Pulloon pakattua taikaa

Yhteistyössä Naturelle.fi, sisältää arvonnan

Näin talven kynnyksellä on ollut täydellinen hetki ottaa testiin Suomeen – tarkemmin sanottuna luonnonkosmetiikkakauppa Naturellen valikoimiin – rantautunut ihonhoitosarja Kypris. Holistinen luksussarja pitää sisällään suppeahkon mutta supertehokkaan valikoiman seerumeita, eliksiirejä ja öljyjä, jotka on pakattu täyteen villi- ja luomuraaka-aineita. Lisäksi siitä löytyy muutama täsmätuote ihon puhdistukseen. Ai että, iloitsen tämän jutun kirjoittamisesta jo etukäteen, sillä arvaan, että monet teistä tulevat tykkäämään tästä!

2016-12-04-stellaharasek-kypris-1

Amerikkalaisessa luonnonkosmetiikkasarjassa on outoa taikaa. Ehkä se johtuu noista vanhaa apteekkimaailmaa huokuvista lasisista pulloista, joista seerumi annostellaan pipetin avulla. Ne ovat itseasiassa aika käteviä, pipetillä saa annosteltua sormenpäihinsä tai suoraan kasvoilleen juuri sen verran kun tarvitsee eikä kallisarvoista ainetta valu hukkaan.

2016-12-04-stellaharasek-kypris-22016-12-04-stellaharasek-kypris-3

Sarjan luojan, Chase Polanin, visio on, että jokainen voi yhdistellä sarjan tuotteita oman ihonsa tarpeiden mukaan. En ole monimutkaisten, monivaiheisten ja tiukkojen ihonhoitorutiinien ystävä, joten sarjan helposti sovellettava ihonhoitofilosofia vetoaa minuun: iholle voi puhdistuksen jälkeen kerrostaa tilanteen, tarpeen ja fiiliksen mukaan yhtä tai kahta tuotetta, tai vaikka niitä kaikkia, jos siltä tuntuu. Laiskoina iltoina ja juoksuaamuina levitän tasan sen yhden, useammalla putelilla läträän silloin kun aikaa ja energiaa piisaa.

2016-12-04-stellaharasek-kypris-4

On ollut epätavallisen vaikea valita omia suosikkejaan, sillä olen tykännyt sarjasta tosi paljon. Ei auta kuin tehdä selonteko melkeinpä kaikista sen supertuotteista. Aloitetaanpa sarjan kirkkaimmista tähdistä, taianomaisesta kolmikosta jotka kulkevat nimellä Beauty Elixir I, II ja III. Eliksiirit eivät ole edullisimmasta päästä, mutta onneksi nuo tehotiiviseet ovat todella riittoisat, sillä muutama tippa riittää koko kasvoille.

2016-12-04-stellaharasek-kypris-5

Beauty Elixir I – 1000 roses on nimensä mukaisesti tuhannen Bulgarian ruusun terälehdistä uutettu eliksiiri, joka energisoi, tasapainottaa, kosteuttaa ja korjaa ihosta ikääntymisen merkkejä. Eliksiiri on valmistettu bulgarialaisesta damaskuksen ruususta tislatusta rose otosta, maailman ruusuöljyistä korkealaatuisimmasta ja kallisarvoisimmasta – selittää osaltaan eliksiirin hintaa. Täydellinen tuote kosteusköyhälle tai kuivalle iholle, sillä ruusu-uute ja sen kanssa pullotetun apinaleipäpuun vitamiinit ja rasvahapot ravitsevat, kosteuttavat ja pehmentävät.

Monissa luksustason luonnonkosmetiikkasarjoissa on mahtavaa se, että ne eivät pelkästään ennaltaehkäise, vaan myös korjaavat iho-ongelmia. Tämäkin eliksiiri auttaa esimerkiksi hormonaalisiin iho-ongelmiin, rauhoittaa auringon aikaansaamia vaurioita ja helpottaa ilmansaasteiden aiheuttamia oireita. Suurin syy siihen miksi rakastan tätä ruusuista ihmeainetta on silti se, miltä näytän välittömästi sen käytön jälkeen: eliksiiri tekee ihosta hehkuvan ja elävän ja siloittaa väsymystä otsalta ja silmäkulmista. Tuoksu on huumaava – jos rakastaa ruusuntuoksua! Jos et, unohda tämä ja siirry suosiolla seuraavaan kappaleeseen, sillä tämän tuotteen tuoksu on todellakin intensiivinen ja syvä.

2016-12-04-stellaharasek-kypris-6

Beauty Elixir II – Healing Bouquet tarjoaa toimivaa kukkaisterapiaa erityisesti herkälle tai ärsyyntyneelle iholle: kauneuseliksiiri korjaa niin tulehdustiloja, arpia kuin kuivuutta. Kukkaisterapiaa on tarvittu niinä päivinä, kun kiristyvä pakkanen on kuivattanut kasvoja ja nostanut poskille punoittavaa ärsytystä. Eliksiiri on taikonut ihosta kirkkaamman ja samalla kiinteämmän, sillä putelin sisältämä e-vitamiini tehostaa kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon elastisuutta.

2016-12-04-stellaharasek-kypris-7

Beauty Elixir III – Prismatic array on herkälle iholle tarkoitettu erikoiseliksiiri, joka ei sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä ja sopii siksi myös raskaana oleville ja heille, joiden iho reagoi herkästi kaikkeen. Pulloon on pakattu antioksidantteja, vitamiineja ja rasvahappoja, jotka tekevät kuulemma ihosta kimmoisan, säteilevän ja pehmeän. En ole itse päässyt vielä testaamaan tätä, mutta kuulin Naturellen väeltä kuuman vinkin, että se toimii myös todella hyvänä aftersun-tuotteena, joten pakkasin sen mukaan matkalaukkuun kun lähdin aurinkoon.

2016-12-04-stellaharasek-kypris-8

Seuraavaksi vuorossa sininen superkolmikko. Nämä ovat kauneuseliksiirejä selvästi edullisemmat, mutta eivät häviä tippaakaan tehossa.

2016-12-04-stellaharasek-kypris-9

Nimensä mukaisesti yökäyttöön tarkoitettu Moonlight Catalyst on näistä suosikkini ja yksi parhaista seerumeista, joita olen koskaan kokeillut. Kuulas geelimäinen koostumus levittyy iholle kuin unelma ja jättää kasvot kosteutetuksi, kiinteäksi ja hehkuvaksi. Kevyesti kuoriva seerumi tekee yön aikana taikojaan, joita saa ihailla seuraavana aamuna peilistä, kun elottoman talvinaaman tilalla onkin tavallista freesimpi (ja mahdollisesti muutaman vuoden nuorempi) tyyppi. Kyllä kelpaa, kiitos!

2016-12-04-stellaharasek-kypris-102016-12-04-stellaharasek-kypris-11

Jos sijoittaisin tähän sarjaan vain yhden tuotteen verran, valitsisin ehdottomasti tämän. En taida olla yksin mielipiteeni kanssa, sen verran tästä seerumista on maailmalla kohistu. Seerumi on täydellinen sekoitus kasviuutteita ja entsyymejä, jotka toimivat kuulemma luonnollisen retinolin tavoin: kiinteyttävät, napakoittavat ja heleyttävät. Retinolin ihoa ärsyttävää vaikutusta tässä ei ole, seerumi ei sisällä edes eteerisiä öljyjä, joten se sopii ihan kaikille (jopa herkimmillekin) ihotyypeille.

2016-12-04-stellaharasek-kypris-132016-12-04-stellaharasek-kypris-14

Antioxidant Dew on kevyt ja tehokosteuttava tiiviste, joka kirkastaa ja vahvistaa väsynyttä ihoa ja pelastaa punoitukselta. Toimii kaikille ihotyypeille, erityisesti ympäristön haittatekijöille altistuneelle iholle sekä aknesta, rosaceasta, POD:ista tai kuivuudesta kärsivälle iholle. Myös ikääntyvän ihon ystävä, sillä seerumin sisältämät superantioksidantit, kasviperäinen kollageeni ja muut superraaka-aineet parantavat solutuotantoa ja ihon elastisuutta.

2016-12-04-stellaharasek-kypris-21

Sarjan puhdistava seerumi puolestaan on ollut miehen suosikki. Juu, tietysti hän testaa tuotteita kanssani (eikä yhtään melkein ollenkaan tarvitse maanitella). Epäpuhtaan ja rasvaisen ihon pelastaja tasapainottaa tulehdustiloja ja näppylöitä, jotka etenkin talvisin ilmaantuvat monen riesaksi. Seerumi rauhoittaa ihon myös parranajon jälkeen. Itse kaivan seerumin kaapista kerran kuussa silloin kun hormonit puskevat ihon pintaan pientä näppyä (ihan kuin silloin ei muutenkin vituttaisi vähän kaikki).

2016-12-04-stellaharasek-kypris-15

Cleanser Concentrate on toisenlainen puhdistustuote, nimittäin tiiviste, joka puhdistaa ihon lempeästi ja tehokkaasti. Purnukka on pieni, mutta varsin riittoisa, sillä tiivistettä levitetään kuiville kasvoille vain pikkuinen nokare, joka hierotaan kosteilla sormenpäillä ihoon. Kasvot jäävät puhtaiksi, pehmeiksi ja raikkaiksi. Toimii ihan kaikille ihotyypeille, myös epäpuhtaalle, ärtyneelle ja todella herkälle iholle. Olen tykännyt tiivisteestä kovasti sen tehon vuoksi, sillä saa silmämeikinkin pois ärsyttämättä ihoa, joka on talvisin hiukan herkempi kuin muina vuodenaikoina.

2016-12-04-stellaharasek-kypris-162016-12-04-stellaharasek-kypris-17

Deep Forest Clay -detox-naamio tarjoaa kasvoille tehokkaan savihoidon, joka kuorii ja kirkastaa, puhdistaa ja parantaa ja jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi. Melkoista multitaskingia! Tuoksu tuo tosiaankin mieleen syvän metsän, siinä on jotain vahvaa ja alkukantaista. Jännä juttu, että tätäkin tuotetta on kulunut erityisesti siihen vaikeimpaan aikaan kuukaudesta.

2016-12-04-stellaharasek-kypris-182016-12-04-stellaharasek-kypris-19

Mietin kenelle suosittelisin Kypristä mieluummin kuin vaikka muita luonnonkosmetiikkasuosikkejani, kuten May Lindstromia, joka hurmasi minut viime talvena, Mahaloa, josta kirjoitin viime syyskuussa tai Tata Harperia, jonka tehoseerumit ovat suosikkejani. Ennen muuta sellaiselle, joka nauttii vihreiden tieteiden vetovoimasta, joka leijuu näiden tummanpuhuvien puteleiden ympärillä – tunnelmassa on vanhaa alkemiaa ja mystiikkaa. Ja tietysti ihan kenelle vaan, joka tykkää timanttisen tehokkaista seerumeista ja eliksiireistä, jotka tekevät poikkeuksellisen pätevästi useamman kuin yhden asian. Sanoisin, että tästä sarjasta löytyy todella toimivia täsmäaseita, joilla täydentää ja vahvistaa peilikaapin varustusta.

2016-12-04-stellaharasek-kypris-20

Pari teistä pääsee testaamaan näitä ihan ilmaiseksi, sillä luvassa on jälleen arvonta! Jaossa on Beauty Elixir II ja Kypris Sample Set, joka sisältää valikoiman matkakokoisista tuotteista – loistava setti tien päälle tai sarjan tutustumiseen ennen täyskokoisiin tuotteisiin sijoittamista. Kerrohan: kumman haluaisit voittaa ja miksi? Muista sähköpostiosoitteesi! Arpaonnea ja iloa sunnuntaihin.

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

196 thoughts on “Pulloon pakattua taikaa

 1. Sample set kiinnostaa! Olisi ihanaa päästä tutustumaan laajasti näihin ihanilta vaikuttaviin tuotteisiin ja löytyy ne omat suosikit :)

 2. Valitsisin Beauty Elixir II:sen, koska se voisi vähentää ihoni reagointia talven pakkasiin.

 3. Valintani osuisi beauty elixir II:een, joka kuulostaa aikamoiselta hemmottelulta punoittavalle ja ärtyvälle iholleni

 4. Moonlight Catalyst kiinnostelisi todella kovasti. Tuntuu, että iho vähän harmaatuu näin talvisin ja tuo olisi juuri aamukiireiselle hyvä!

  • Eli siis sample setin, jos siitä tosiaan löytyy tuo MC. :) Muitakin tuotteita olisi kyllä kiva päästä testailemaan – ovat sen verran arvokkaita ettei välttämättä vain kokeiltaviksi raaskisi ostaa!

 5. Kypris sample set:n ottaisin mielelläni kokeiluun tälläiselle vanhenevalle iholle.

 6. Beauty Elixir II- tulisi tarpeeseen. Olen juuri (ja juuri) selvinnyt traumaattisesta suunympärysihottumasta. Ongelmaton ihoni muuttui yhdessä yössä yhtäkkiä ärtyneeksi ja vihaiseksi ja paheni päivä päivältä yhteensä 7kk. Kaikki luonnonkosmetiikan sarjat on tullut testattua ja monia satoja niihin kulutettuja euroja myöhemmin tunnelin päässä on VALO! ihottuma on poissa, jäljellä enää pienet merkit ärtymyksestä. Kypris toimii. Haluaisin helliä sitä vielä tällä tuotteella, jota en ole vielä tämän kaiken keskelä ehtinyt testaamaan! :)

 7. Beauty Elixir II sopisi varmasti herkälle ja esimerkiksi kuivuudesta ja arvista kärsivälle iholleni.

 8. Beauty Elixir II. Oma ihoni on herkkä, punakka ja kuiva sekä aknen arpeuttama. Antaisin myös miehen käyttää, koska hänen ihonsa taitaa olla jos mahdollista herkempi, kuivempi ja paikoin punakampi.
  Ihana arvonta, kiitos! <3

 9. Talvinen kuiva iho (ja mieli) huutaa ehdottomasti kukkaisterapiaa eli valitsen Beauty Elixir II.

 10. Sample set helpottaisi ja tasapainoittaisi mahdollisesti hormoneista sekaisin olevaa kehoani. Ihana joululahja!

 11. Sample set, kiitos! Jospa vaikka lähtisivät nuo kirotut talvikuivat läiskät vihdoinkin tiehensä. Panostan kyllä mielelläni kalliimpaankin tuotteeseen, kunhan vain tiedän sen toimivan ja sample settihän olisi testailuun täydellinen. Puhumattakaan siitä, että romanttista reissua pukkaa vuodenvaihteessa.

 12. Sample kiinnostaisi. Olisi ihana löytää tehotuote kuivalle ja erityisen herkälle iholleni,jolle en vielä sopivaa tuotetta ole löytänyt.

 13. Kyris Sample Set! Juuri tänään kirosin, että mitä ihmettä tälle iholle pitäisi tehdä, kun markettituotteista ei mikään oikein tunnu toimivan (ja aika iso osa niistä haisee… mielenkiintoiselta). En saanut lupaa rakentaa suolasaunaa vaatehuoneseen, mutta ehkä tästä sarjasta löytyisi ilo iholleni!

 14. Sample set. Olisi ihana päästä testaamaan mitkä noista toimisivat parhaiten mun iholle.

 15. Herkkä ja ärtynyt (iho) ilmoittautuu…. Etenkin kuivan ilman runtelemat poskeni ottaisivat mielellään vastaan sample setin jopa taianomaiselta kuulostavat vaikutukset.

 16. Olipas hyvän kuuloiset tuotteet. Ottaisin mieluummin Sample Setin niin saisi testata useampaa :)

 17. Tämä nassu kaipaisi Beauty Elixir II:n taikaa sillä etsin vielä sitä täydellistä seerumia pintakuivalle iholleni.

 18. Beauty Elixir II ois ihana päästä kokeilemaan! Josko vaikka antaisi kyytiä aknearville ja kuivuudelle :)

 19. Ehdottomasti haluaisin päästä testaamaan Kypris Sample Settiä, sillä sen tuotteet kuulostivat siltä mitä kasvojeni iho kaipaa!

 20. Sample set olisi aivan timanttinen jouluyllätys! Olen jo pitkään kuumotellut moonlight catalystiä ja antioxidant dewta, mutta ei raaski ostaa kokeilematta ensin ;)

 21. Kypris sample set olis ihan huippu, sillä matkustelen paljon ja pienempi setti olisi kätevä matkalle mukaan. Olis kiva päästä testailemaan näitä itselleni uusia tuotteita, kuulostaa tehokkailta!

 22. Molemmat! Jos on pakko valita niin valitsisin sample setin, koska nuo kaikki kuulostaa niin ihmeellisiltä taikaputeleilta et pitäishän sitä päästä kokeilemaan enempää kuin yhtä! Ja ihotaikaa totisesti tarvittais täällä..

 23. Sample set! En ole aikoihin oikein löytänyt mitään mistä tulisi suosikki. Myöskään tehot ei nykyisissä riitä kuivaan ja herkkään ihooni. Olisipa luksusta arkeen!

 24. Oih, Beauty Elixir II olisi aivan fantastinen apu talven ja jatkuvasti allani vaihtuvan maan runtelemalle iholle. Nyt ei mitkään näytteet riitä, vaan tarvitaan koko pullo!

  Rakkautta joulukuuhun!

 25. Sample olisi valintani, sillä Kypris on kutkutellut mielessäni pitkään ja setistä saa kokaiskuvan ihanuuksista. Ihoni tarvitsee kaikki parhaat ja tehokkaat vaikuttavat aineet.

 26. Ihana Kypris Sample Set olisi tosi toivottu, jos onni on tällä kertaa minun kohdallani.

  Olen setti-ihminen – useita tuotteita samasta sarjasta on minun valintani. Ensin testaus ja sitten lopulliset hankinnat.

 27. Sample set olisi itsestäänselvä valinta! Olen testannut lähiaikoina muutamia luonnonkosmetiikan tuotteita ja tuntuu, ettei missään kokeilemissani ole riittävästi iholle sitoutuvaa kosteutusta, joka auttaisi talven (ja iänkin:D) kuivattamaan ihoon. Monet tuotteet ikäänkuin haihtuvat iholta levittämisen jälkeen ja haluaisin päästä testaamaan, josko tässä olisi vastaus kuivuuteen.

 28. Oih, tuo sample set! Olen kuolannut Kypriksen tuotteita puoli vuotta ja lukenut ylistävän arvion toisensa jälkeen, mutta en ole saanut päätettyä minkä sijoituskohteen valitsisin.

 29. Beauty Elixir II -täydellinen tuote elvyttämään kuivaa, atooppista ja talvipyöräilyn armoilla olevaa ihoa. Kaunis pullollinen kukkaisterapiaa auttaisi selviämään talven yli!

 30. Beauty Elixir II. Perustelu: siitä tulee mieleen “Gloria in excelsis Deo”, joka passaa juuri näin joulun alla!

 31. Beauty Elixir II kuulostaa siltä, että se voisi tuoda avun talven ärsyttämälle iholleni. Välillä valitettavasti tuntuu, että punaiset kiristävät läikät ovat tulleet jäädäkseen.

 32. Beauty Elixir II on varmasti SE tuote, joka tehoaa pintakuivaan atooppiseen sekaihooni. Häipyisi hilseilevä iho poskilla ja punoitus vaimenisis. Mikä olisikaan ihanampaa!

 33. Beauty Elixir II kuulostaa juuri hyvältä näin talvella mun iholle. Kaipaan kosteutusta!

 34. Moonlight Catalyst, koska yöllä ihonhoito on helppoa ;) ja kuulostaa ihan unelmatuotteelta.

 35. Tämän opiskelijan talvea ilahduttaisi Kypriksen sample set. Ihan vain siksi, että saisin testata mahdollsimman montaa uutta tuotetta ja valita niistä sopivimmat. Olen viime aikoina kokeillut niin paljon tuotteita, jotka ovat loppujen lopuksi osoittautuneet iholleni epäsopiviksi, että tuollainen testipakkaus kuulostaa täydelliseltä!

 36. Jo luttua lukiessani ajattelin, että Beauty Elixir II voisi olla vahva ehdokas omaan joululahjalistaan, sillä sehän lupaa puuttua kaikkiin ongelmiin, joita ihoni mielenosoituksellisesti puskee ulos. Ja minähän olen valmis tarrautumaan tuotteeseen, joka lupaa hoitaa niin aknearpia, tulehdustiloja kuin toisaalle ilmestyvää kuivuutta – varsinkin jos sen kaiken saa yhdestä pullosta.

 37. Haluaisin päästä kokeilemaan Beauty Elixir II tehoa. Ihoni on etenkin näin pakkasilla todella pintakuiva ja epätasainen. Toivoisin Elixirin tasoittavan pieniä arpia kasvoissani ja rauhoittavan kuivuuden aiheuttamia epäpuhtauksia. :)

 38. Beauty elixir II kuulostaisi juuri sopivalta herkälle, mutta kuitenkin jotain ekstraa kaipaavalle iholleni. Luksusta, johon itsellä ei ole varaa, oispaa ihanaa!

 39. Minäkin ottaisin Sample setin, voisi sitten päättää kokeilun jälkeen mihin täysikokoiseen sijoittaa;) ja saan kyllä kiksejä myös ajatuksesta että kylppärissäni olisi rivissä pieniä ihania pipettipulloja ^_^

 40. Uuuh no eihän tollaisia eliksiirejä ja seerumeita itselleen raaski ostaa, otetaan siis yksi sellainen! Kosmetologikin oli hämmenytynyt ihoni suhteen eikä osannut tehdä analyysia – kuiva, reagoiva, herkkä, näppyläinen. Talvella varsin ihana näky siis.

 41. Beauty Elixir kuulostaa kuvauksensa perusteella lottovoitolta omille kasvoilleni, joten sellainen on toiveissa!

 42. Oi, mikä ihana arvonta! Beayty Elixir II kiinnostaisi, talvi ja kuiva huoneilma kiristää jo ihoa, joten tulisi tarpeeseen!

 43. Kypris Sample Set olisi minun valintani, koska a) testaus- ja tutustumismahdollisuudet, b) siniset seerumipullot ja c) matkakokoisten tuotteiden voittaminen ei voi tarkoittaa mitään muuta kuin UUDEN MATKAN MAHDOLLISUUTTA! Arpaonnea siis minulle! :)

 44. Hei! Sample set !
  Iho huutaa apua!
  Asun erittäin maassa, jossa talvisateet ovat jääneet satamatta ja kolmekymppiset kasvoni näyttävät muutaman vuosikymmenen vanhemmilta…
  help.

 45. Sample Set. Olen haaveillut sarjan testaamisesta pitkään, mutta köyhälle hinta on ollut este. Olen kyllä siinä mielessä helppo, että jos jostain vakuutun, kummasti raha siihen jostain löytyy. Toivotavasti kaikki 7 tuotetta eivät ole vakuuttavia :)

 46. Sample set; tähän aikaan vuodesta mieliala on kuiva, iho on kuiva, ja uuteen vuoteen pääsemistä voisi ainakin helpottaa ihanalla kosmetiikalla, somat pipettipullot ;)

 47. Sample set on minun valintani. Herkkä couperosaan taipuvainen ihoni on reagoinut huonosti moneen luonnonkosmetiikkamerkkiin. Sample setillä pääsisi testaamaan useampaa…

 48. Beauty Elixir II olisi mun valinta. Alkanut talvi ja punoitukseen taipuvainen iho. Tarvitseeko muuta sanoakaan…

 49. Beauty Elixir olisi valintani. Talvi ja kuiva huoneilma ei tee iholle hyvää ja tuo tuote toisi varmasti helpotusta ja piristystä iholle ja arkeen.

 50. Ai että, tuo Kypris Sample Set kelpaisi kyllä tänne! Olisi hienoa päästä tutustumaan useampaan ko. merkin tuotteeseen, rakastan testereitä!

 51. Kypris Sample Set! Pikkukovis sisälläni huutaa ‘ei’ kaikelle kukkais-alkuiselle ;)

 52. Oi, kuulostaa ihan huippu tuotteilta! Tämmöselle hösääjälle kertyy luultavasti turhia ryppyjä kaikesta oman hoopoilun ressaamisesta, jospa Beauty Elixiristä olisi jelppiä :–)

 53. Sample set, kaikki kokeiluun. Tarviiko tätä nyt perustella; kaamos ja harmaa naama se on tälläkin puolen ruutua :)

 54. Sample set! Aina menossa ja silloin mukaan napataan mielellään matkakokoisia tuotteita. Plus että ihoni tuppaa joskus reagoimaan kosmetiikkaan yllättävillä tavoillaa, jolloin pikku apketit ovat turvallisia testereitä ennen oman suosikin valintaa.

 55. Sample set olisi ihana saada, josko sieltä löytyisi omat suosikit päivittäiseen käyttöön!

 56. Sample Set, jotta pääsisin testaamaan tuotteita herkälle iholleni ja välttyisin hutiostoksilta. Ihoni ärsyyntyy ja punoittaa milloin mistäkin. Luonnonkosmetiikkaan siirtyminen on helpottanut tilannetta, mutta valitettavasti kohdalle on silläkin saralla osunut muutamia suorastaan räjäyttäviä kokemuksia.

 57. Olisi mahtavaa voittaa Sample set. Pääsisi testailemaan tuotteita ja näkisi mikä omalle iholle sopii parhaiten.

 58. Beauty Elixir
  Tarvitsen tämän kylpyhuoneen hyllylle muistuttamaan minua siitä että sarjan nimi on Kypris eikä jotain ihan muuta jota sen lukihäiriöisenä joka ikinen kerta kuvittelen olevan!

 59. Olisipa ihanaa voittaa tuo eliksiiri! Talvi ja patterilämmitys todellakaan eivät oo mun ihon ystäviä. Kukkaistuoksu sitäpaitsi kuulostaa ihanalta arjen luksuksrlta.

 60. Valintani olisi Sample set, olisi mukava päästä testailemaan näitä mahtavilta kuulostavia tuotteita .

 61. Haluaisin kokeilla Beauty Elixir II. Ihoni tarvitsee tällä hetkellä hellyyttä ja elinvoimaa talvea varten.

 62. Vaikea valinta, päädyn Sample setiin, pääsisi testaamaan useampaa tuotetta. Ihania nämä luonnonkosmetiikan arvonnat ja testailujutut :)

 63. Kypris Sample Set, koska olen 3kk vanhan pikkumiehen äiti. Ainoa asia mikä kyrpii vanhemmuudessa on jatkuva väsymys.

 64. Voih, olen Naturellen sivuilla ollut jo muutaman kerran klikkaamasia Elixir II:n kohdalla mutta tullut järkiini muistaessani talouteni realiteetit: Onnetar auta atoopikkoa!!!

 65. Beauty Elixir II! Atooppinen, mutta hormoniaknen jättämistä arvista kärsivä ihoni tykkäisi. :)

 66. Kypris Sample Set, koska väsyneet kasvoparkani (puhumattakaan väsyneestä mielestäni) tarvitsisivat varmasti maistiaisia muutamastakin tuotteesta. Ihanaa aikaa Balilla, kuvaonnea odotellessa! <3

 67. Sample set kiinnostelee; testaisin mielelläni miehen kanssa (kyllä, mun mies on oikeasti erittäin kiinnostunut ihonhoidosta!) ennen täysikokoinen putelin tilausta.

 68. Kypris Sample Set ❤ Lähtisi mukaan ensimmäiselle yksintekemälleni matkalle kun hyppään kohti Italiaa

 69. Beauty Elixir II olisi mitä upein arpajaisvoitto. Ihoni tarvitsee sitä, mutta lompakko väittää muuta.

 70. Sample set ehdottomasti. Tämän naisen naama on nyt niin koomassa, että tarvitsee todellakin useamman supertuotteen herätääkseen jälleen eloon.

 71. Oih, mulle kelpaisi todellakin Kypris Sample Set! Ensi kuun alussa lähdetään koko luokka Zanzibarille neljäksi kuukaudeksi, ja mikä olisikaan huipumpaa kuin järjestää siellä jokunen spa-ilta Kyprisin tuotteilla! Kaikki luokan 13 tyttöä kun on ihan hurhataneita (tai vain aivopestyjä?) luonnonkosmetiikkaan, ja varmasti niille kolmelle jätkällekin saisi jotain ihonhoitotuotteita suostuteltua pintaan, kasvohieronta kun jo kuitenkin on suunniteltu ohjelmaan <3

 72. Elixir olisi varmasti tähtituote mun herkälle ja kuivalle iholle! Nuo Kypriksen pullot ovat niin upeita, rakastan tuota pakkausdesignia!

 73. Valintani kallistuisi Sample Setin puoleen, sopivia pikkuputeleita reissukassin lokeroihin!

 74. Itse haluaisin päästä testaamaan matkakokoista sample-settiä, sillä minusta on tämän syksyn aikana kuoriutunut varsinainen seerumi- ja öljyasiantuntija. Läträän eri tuotteilla aamuin illoin ja suihkin vielä eteerisiä öljyjä kasvoveden muodossa sekaan!

 75. Beauty Elixir II. Ihoni on reagoiva rosacea iho, jonka kuntoa olen jo saanut paremmaksi siirryttyäni kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Iholleni parhaiten sopivat täsmätuotteet ovat vielä haussa, ja olisi aivan huippua kokeilla tätä. Myös Kypriksen muut tuotteet kiinnostavat. Sarja täytyy ottaakin lähempään tarkasteluun.

 76. Sample set olisi hyvä tapa päästä tutustumaan tähän uuteen sarjaan kun olen juuri sopivasti etsimässä itselleni uutta ihonhoitoöljyä saatuani Sukin öljyn käytettyä loppuun.

 77. Luulen että peilikaapin fengshuit asettuis vihdoin kohdilleen jos sieltä löytyis tummanpuhuva eliksiiri. Iltatoimet teen nykyään kynttilänvalossa – uskon että tunnelmallinen ja rauhallinen valo auttaa aineita tekemään taikansa sähkövaloa paremmin…

 78. Sample set kuulostaa juuri sopivalta omalle iholleni! Kallistun siis siihen vaikka kauniit ruskeat pullot ja ruusun tuoksu houkuttelevatkin :D

 79. Sample set olisi valintani, jotta pääsisin testaamaan iholla himoitsemiani tuotteita ennen ostoa.

 80. ☆ Sample set ☆

  Ja, no, siksi, että voisin kokeilla matkakokoja matkalla! ;) Olisi ihana voittaa vihdoin. Ja, siksikin että +50 ON haasteellinen ikä kaikenkaikkiaan :D
  Ja, ois sitten kiva kertoa, miten se on oikeasti vaikuttanut! Tää sarja “tuntuu” tänne asti hyvältä.

 81. Ehdottomasti Beaty Elixirin, koska olen haaveillut tuotteesta ja haluaisin testata auttaisiko ihoani. Kypriksen seerumeista on kokemusta ja ne ovat MAHTAVIA!

 82. Beauty Elixir II kuulostaa niin mun jutulta, mutta en ehkä koskaan raaskisi itse panostaa moista summaa ihonhoitotuotteeseen. Ehkä arpaonni suosii ja pääsen hellimään ärtynyttä ihoani <3

 83. Mä valitsisin tuon Beauty Elixir II koska se korjaa tulehdustiloja, arpia ja kuivuutta. Aikuisiällä on valitettavasti tullut pientä aknea ja siitä jäänyt arpia niin ehdottomasti olis kiva kokeilla miten tämä tuote vaikutttaa ihooni :)

 84. Hei tuo Sample set mulle! Pääsisin fiilistelemään useampia tuotteita saman tien (ja pohtimaan mihin ihoeliksiiriin ensimmäisenä pennoset tuhlaisin).

 85. Haluaisin voittaa Kypris Sample Setin, koska hintavia tuotteden tehoa omalle iholle olisi aina mukava päästä kokeilemaan ennen päätöstä niiden hankkimisesta.

 86. Mä valitsisin tuon Beauty Elixir II -setin, ihan vain siksi että näin talvella iho kuivuu ja punoittaa sekä sitä tuntuu koko ajan kutittavan. Tämä eliksiiri varmasti auttaisi vaivaan!

 87. Näistä ottaisin eliksiirin, talvi-ihoon taas alkanut kuivua ja kaikki keinot pitää saada käyttöön!

 88. Sample set kiinnostaisi :). Esimerkiksi siksi, että olen lähdössä elämäni ekalle matkalle Intiaan tammikuussa, eikä rinkkaan joogamaton lisäksi paljon muuta mahdu!

 89. Sample set! Moniongelmaiselle iholle ei aina uskalla ottaa täysikokoisia, ennenkö pääsee testailemaan miten iho reagoi. Sarja vaikuttaa kyllä kiinnostavalta, täytyy perehtyä tarkemmin :)

 90. Moonlight catalyst. Tulisi ehkä illalla paremmin muistettua laittaa ihollekin…purkissa odotellessa nämäkään ei varmaan tehoa!

 91. Beauty Elixir II, minulla on ollut käytössä clearing serum ja moonlight catalyst, molemmista tykkään mutta ihon ongelmat eivät näillä ratkenneet. Ostosten mukana tullut näyte tuosta öljystä sen sijaan oli supervaikuttava, joten pistän onnettareni töihin ja pyydän sitä tuomaan tuon mahtavan öljyn peilikaappiin ja avuksi ihon kunnostukseen. Kiitos ihanasta arvonnasta!

 92. Beauty Elixir II olisi mulle nappivalinta, koska täältä kyllä löytyy tulehdustiloja, arpia ja kuivuutta.

 93. Miten onkin mennyt tällainen sarja kokonaan ohi ja Kypris Sample set jotta voisi kokeilla eri tuotteita

 94. Vaikea valinta, mutta vaaka taitaa kallistua nyt kukkaisseerumiin. Iho on ollut raskauden aikana kovilla, ja veikkaan että pian alkavat yövalvomiset eivät tilannetta ainakaan helpota :D

 95. Sample set kuulostaa omaltani, monessakin mielessä. :)
  1. Ruusun tuoksu on lempituoksuni.
  2. Kiinteystystä, hehkua ja vämyksen merkkien häivytystä toivon niin ikään.
  3. Ruskeat pullot sopivat paremmin matkalaukkuni väriin ;)

 96. Kypris Sample Set kiinnostaa minua enemmän :) Matkustan jo pelkästään työni puolesta paljon ja erilaiset matkakokoiset kosmetiikkatuotteet ovat suosikkejani :)

 97. Itsellä ollut muutaman kuukauden tuo antioxidant dew käytössä ja täältäkin saa aikamoiset hehkutukset. Myös muut tuotteet kiinnostavat eli sample set kiinnostaa, vaikkakin kukkaisterapia varmasti tulisi tarpeeseen.

 98. Elixir II olisi valintani, koska hyllyllä keikkuu jo Moonlight Catalyst ja Antioxidant Dew, jotka ovat todellakin taikaa, mutta eliksiiriin ei omat rahkeet riitä.

 99. Olipa hyvä ja mielenkiinoinen postaus, kiitos! Valitsisin sample setin, voisi sitten valita omat lempparit :)

 100. Hei, valitsisisn Kypris Sample Setin, jotta saisi kokeilla monta tuotetta ja pieniä puteleita on helpompi kuljettaa reissussa mukana.

 101. Ihanan näköisiä puteleita! Ottaisin ehdottomasti kokeilusetin, oma iho haastaa herkkyydellää. Ihon pinta vaihtelee Saharan kuivuudesta suoranaiseen akneen. Olisi kiva käytännössä kokeilla olisiko tuotteista apua ennen isompien pakkausten ostoa, ei olisi ensimmäinen kerta kun iho ärtyy uudesta tuotteesta :/

 102. Ooh nää kuulostaa niin hyviltä taas nämäkin! Kauhean vaikea valinta! Ehkä kuitenkin beauty elixir II, koska “kuivuus, arvet ja tulehdustila” on just se millä kuvailisin tätä naamaa tällä hetkellä.

 103. Valitsisin Beauty Elixir II:n. Yhä edelleen etsin seerumia itselleni, ja tässä tuntuu olevan taikaa iholle ja mielelle.

 104. Ah, näytepakkaus kiinnostaa! Koska iho on milloin rutikuiva, milloin akneisa ja milloin muuten vaan kiukuttelee, olisi näytekoon puteleista apua useampaan vaivaan.

 105. Ehdottomasti beauty elixir II! Iho kaipaa näin talvella kaiken kosteutuksen, minkä voi saada, joten tykkään seerumeiden käytöstä. Niitä laiskakin jaksaa sivellä!

 106. Enemmän kiinnostaisi tuo Kypris Sample Set, josta saattaisi olla apua kuivaan ja hilseilevään ihooni, mutta myös aknen aiheuttamiin tulehtuneisiin näppylöihin.

 107. Olisi mahtava päästä testailemaan ja molemmat tuotteet kävisi ja olisi tervetulleita. Mutta valintani olisi beauty elixir ll koska ihoni kaipaisi juuri tällä hetkellä tuota mainitsemaasi kukkaisterapiaa!!

 108. Kumpi tahansa sopisi varmasti rapsakan kuivan atooppisen ihon hoitoon! Jos on pakko valita, niin valitsen testiin simple setin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.