Reppu selässä Puerto Ricossa

✖ SAN JUAN, PUERTO RICO

Pikatervehdys San Juanista. Reissueleganssi on saavuttanut eräänlaisen huippunsa jo ensimmäisenä matkapäivänä, eikä suunta voi olla kuin ylös… alas… no nähtäväksi jää. Lokoisaa sunnuntaita Suomeen, kuulin että ensilumi on laskeutunut Helsinkiin!

2015-11-22-stellaharasek-puertorico-12015-11-22-stellaharasek-puertorico-2

Kuvat Anni Taimisto

8 thoughts on “Reppu selässä Puerto Ricossa

 1. Moikka!

  Mikä on yleinen hintataso siellä ja vaikuttaako paikka turvalliselta? Olen viikon päästä lähdössä sinne itsekin ja yksin, joten mietin pärjäänkö vai pitääkö alkaa värvätä matkaseuraa :D oikein ihanaa reissua teille!

  • Nopea vastaus: yllättävän hintavaa on. Hmm, turvalliseksi en ensivaikutelman perusteella kehuisi, mutta kun käyttää vähän maalaisjärkeä siinä millä kaduilla liikkuu ja millä ei, niin tuskin riskit ovat suuremmat kuin muissakaan maailmankolkissa. Lasten kanssa en tänne ehkä tulisi, ellei sitten pysyttelisi koko reissun ajan rannalla.

 2. Hei pärjäätkö sä oikeasti kymmenen päivän reissun ainoastaan tuolla repulla?? Kyselen koska itse olen tammikuussa lähdössä vähän samoille suunnille reissuun ja suunnittelin kyllä ottavani ihan matkalaukun mukaan…

  • Pärjään joo! Sehän riippuu vähän siitä minne ja miten matkustaa. Tropiikissa ei tarvitse kauheasti vaatteita, joten kevyellä varustuksella pärjää.

   • Voi mahtavaa! Jos vaan suinkin voi toivoa, niin kerro ihmeessä mitä sulla oli mukana matkalla, kuinka vähällä siis pärjäisi! Itse olen lähdössä Kuubaan, eli sinänsä on kaupunkimatka tiedossa, toki sisältäen rannalla loikoiluakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.