältä huudellakin, mutta on ehkä mennyt ohi, joten huutelen taas :) Onkohan tulossa enää mitään matkajuttuja Puerto Ricosta? Mua kiinnostaisi kovasti kuulla siitä enemmän ja nähdä mieluusti kuviakin muualta kuin vain sieltä yhdeltä rannalta. Kiersittekö siellä eri paikoissa? Suosittelisitko Puerto Ricoa??

    • Moro, enkö ole vastannut sun kommentteihin? Anteeksi, yritän kyllä vastata jokaiseen. On tulossa joo, itseasiassa montakin, sillä kuvia on siltä reissulta ihan hulluna (vasta ne rantakuvat on käyty läpi). Aikataulua postauksille en uskalla luvata, tulee heti kun vaan ehdin. Pikaisena vinkkinä voin sanoa, että ei kannata jäädä pelkästään Puerto Ricon saarelle, vaan lähteä kiertelemään – tykkäsimme eniten pikkusaarista Culebra ja Vieques (VILLIHEVOSIA!). Jos ei pelkää villiä luontoa, Viequesista löytyy huikea paikka nimeltä Hix Island House, kannattaa googlata.

  2. Canggu <3 ranta, sen temppelit, aallot ja pitkät tukat. Suosittelen Mundukia ja vuoristoa muutenkin, viimevuotisen Balin seikkailun kohokohta. Jos rauhoittaminen kiinnostaa etsikääpä papa Jero, hän on persoona, ja sieltä löytyy myös bungaloweja mukavuuksilla + maisemilla! Siellä sai happea. Muutin juuri Englantiin ja nyt tästä onkin tullut tavallista… Näitä sun tropiikkijuttuja odotan kuumeisesti vaikka ne tuntuukin samalla piianalta! Nautinnollisa lomaa. :)

    • Hei kiitos kaunis vinkeistä! Emme ole täällä kuin kaksi viikkoa, joten katsotaan mihin kaikkialle siinä ajassa ehditään. Jos jotain olennaista jää kokematta, onpahan syy tulla pian takaisin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.