Kahvin voimalla

Apua mikä amazing race tämä viikko on ollut. Tuntuu vähän siltä, että ansaiten jonkun mitalin kun olen selvinnyt siitä järjissäni – tai no, ainakin yhtenä kappaleena. On ollut pinokaupalla töitä ja kaikki olisi varmasti mennyt hyvin, jos samaan aikaan ei olisi ollu kaikki mahdolliset vastoinkäymiset rikkimenneistä kovalevyistä lumipyryyn, joka päätti tulla juuri silloin kun kuvia varten tarvittiin toukokuista aurinkoa. Olen nukkunut ihan liian vähän, syönyt jos ruoka on kannettu nenäni alle (kiitos miehelle, joka varsin konkreettisilla tavoilla pitää minua hengissä) ja kaahannut todo-listaa läpi raivolla. Ja kahvilla. Paljon kahvia.

Tämäkään ei ollut se viikko kun minä lopetan kahvin juomisen.

Mutta äiti, älä huolestu. Tästä tuli nyt tälläinen viikko eikä tätä enää kauaa kestä, nimittäin varhain aamulla lähtee lentokone kohti Kreikan saaristoa. Tänä iltana käyn vielä soittamassa levyjä ystävän syntymäpäivillä, viimeiset tekemättömät työt kelasin naputtaa kasaan lentokoneessa. Olen niin väsynyt, että saatan tuupertua lentolippuni alle. Hullua, että elämäni oli joskus tälläistä melkein koko ajan! En tajua miten (ja miksi) jaksoin sitä sekopäistä menoa niin kauan. Onneksi kilpajuoksuviikot ovat nykyisin poikkeuksia eikä sääntöjä.

PHOTO BY JARNO JUSSILA

14 thoughts on “Kahvin voimalla

  • No, jos työväline on tietokone, taitaa kovalevy olla melko oleellinen ja jos kuviin tarvitsee tietynlaisen sään niin ehkäpä molempien puuttuminen vaikeuttaa työn tekemistä melkoisesti.

  • On se, jos työ on välineistä tai vaikka kuvauskelistä riippuvainen. Ja on tässä muutakin stressin aihetta ja vastoinkäymistä ollut, mutta kaikesta ei voi aina blogiin kirjoittaa, kun ne eivät liity vain minuun.

 1. Selailen Suomen kuulumisia laiskasti parvekkeelle 30 asteen helteessä Kreetalla ja vaikka vielä 36 tuntia sitten sain palella noin 30 astetta kylmemmässä ilmastossa, kaikki se vilu, vaiva ja vitutus tuntuu jo niin ihanan kaukaiselta. Onpa mukavaa, että kohta sinäkin pääset nauttimaan välimerellisestä huolettomuudesta ja lämmöstä! Mihinpäin Kreikkaa olet menossa?

   • Ohho, tervetuloa, täällä on ihanaa! Loppuviikosta on kyllä luvattu viileämpää, mikä ei tosin haittaa, kun talvenkalpea skandinaavi on jo ehtinyt kaikesta suojakertoimien ahkerasta levityksestä huolimatta hankkia elämänsä rapurusketuksen :D Elafonississa kannattaa käydä tutkailemassa merisiilien ja taskurapujen puuhasteluja (ja hankkimassa oman rapurusketuksen). Kuinka kauan olet täällä?

    • Kiitos! Vietämme saarella viikon. Just katseltiin säätiedotusta, jaiks, toivotaan että se vielä kääntyy suotuisammaksi. Elafonissi-vinkki sujautettu korvan taakse, kiitti!

 2. Hei mikä on tuo vaatekappale ylläsi? Kaunis!

  Ja kahvilla täälläkin käydään, vatsa ei erityisemmin arvosta, mutta aina ei ehdi kuunnella sisälmystönsä eriäviä mielipiteitä.

  • Hei se on Samsoe & Samsoen pitsitoppi, peräisin Gaudetesta joka muutti juuri Viiskulmaan osoitteeseen Pursimiehenkatu 3. Kannattaa kipaista katsomaan, niitä saattaa olla vielä muutama jäljellä. Hintakin oli tosi kohtuullinen.

 3. Kaksi viimeistä lausetta estivät (onneksi) minua aloittamasta tätä kommenttia sanoilla “NYT JUMALAUTA NAINEN….. !” Hetken jo nimittäin luulin, että olet luisunut takaisin stressi-kiire-univaje-melkeinsydänkohtaus-meininkiin. Huh, ei saa pelotella…. :•D

  Ihanaa reissua!! ♡♡♡ xxx

  • Haha, EN OLE! Tämä viikko oli onneksi vain poikkeus, joka vahvistaa käsitystäni siitä, että takaisin tuohon suohon ei ole mitään asiaa.

 4. Jaksaa jaksaaHauskaa Kreikan matkaa! Laitatko sieltä sitten matkaraporttia? Oma reissumme on vasta varattu elokuulle…en malttaisi odottaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.