Aussi-ihastus

Uusin löytöni kosmetiikkarintamalla: australialainen Aesop. Niin kauniita puteleita, että niitä unohtelee yöpöydälle ja makuuhuoneen hyllyyn ihan ilokseen. Kosteuttava kasvosuihke on tähänastinen suosikkini, se tuoksuu ruusulta ja kamomillalta, joilla tuntuu olevan sekä ihoa että hermoja tasoittava vaikutus. Valistuneet ystäväni ovat vauhkonneet Aesopista jo vuosia, mutta minkäs teet, olen joissakin (= suunnilleen kaikissa) asioissa hidas herääjä.

2015-11-22-stellaharasek-aesop-12015-11-22-stellaharasek-aesop-22015-11-22-stellaharasek-aesop-3

Omat purnukkani kannoin Berliinistä, mutta Aesopia myydään estetiikantajuisissa putiikeissa Helsingissäkin – olen bongannut ainakin Vitrasta ja Artekista.

14 thoughts on “Aussi-ihastus

 1. Suosittelen lämpimästi cultbeauty.co.uk -verkkokauppaan tutustumista. Sieltä bongaa ihan mielettömiä kauneusmaailman kotkotuksia, joita ei vahingossakaan tulisi muuten löytäneeksi. No ehkä jollain lentokentällä..tai vasta sitten kun kaikki muut ovat jo tuotteeseen hurahtaneet… Jotenkin Cult Beauty onnistuu tekemään yksinkertaisimmankin huulirasvan maailman himoittavimmaksi kauneustuotteeksi, joka on vaan pakko saada! On ihan älytöntä miten jostain unkarilaisesta kirsikkanaamiosta voi ykskaks saada itselleen pakkomielteen, mutta sitten sitä vaan tunnustaa olevansa turhamainen nainen, joka on oikeutettu höpsöilyyn.

 2. Huomioni kiinnitti tuo hammastahna ja kuten arvelinkin, siinä ei ole fluoria. Toivottavasti hammaslääkärisi ei lue tätä blogia. ;) Marvis toothpaste Note: Contains no fluor Marvis toothpastes are sold to design-conscious customers worldwide. Eli italialainen koristetahna, jota ei varmasti hammaslääkäri suosittelisi.

   • Toki. :) Itse vain ihan uteliaisuudesta katsoin mitä se pitää sisällään. Kauniitahan nuo ovat ja Amazonin tuotekuvauksen mukaan tuota hammastahnaa löytyy esim. Pariisin ja New Yorkin huippuhotelleista. :)

    • Nyt olisi muuten hyvä rako perustaa designtietoisten esteettiseen silmään sopiva oikeasti toimiva hammastahna.

     • Niin olisi! Nyt se menee vähän niin, että mitä tylsemmän ja asiallisemman näköinen paketti sitä (todennäköisemmin) terveellisempi ja toimivampi. Esteettisistä syistä ostaisin tuota heti, mutta olen saanut hammaslääkäriltäni ukaasin, että pitää olla fluoria. :) Siksi tuijottelen myös noita tylsiä ja hankalia tuoteselosteita.

     • Noniin! Pepsodent (ja muut) tekee jo lapsille kivoja kuoseja. Miksei myös aikuisille harmaavalkoiseen pyyhkeitä myöten värikoodattuun kylppäriin? Ei taida onnistua laatutahnan tuuppaaminen nättiin tuubiin kotikonstein. :D

    • Myohmy, joo sitä oon kans ihmetellyt, että miksi just ne kaikkein laadukkaimmat tuotteet ovat kaikkein hirveimmissä pakkauksissa?! Pitääkö tässä ryhtyä brändikonsultoimaan hammastahnavalmistajia.

  • Joo, olen huomannut että tehossa on parantamisen varaa – en valitettavasti osta toiste. Harmi, koska pakkaukset ovat tosiaan superkauniit!

   • Tähän sen verran, että joissakin paikoissa fluoriton hammastahna puoltaa paikkaansa; itse asuin lapsena alueella, jossa vesijohtoveden fluoripitoisuus oli normaalia suurempi, ja siitä syystä hammaslääkäri suositteli käyttämään fluoritonta tahnaa. Fluori kovettaa hammaskiillettä, joka tietysti pehmeälle kiilteelle on ihan tervetullut apu, mutta jo ennestään kovalle kiilteelle se ei välttämättä ole hyvä juttu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.