Paratiisi puupurnukoissa

Yhteistyössä Naturelle.fi, sisältää arvonnan

Korviini kantautui ylistäviä kuulopuheita havaijilaisesta Mahalosta kauan ennen kuin merkki oli edes saatavilla Suomesta. Siitä kuhisivat kaikki vähänkin tiedostavat kaverini, joilta olen tottunut kuulemaan kaiken kuulemisen arvoisen. En tiedä naaraavatko he informaationsa internetistä, matkoilta vai salaisista lähteistä universumin korkeammasta tietoisuudesta, mutta en käy kyseenalaistamaan. Olen jokatapauksessa odottanut siitä saakka saavani noita puisia purnukoita käsiini ja – aaaaaah – loppukesästä odotus vihdoin palkittiin, kun sarja saapui Naturellen hyllyihin. Ajoitus ei olisi voinut olla sopivampi, kaipasinkin syksyksi kääntyviin päiviin jotain juuri tälläistä. Havaijin hiekalta, auringolta ja trooppisilta kukilta tuoksuvia tuulia.

2016-09-18-stellaharasek-mahalo-1

Voidaanko ihan hetki puhua näistä käsittämättömän kauniista puisista pakkauksista?! Ei tule varmaan valtavana yllätyksenä, että esteetikon sielu hytkyy ja hyrisee onnesta näiden äärellä. Hivelevät ne toki muitakin aisteja: uusiutuvasta bambusta tehdyt puupurkit ovat painavat ja sileät, niitä tekee mieli kosketella, tuntuvat hyvältä kädessä. Käsintehdyt kaiverrukset viimeistelevät luksuksen. Tykkään niiden pikanteista yksityiskohdista: putelien kylkeen on kaiverrettu tuotteen nimen ja käyttöohjeen lisäksi Havaijin saaria.

2016-09-18-stellaharasek-mahalo-2

Mennäänpä sisältöön. Sarjan tuotteet ovat 100% luonnonkosmetiikkaa ja ne tehdään käsin Kauailla, Havaijilla. Niistä on riisuttu ihan kaikki turha: purkkeihin on pakattu vain tarkkaan valikoituja, ravinnetiheitä ja tehokkaita raaka-aineita. Mahalon tuotteissa on ihan toisenlainen fiilis kuin muissa luonnonkosmetiikkalemppareissani, teknisyydessään täydellisiä tehoseerumeita valmistavassa Tata Harperissa tai May Lindstromissa, jonka mustanpuhuviin purnukkoihin ihastuin viime talvena. Mahalossa on orgaanista, trooppista lämpöä, eikä se johdu vain puisista pakkauksista. Tietynlainen rento rehellisyys tulee läpi kaikesta, tuotteiden tuoksusta niiden konstailemattomiin koostumuksiin ja siihen millaista niitä on käyttää. Hippi tykkää ja hyväksyy.

2016-09-18-stellaharasek-mahalo-52016-09-18-stellaharasek-mahalo-4

Ainakin toistaiseksi sarja on kaikessa suppeudessaan simppeli: siihen kuuluu seerumi, kaksi erilaista balmia, kaksi naamiota sekä keholle ja hiuksille tarkoitettu eliksiiri. Sain kokeiluun koko setin ja ajattelin kertoa sanasen omista suosikeistani.

(Ainiin – ihonhoitotuotteiden lisäksi sarjasta löytyy huulisävy! Sitä en olekaan kokeillut. Olisipa huippua, jos sen seuraan liittyisi vaikka voidemainen poskipuna. Ja ehkä jokin ihana kullanhohtoinen voide, jota voisi taputella poskipäille taikomaan hitusen Havaijin lämpöä habitukseen.)

2016-09-18-stellaharasek-mahalo-8

Jos kokeilet vain yhtä, suosittelen ehdottomasti The Rare Indigo -kauneusbalmia. Olen käyttänyt sitä iltaisin, aamulla iho näyttää levänneeltä ja hehkuvalta. Vaikutuksen huomaa jo parissa päivässä. Monikäyttöinen tuote vetoaa varsinkin meihin, jotka rakastamme May Lindstromin Blue Cocoonia. Mahalon versiossa sininen sävy tulee indigo-kasvin uutteesta. Balmi on koostumukseltaan notkeaa ja sormiin helposti sulavaa, levittyy ihoon ohuesti ja imeytyy nopeasti. Se ravitsee, heleyttää, tasapainottaa, kirkastaa ja kosteuttaa – en tiedä voiko yhdeltä tuotteelta vaatia enempää? Ainiin, se myös korjaa ihon vaurioita ja rauhoittaa tulehduksia acnesta erilaisiin ihottumiin. Melkoinen moniosaaja. Pyöreän purkin kylkeen on kaiverrettu Kahoolawen saaren muoto.

2016-09-18-stellaharasek-mahalo-6

The Vacation Glow, mikä ihana nimi! Välillä vähän risoo, kun kosmetiikkaa mainostetaan nopeimpana lentolippuna rantalomalle, ihan kuin joku purkki – olkoon ihan kuinka kaunis tahansa – paljoa lämmittäisi kun ulkona vihmoo jäätä vaakasuoraan. Ei tämäkään puteli valitettavasti ihan vastaa viikkoa Mauin rannalla eikä toki sitä lupaakaan, mutta pääsee kyllä kirkkaasti lähimmäs tähän saakka kokeilemistani! Vartalo- ja hiuseliksiiri on ylellisin ja kullanhohtoisin öljy, johon olen törmännyt. Tähänkin pulloon on tietysti pakattu hengästyttävä määrä kaikkea hyödyllistä: yhteensä 17 ainesosaa arganöljystä ja kosteuttavasta kukuista tasapainottavaan makadamiaan ja korjaavaan tyrniin. Öljy uudistaa, kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Myskisellä kukkaistuoksulla on aivan varmasti myös sielua hoitavia ja sydäntä parantavia ominaisuuksia.

2016-09-18-stellaharasek-mahalo-10

Ja niin, se lomahehku: öljy todellakin saa ihon ja hiukset hohtamaan! Kultainen hohde on peräisin havaijilaisista jasmiini-, ylang ylang- ja tuberoosaöljyistä. Ennustan, että tämä on kovaa kamaa marraskuussa, kun räntä on riipinyt naamasta viimeisetkin rusketuksen rippeet ja tukka törröttää sähköisenä surffihamppuna pipon alta. Yhhyh, ei ajatella sitä nyt, mutta kiva tietää, että kaapista löytyy sitä varten täsmäase.

2016-09-18-stellaharasek-mahalo-7

Mahalo Balm on hoitobalmi, jota voi käyttää kosteusvoiteen tapaan seerumin tai kauneusbalmin lisäämisen jälkeen – tai sitten kymmenellä muulla tavalla. Kuten esimerkiksi yöksi levitettävänä silmänympärysvoiteena, joka poistaa turvotusta ja häivyttää juonteita, tai kuten minä, huulirasva-addikti: huulivoiteena, joka hoitaa ja ravitsee pitkään. Balmin voi sekoittaa myös suoraan seerumiin, jos on laiska eikä jaksa läträtä iholleen useita kerroksia erilaisia tuotteita. Pelastaa myös paikalliset ärsytykset paranevista arvista kuivaan ja koppuraiseen ihoon, ja elvyttää ihoa auringossa vietetyn kesän jäljiltä. Sopii kaikille ihotyypeille ja ympärivuotiseen käyttöön. Taitaa olla erityisen hyvä talvituote, sillä se sitoo kosteutta ihoon ja ehkäisee sen haihtumista.

2016-09-18-stellaharasek-mahalo-9

Naamioista suosikkini tähän asti on Petal Mask. Ruusulta ja jasmiinilta tuoksuva hunajainen geelinaamio kirkastaa, elvyyttää ja tasoittaa ihoa. Hunajainen ei ollut vitsi, naamio sisältää mm. havaijiljaista hunajaa ja manukahunajaa (ja 26 muuta vaikuttavaa ainesosaa). Purnukka painaa kuin synti, pakkauskoko on sen verran suuri että naamio kestää kuukausia vaikka jokapäiväisessä käytössä.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, kuvassa oikealla sarjan öljyseerumi Vitality Elixir. Vaikka siihenkin on tiivistetty pökerryttävä määrä maapallomme tehokkaimpia raaka-aineita ja se tekee iholle silminhavaittavia ihmeitä, on pakko myöntää, että pidän siinä kaikkein eniten siitä, että se taikoo kasvoihin sen saman lomahehkun kuin Vacation Glow keholle. Säästää aikaa kun ei tee mieli meikata, vaan painella pihalle sen näköisenä kuin olisi juuri noussut päiväunilta riippumatossa palmun alla. Mistä tulikin mieleen, että öljyseerumin kylkeen on kaiverrettu kuva Oahun saaresta. Ehkä tämä on merkki. Sinne seuraavaksi lomalle?

2016-09-18-stellaharasek-mahalo-3

Mitäs sanotte Mahalosta – kiinnostaisiko kokeilla? Nyt siihen on nimittäin oiva mahdollisuus: tähän kirjoitukseen kommentoineista kolme onnekasta saa valita suosikkinsa merkin tuotteista omakseen. Kerro siis kommenttilootassa minkä tuotteen valitsisit Mahalon valikoimista, niin olet mukana arvonnassa. Vastausaikaa on ensi viikon loppuun eli sunnuntaihin 25. syyskuuta asti. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, sen näkee vain onnetar. Arpaonnea!

*** KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE! ARVONTA ON SUORITETTU JA ONNETAR SUOSI SEURAAVIA NIMIMERKKEJÄ: SANNA, PIU JA NINNI. OLEN TEIHIN HENKILÖKOHTAISESTI YHTEYDESSÄ! ***

PHOTOS BY STELLA HARASEK

349 thoughts on “Paratiisi puupurnukoissa

 1. Rare Indigo ♡ mikä hypnoottinen sävy. Ja vaikutus lienee yhtä järisyttävä.
  Ihania, mutta valinta siis Indigo Rare…eiku Rare Indigo-balsami.

 2. Oolalaa. Rare Indigon intensiivisestä sävystä jo menee niin sekaisin, että valintani on se.
  Mutta kaikkihan nuo ovat syötävän ihania ♡

 3. Mä haluaisin kokeilla rare indigoa, täytän kohta 25 vuotta 13. kerran ja haluaisin sen jatkuvan vielä toiset 13 vuotta.

 4. Kaikki varmasti ihania! Rakentaa indigo kiinnostaa toki kaikkein eniten. Itse kuulun niihin jotka haaveili näistä kauan ennen kuin rantautuivat suomeen . Taloudellisista syistä johtuen omaa ei vielä löydy mutta ehkä vielä joskus ja toivottavasti jo tämän arvonnan myötä.

 5. Kyllä se ois itselle ehdottomasti toi The Rare Indigo! Oma naama tarviis just tota kaikkea kosteutuksesta hehkuun ja tulehdusten rauhoittamiseen asap.

 6. Kaikki kyllä kelpais, mutta jos valita pitää niin Rare Indigo olisi minunkin suosikkini.

  -Minna

 7. Mahalo Balm, ehdottomasti! Kuivat huulet ja kädet on pahin painajaiseni, joten tämä toimisi

 8. Petal mask! Ois aivan pakko päästä testaamaan tätä, olen kuullut paljon hyvää.

 9. Ihania kuvia, näistä tuli jos itsessään niin lomafiilis <3
  Talvi on edessä ja iho alkaa heti säiden kylmettyä kuivaa, joten Rade Indigo -balmia olisi mahtavaa kokeilla. Jos se oikeesti auttaisi atooppiseen ihottumaankin toisin kuin kaikki noi apteekin purtilot…

 10. Ihan sun suosituksesta : Rare indigo! :) Oooh, nämä kuulostaa kyllä aivan mielettömiltä: pikku pala hawajia purkissa!

 11. Oih petal mask on ehdottomasti oma valintani! Talvella tuntuu tarvitsevan apuja ruususelta näyttämiseen :D

 12. Kiitos Stella ihanasta blogista! Tämä on yksi niistä harvoista joita olen seurannut kaukaa vuosien takaa tähän päivään. Portaali, sivusto on matkalla muuttunut, mutta sisältö on niin briljanttia että olen koukussa. Kiitos ajatuksien, ilojen, surujen jakamisesta, kiitos rehellisyydestä. Kiitos lumoavan kauniista kuvista joista esteetikko saa onnea päiväänsä.
  Jos onnetar sattuisi suosimaan niin valitsisin Vacation Glown. Selityksenä kaksi sanaa: Suomen talvi.

 13. Jasmiinia ja hunajaa naamion muodossa, oh! Petal Maskia pimeyteen, kiitos (universumi). Ja kiitos blogistasi, Stella.

 14. Nyt on kyllä kauniita purukoita! <3 Ja TODELLA vaikea tehtävä valita vain yksi. Pallottelen Vitality Elixirin ja Rare Indigon välillä… Jään pohtimaan ja päätän sitten jos onnetar suosii.

  Ja ihan pakko myös kiittää sua tästä sun blogista, upeita kuvia ja teksti ihanan soljuvaa. Niihin on helppo uppoutua, herättävät paljon tunteita. KIITOS! <3

 15. Oih, olen kuullut niin paljon hyvää tästä sarjasta ja ehdottomasti haluaisin kokea Rare Indigon tehokkuuden omilla kasvoillani! :)

 16. Mahalo Balm! Bepanthen-addikti tarvitsee uuden huulivoiteen. Poikaystävä ei suostu pussailemaan, jos Bepanthenia huulilla :D

 17. Kauneusbalmi kuulostaa juuri siltä, mitä harmaa naamani eniten just nyt kaipaisi. Se siis.

 18. Apua, ei noista pysty valitsemaan vaan yhtä! Koko setti kuulostaa just siltä mikä tulis enemmän kun tarpeeseen näin syksyn kynnyksellä. Mutta jos pakko valita niin ehkä Vitality Elixir!

 19. Jospa mäkin kokeilisin, miten onnetar suosisi, ja tuo Indigo olisi ihana! Ootko lukenut tuotteiden inci-listan?

  Herkulliset värit ☆☆☆☆☆

 20. Kaikkihan kuulostaa ihanilta, mutta ensimmiseksi haluaisin kokeilla vartaloöljyä Vacation Glow!

 21. Kaikki vaikuttaa ihanilta tuotteilta mutta marraskuun lähestyessä kyllä tuo Vacation Glow kiinnostaa kovasti! Toisaalta hyvä balmi on aina tarpeen :)

 22. Rare Indigo olisi valintani, kuulosti lupaavalta ja eihän tuota sinistä nyt voi vastustaa. :)

 23. Vau, Rare Indigo olisi huippu! Upea sininen kauneusbalsami totisesti! Stressaantunut ja taas uusista arvista kärsivä ihoni saisi tästä kunnon kauneuspotkun! Miehelle täytyisi vinkata että mikä tahansa näistä purkeista olisi täydellinen hemmottelulahja tällaiselle balmihullulle ;)

 24. Aaa, Vacation glow, kyllä kiitos! Luonnonkiharat hamppuhiukset varmasti rakastuisivat tuohon vartalo- ja hiuseliksiiriin.

 25. Rare Indigo -kauneusbalmi olisi minun valintani. Toivoisin siitä olevan apua näppyläiselle iholleni…

 26. Ojoij, nuo purkit on ilo silmälle! Luulen, että tätä epäsopivien tuotteiden traumatisoimaa ihoa sopisi hellimään joko The Vitality Elixir tai Mahalo Balm. Kääk, vaikea päättää noin ihanilta kuulostavien tuotteiden välillä, mutta arpaonnen osuessa kohdalle jompi kumpi edellämainituista valikoituisi kokeiluun.

 27. Valintani olisi vitality elixir. Tosin kaikki nuo purkit sopisivat juuri remontoituun kylppäriini hyllyjä koristamaan ja lievittämään remonttistressistä aiheutuneita vanhenemisen merkkejä kasvoilla :D

 28. Herkullisen ja syötävän näköisiä naamioita. Sydämeni sykkii Petal Mask kosteuttavalle naamiolle.

 29. Oih, mäkin haluan aamuisin näyttää levänneeltä ja hehkuvalta. Enkä siltä miltä näytän nyt, eli juuri päinvastaiselta :D Eli mä haluaisin ekaksi testiin tästä ihanasta sarjasta The Rare Indigo Kauneusbalmin.

 30. Mä ottaisin sen vacation glown tai sen mahalo balmin. Jos ei arpaonni suosi, pitää sitten kipittää kaupalle. Kiitos hyvästä postauksesta

 31. Ihanan kuuloisia ja näköisiä tuotteita, näistä voisi ottaa kylpyhuonetta ja omia kasvoja kaunistamaan vaikka kaikki..! Eniten myyty taisin olla kuitenkin Rare Indigo -kauneusbalmille…monitehoinen ja -käyttöinen supertuote kuulostaa täydellistä nurkan takana hiipivän talven selättämiseen :)

 32. Kaikki sarjan saatavilla olevat tuotteet kiinnostavat mutta haluaisin ensimmäiseksi kokeilla rare indigo kauneusbalmia juuri yövoiteena!

 33. Rare Indigo vaikuttaa rauhoittavalta ja monikäyttöiseltä voiteelta, ja ottaisin sen mieluusti kaunistamaan niin kasvoja kuin kylpyhuoneen hyllyä.

 34. Rare indigo kuulostaa siltä mitä mun naama kaipaa tähän syksyyn! Näiden tuotteiden puhtauden lisäks noi purkit vetää kyllä aivan mykäks – voisin melkein ostaa jo pelkästään niiden takia!

 35. Mahalo Balmia tekisi mieli päästä kokeilemaan. Rare Indigo jo löytyy, mutta sen tuoksu en sen verran voimakas makuuni, että en ihan hirveän usein voi sitä käyttää. :(

 36. The Vitality Elixir -seerumi. Syksy tullut niin nopeasti, että hehku pullosta on erittäin houkutteleva asia.

 37. Kauniita! Rare Indigoa haluaisin testata, jos se oli mielestäsi suurimpien suositusten arvoinen. Hehkua tänne vaan!

 38. Rare Indigo – veikkaan, että kohta on käyttöä, kun vauva syntyy. Ja äiti voi ainakin elää illuusiossa, että näyttää levänneeltä. Eikä pieni arjen luksus siinä kohtaa ole haitaksi ollenkaan.

 39. Vitality Elixir…..mutta ehdottomasti tahtoo kaikki. Tuotteet kuulostavat niin ihanilta. Ihoni janoaa kosteutta, suojaa, todellista anti age voimaa. Säästän laadukkaisiin tuotteisiin, tarvitsen juuri 100 % puhtautta. koska useat sertifikaatin omaavatkin tuotteet sisältävät säilöntäaineita joille olen allerginen. Esim. Potassium sorbate ja Sodium benzoate….. nämä aineet ovat turhia ja haitallisia, silti niitä käytetään luonnonkosmetiikassakin :(

 40. Vitality elixir olisi ihana saada kokeiluun, se voisi olaa juuri se pitkään ja hartaasti etsitty tehotuote kuivan kasvojen ihon hoitoon. Tämä lonnonkosmetiikkafriikki rakastaisi ihan varmasti näitä tuotteita!

 41. Kaikki Mahalon tuotteet kuulostavat ihanilta, mutta eipä niitä opiskelijabudjetilla kerralla hankita. Tähän asti Vitality Elixir seerumi on ollut ekana hankintalistallani, mutta nyt tuo Mahalo hoitobalmi kuulosti monipuolisuudessaan vallan verrattomalle. Päivävoide on loppumassa eikä lempparia ole vielä löytynyt, joten tämä kävisi siihen. Ja varmaan tulisi kokeiltua sy-voiteena sekä huulirasvana ja voisipa kokeilla auttaisiko tyttären arpeen.

 42. Mahalo The Rare Indigo Kauneusbalmi kuulostaa niin huipulta, että sitä olisi ihana päästä testailemaan kuivaakin kuivemmalle ja helposti hermostuvalle talvi-iholleni. Nyt jo hilseilee nahka nenästä vaikka ei olla päästy pakkaslukemiinkaan asti…

 43. Ihania purnukoita! Itselleni valitsisin Rare Indigo-kauneusbalmin, toisi pientä luksusta arkeen :)

 44. Haluaisin ehdottomasti päästä testaamaan öljyseerumia sillä olen jonkin aikaan miettinyt jonkinlaisen seerumin ostamista. Sen avulla olisi sitten valmis talven tuiskuihin.

 45. Oijoi, ehdottomasti Petal Maskin tahtoisin testattavaksi! Hakusessa on ollut pitkään jo tehokas kosteuttava naamio, jospa tämä olisi se oikea!

 46. Uaah, kuinka ihanan kuuloinen sarja. Rare Indigo olisi just sopiva tähän naamaan juuri nyt :)

 47. OI, kuulostavet ja näyttävät ihanilta! Valinnan vaikeus… Rare indigo vai vitality elixir?!

 48. Levännyt ja hehkuva iho kuulostaa niin houkuttelevalta, eli Mahalo The Rare Indigo kauneusbalmi olisi valintani :)

 49. Kaikki tuotteet kuulostavat houkuttelevilta, mutta Rare indigo -kauneusbalmi on ykkösvalinta.

 50. Rare Indigo -kauneusbalmi kuulostaa tulevaan talveen sopivalta ja ihanan hemmottelevalta!

 51. Vitality elixir talvea taittamaan! Purkit on mitä kauneimpia ja tykkään, ettei valikoima ole liian suuri.

 52. Mikä tahansa tuote noin kaunista purkista käy, mutta jos täytyy valita niin tuo indigo-kauneuspalmi.

 53. Purnukat hivelevät silmiä, lomakuume puhkesi rajuna! Mutta The Petal Mask, koska kosteuttava naamio puuttuu yhä peilikaapistani, jännää :)

 54. Kauniita purkkeja,ilo katsella.Rare Indigo Balm kuullostaa kokeilemisen arvoiselta tai Vacation Balm voisi olla täydellinen tähän Espanjan helteiden paahtamaan ja kuivattamaan ihoon,kiitos;).Hawaiin matkanhan sai kaupan päälle,saihan…xD

 55. Kiinnostaa kokeilla! ihoni ei kestä kaikkea luonnonkosmetiikkaa, niin sadan euron purnukoita en viitsi itse ostaa kokeiltavaksi:) Vaikea valita näistä kiinnostavin, mutta ehkä se olisi Rare Indigo-balmi.

 56. Rare Indigo toisi kaivattua luksusta väsyneelle, uunituoreelle pienten kaksosvauvojen äidille <3 <3

 57. Rare Indigo kauneusbalmi – tahtootahtootahtootahtoo. Tämä sarja on herättänyt mielenkiintoni jo jokin aika sitten, mutta koska ihonhoitotuotteista ei mikään ole vielä loppumaisillaan, niin en ole raaskinut vielä tilata näitä tuotteita.

 58. Rare Indigoa haluaisin testata. Kävelen töihin mennessäni Naturellen ohi. En malta odottaa, että pujahdan ovesta sisään ja etsin itselleni sopivat tuotteet taistoon talvea ja tuiskua vastaan.

 59. Haluaisin kokeilla Rare indigoa nähdäkseni, rauhoittaisiko se ikuista ongelma-ihoani.

 60. Kun nyt katsoo sua ja Katja Kokkoa niin siinä on kaksi hehkuvinta leidiä tällä hetkellä. Että mikä tuote se nyt Mahalolta ton tekeekin, niin tänne päin myös kiitos! (onko se Vitality Elixir? Tell me!!!!)

 61. Tästä eteenpäin muistan kunnioitta, hoitaa ja rakastaa itseäni, siksi Rare Indigo. Tänään tiedän myös, että perheemme lähtee käymään Havaijilla, sen vetovoima on vaan niin suuri, ettei sitä voi vastustaa. <3

 62. Vihdoinkin näitä saa Suomesta! Ihanaa! Oma valinta olisi kyllä
  Mahalo Balm.. Kaikki siinä viehättää.

 63. Rare indigo kiinnostaisi kovasti. :) Olen pitkään etsinyt sopivaa kasvotuotetta,mutta ongelma/yliherkän naamataulun johdosta sellaista en ole löytänyt.

 64. Rare Indigo, jo pelkkä väri hoitaisi mieltäni niin upea se on. Ja tehokasta yöbalmia olen etsiskellyt.

 65. Vitality elixir olisi valintani. Voi kunpa aina olisi kesä! Kiitos mahtavasta sarjan esittelystä :).

 66. Rare Indigoa on niin rajuin sanankääntein kehuttu että kokeiltava on. Josko tämäkin naamaparka rauhoittuisi.

 67. Couperosa-ihoinen tahtoisi kovin kokeilla tuota Rare Indigo -balmia! :) Ehkäpä sillä selvittäisiin tulevasta talvesta!

 68. Nyt kaikki toivomuskeijut, yksisarviset ja joulupukit kuulolle: rare indigo balm, rare indigo balm, rare indigo balm…

 69. Mahalo Balm. Meinasin heti tilata netistä, mutta maltoin nyt hetken vielä odottaa…
  Olen vuosia haaveillut Havaijin valloituksesta…ehkäpä se vielä toteutuu!!

 70. Rare Indigo-balm vaikuttaa mahtavalta tuotteelta, sitä pitäisi päästä testaamaan.

 71. Kyllä se olisi tuo Petal Mask, koska haussa on juuri uusi kasvonaamio. Onpa kyllä harvinaisen kauniit purkit sarjan tuotteilla!

 72. Kyllä tuo Rare Indigo olisi epäilemättä eniten omiaan iholleni. Lisäksi kuorruttautuminen violettiin balmiin kiehtoo näistä vaihtoehdoista eniten ;P

 73. Mä kysyn vain, että miten tällaisen hehkutuksen jälkeen voi valita vain yhden?! Entten tentten, ehkä kuitenkin sitten tuo Vitality Elixir sille marraskuiselle aamunaamalla, joka ei kohdallani ole erityisen öhhh hehkeä…

 74. Tuon violetin balmin ottaisin, väri kiehtoo ja tulisi varmasti käyttöön ominaisuuksiensa johdosta.

 75. Mahalo The Vitality Elixir -seerumi. Ihoni on herkästi tukkeutuva, joten taikasana ei tuki, esittelyssä on pakollinen. Kuulostaa upealle!

 76. molemmat balmit kiinnostaa, eniten rare indigo! leukaan iski viikonloppuna ihottuma ihan puskista ja rauhoittava vaikutus kuulostaa erittäin houkuttelevalta.

 77. Rare Indigo-kauneusbalmi kuulostaa ihanan ylelliseltä tuotteelta jonka voimalla marraskuiset räntäiset aamutkin varmasti tuntuvat luksukselta!

 78. Mahalo Balm vaikuttaisi monikäyttöiseltä. Kaikenkaikkiaan kiinnostavia tuotteita jokainen.

 79. Noita olenkin jo katsellut kiinnostuneena – kivan erilaiset pakkaukset. Yleensä seerumit ovat suosikkejani, mutta koska kotoa löytyy May Lindströmin ihanuus, haluaisin testata tuota Petal Mask -naamiota! Syksyn lähestyessä se kuulostaa ihanalta hemmottelulta! :)

 80. Pakko yhtyä valtaosan mielipiteeseen ja oi ja voi, Rare Indigon tänne ottaisin kyllä jos vain saisin! Se pelastaisi talven :)

 81. Aivan mahtava sarja, pakko laittaa kokeiluun onnistipa tai ei! Ja kuten kirjoititkin, Rare Indigo -kauneusbalmi kuulostaa aivan taianomaiselta ja kelpaisi myös omaan kylppäriin. Oma naama on siunattu sekä pintakuivuudella (kauhulla talvea kohti) että jatkuvilla epäpuhtauksilla (kiitos stressi, et kyllä auta asiaa)… Kaikki apu on siis enemmän kuin tervetullutta!

 82. Oi tuo kauneusbalmi vaikuttaa täydelliseltä, sitä siis haluaisin päästä testaamaan. Ihanan oloisia tuotteita.

 83. Ooh! Miten ihanat puiset pakkaukset! <3

  Tänne kelpaisi tuotteista mikä tahansa, mutta suositusta kuunnellen valitsen Rare Indigon.

 84. The Vitality Elixir olisi minun valinta, koska tuolla Naturellen sivuilla sen esittelyssä mainitaan sana “antikarsinogeeninen” ja se vetää pohjat Mahalon tuotteiden muutenkin niin kovin lennokkaissa esittelyissä. Lisäpisteet myös potassiumista (olisikohan vaikka kalium?) ja oksidatiivisesta stressistä (joo ymmärrän kyllä pointin, mutta termi on silti hieno).

  Joo, kyyninen mikä kyyninen mitä tulee kosmetiikan markkinointiin, mutta kyllä minulla tuolle olisi ihan oikeaa käyttöäkin, meinaan jos tekee edes puolet siitä mitä lupaa.

 85. Törmäsin näihin tuotteisiin jo toisissa blogeissa enkä edes malttanut lukea juttuja loppuun ennenkuin klikkailin itseni nettikauppaan tutustumaan tuotteisiin tarkemmin.

  Koska krooninen kaukokaipuu ja saarielämä on unelma täälläkin, haluaisin päästä testaamaan joko Rare Indigoa tai öljyseerumia kasvoille. Ihanantuoksuiset havajiunelmat ehkä helpottaisivat sängystä nousemista märkinä ja pimeinä marraskuun aamuina (joita emme tosiaankaan saa vielä ajatella!)

 86. Kuuntelen suositustasi ja valitsisin Rare Indigon – miten kauniiltakin se näyttää purkissa! Tämä olisi ihan mahtava syntymäpäivälahja, kun täytän vuosia juuri arvontaa edellisenä päivänä.

  Ps. Sun kuvat on vaan jotain niin…!

 87. Kaipaisin tuota Petal Maskia elämääni enemmän kuin printterimustetta ja kuplavettä yhteensä ,koska olen muuttumassa rusinaksi imetyksen ja syksyn kombovaikutuksena !

 88. Käydessäni Naturellessa huomasin että Rare Ingigo näytti ja tuoksui siltä, että pitäisi päästä kokeilemaan!

 89. Kuten aika montaa muutakin niin minuakin tuo Rare Indigo kiinnostais eniten testailla! :)

 90. Rare indigo joka auttaisi kasvoihin erityisesti..tarvitsen jotain tehokasta mikä hoitais ihoa kunnolla…valitettavasti ei ole sitä kesän hehkua olli varmaan koko kesänä! :)

 91. Oi, Rare Indigo Balmin kuvaus kuulostaa siltä, että sen pitäisi tepsiä kaikkiin iho-ongelmiini! Kokeilisin todella mielelläni, pitävätkö lupaukset paikkansa.

 92. Rare Indigo balm olisi ehkä meikäläisen valinta. Kuulostaa just hyvältä. Yksi hyvä tuote, joka ilmeisesti tekee minkä lupaa. Alan nyt jo raivata tilaa peilihyllyltä tälle kaunokaiselle :)

 93. Rare Indigo balmi kuulostaa sellaiselta ihmeaineelta, että sitä pitää päästä kokeilemaan.

 94. Minä uskon suositukseesi, siis jos voi valita vain yhden, se on tuo Rare indigo. Mainospuheen kruunaa vielä kuninkaallisen violetti väri! Tuota haluan kokeilla!

 95. Vacation, mahalo, vitality! Kovalta kuulostava kolmikko, jolla helposti (?!?) selättää talven myös täällä pohjoisen leveysasteilla.

 96. Ooooo! Ihania! Minä haluaisin lutrata itseni päästä varpaisiin sillä vartalo- ja hiuseliksiirillä (The Vacation Glow). Todellakin haluaisin lomahehkua tähän arkeen, joka ei kauempana lomailusta voisi olla.

 97. Myyntipuhe The Rare Indigo Kauneusbalmista oli tehokas, ja tällä kertaa linkkikään ei vienyt imurikaupoille niin tämä olisi valintani!

 98. Voi miten kauniit purkit! Mahalo The Rare Indigo Kauneusbalmi olisi varmaankin mainio ensiapu tulevia valvottavia öitä varten.
  nimim. kohta äiti.

 99. The Vitality Elixir kuulostaisi aivan täydelliseltä tuotteelta moniongelmaiselle iholleni! Ihanan näköinen sarja :)

 100. Innostuin – Rare indigo, koska olen etsinyt luonnollista vaihtoehtoja taisteluun maksaläiskiä vastaan.

 101. Kesällä kun oon muut kiireet mielessä, jäi ihosta huolehtiminen kakkoseksi. Siispä vanha ystäväni akne päätti osoittaa mieltään. Tästä syystä valitsen Rare Indigon, josta voisi olla apua sen kaltoittamiseen!

 102. Petal Mask ehdottomasti! Ihoni janoa vaalenpunaista hattaraa!! Rare Indigo minulta löytyykin ja se on yhtä ihanaa kuin Mayn Blue Cocoon.

 103. Kyllä se tuo Rare Indigo on se juttu; sitä pitäisi päästä kokeilemaan! Kuulisin btw myös mielelläni vertailua May Lindströmin Blue Cocooniin, mikähän lienee suurin ero näiden välillä?

 104. Rare Indigo olisi ehdottomasti kokeilunarvoinen! Sen jälkeen siihen koukuttuneena varmasti kaikki muutkin tuotteet…

 105. Testiin lähtisi ehdottmasti Mahalo The Petal Mask Kosteuttava Naamio.
  Kauhulla jo odotan tulevaa talvea, olisiko tästä sarjasta tämän (ja ehkä seuraavankin) vuoden pelastajaksi. Jokavuotiset kokeilut oikean tuotteen hakemisessa tulee aika kalliiksi. Olisi ihanaa löytää luottosarja jolla pärjäisi useamman vuoden!

 106. Rare Indigo -kauneusbalmi vaikka muutkin kuulostaa siltä, että miten mä pärjään ilman niitä!

 107. Pökerryttävän ihania nuo pakkaukset! Kaikkia sarjan tuotteita tekisi mieli kokeilla, mutta omalle iholleni sopisi varmasti parhaiten Vitality Elixir.

 108. No pitäähän sitä luottaa luonnonkosmetiikka-guruun ja valita Rare Indigo -kauneusbalmi :)

 109. Rare indigo kiinnostelis vahvasti. Kesähehkukin pikkuisen kun ne marraskuun loskat todiaan on edessäTää ois kyllä aivan täydellinen synttäriylläri! 26.9 kilahtaa mittariin 27 vuotta.

 110. Ihan mikä vain noista ihanuuksista olisi tervetullut kylppärini hyllylle! Jos yksi pitäisi valita, niin se olisi Rare Indigo..

 111. Oi, miten ihania kaikki mutta luulen, että kasvoni kaipaisi tällä hetkellä Vitaly Elixirin kaltaista tuotetta.

 112. Mahalo balm koska ei voi lähteä talvea pakoon eikä sitä voi eliminoida pois ekosysteemistä. Nimim. talven vihaaja

 113. Rare indigon valitsisin miekin. Rouvaantuva, kolmekymppistyvä iho kaipaa ehdottomasti lisähehkua!

 114. nyt kuulostaa ihanalta! suosin ite just kaikkee mihin ei oo lisätty mitään ylimääräsiä mömmöjä ja tää on nyt uus tuttavuus!
  itteeni kiinnostais tää petal mask tosi paljon!

 115. Wau, mitä tuotteita. Ottaisin kaikki, jos olisi mahdollista. Mutta tuo upea kuva Rare Indigosta vie voiton, vaikuttaa juuri siltä, mitä väsynyt hipiä haluaisi nyt.

 116. Itselläni pintakuiva sekaiho, T-alueella ilmenee epäpuhtauksia, otsan alue on rutikuiva, pintakuiva kauttaaltaan joten epäpuhtaudet monesti eivät pääse tulemaan pintaan niin että ne saisi pois, nenän alueella rosaceaa, couperosaa vahvasti nenänpielissä ja poskipäillä. Atooppisen ihon takia olen joutunut lapsuudessani käyttämään kortisonipohjaisia tuotteita paljon, joten ihoni on ohentunut ja näin ollen reagoi todella herkästi kaikkeen. “Lempparini” on, kun mieheni hyvin lyhyt parransänki saa ihollani aina aikaiseksi allergisen näköisen reaktion. Tästäkin allergitesteillä selvitetty ettei ole mikään tuote mikä ärsyttää. Kuulemma mieheni hien “laatu” yhdistettynä parransängen hankaukseen iholleni saa nämä oireet ilmautumaan. Kaiken maailman voiteita ja hoitoja olen kokeillut, jostain on ollut hyötyä/toisista ei. Opiskelijana kuitenkaan aina ei ole rahaa lähteä “testailemaan” kalliiden purnukoiden antimia, kun välillä pitää yrittää laittaa rahaa johonkin muuhunkin kun ulkokuoren hoitamiseen.
  Näillä puheilla, Mahalon The Rare indigo kauneusbalsami kuulosti ehkäpä eniten iholleni sopivalta! Täytyypä tutkia sarjan tuotteiden inci-listaa enemmän, jos tästä löytyisi itselleni sopiva sarja !

 117. No hitsi, haluisin olla ernu ja sanoa jotain muuta kun Rare Indigo mutta kun mä sen just tahtoisin :D Niin sanon sen. Rare Indigo.

 118. Kuulosti tuo Mahalo Balm niin hyvältä ja juuri sellaiselta mitä tarvitsisin aina mukaan! Se on pakko hankkia!

 119. Arviosi perusteella lähtisin Rare Indingo -jengiin, vaikka koko sarja kuulostaa siltä, että se pitäisi joka tytön kauneuskaapista löytyä!

 120. Kaikki kuulostavat ihan huipputuotteilta! Jos yksi pitää valita niin varmaankin sitten Rare Indigo kuten suosittelitkin :)

 121. Rare Indigo -kauneusbalmi kuulostaa juuri siltä mitä tarvittaisiin tähän syksyyn ja talveen.

 122. Rare indigo kuulostaa siltä että sille olisi tarvetta. Tuppaa tämä arki näin syksyllä viemään mehut naisesta ja elämän naamasta..

 123. Oi jummi jammi että nyt on kauniita purnukoita. Aloin himoitsemaan koko sarjaa, mutta valitsisin hyvin suosittelemasi Rare indigo kauneusbalmin. Vakuutuin tuotteesta jo heti kättelyssä.

 124. Rare indigo! Koska Mayn Blue Cocoon on ihana. Odotukset tämän vastaavan balmin suhteen siis korkealla :)

 125. Rare Indigo vaikuttaa kiinnostavalta, mutta sen tuoksu sisältää joitakin inhokkejani, joten Mahalo Balm olis ehkä kuitenkin mieluisampi valinta. :)

 126. Tämä sarja kiinnostaa, ehdottomasti!
  Kaikkeen reagoiva, herkkä ihoni haluaa kyllä ensimmäiseksi kokeiluun Rare Indigon.

 127. Rare indigon varmaan valitsisin, mutta haluaisin todella kokeilla ihan kaikkia. Kuulostaa supereilta!

 128. Kyllä se taitaisi ensisijaisesti olla tuo rare indigo -balmi. On nimittäin ollut juuri hakusessa joku hyvä yövoide, lisäksi tuo kuulostaa juuri oikealle mun tällä hetkellä hieman ärtyneelle iholle.

 129. Oh, olen himoinnut Mahaloa heti sen saavuttua Naturelleen! Vaikea päätös, mikä noista ihanuuksista olisi valintani, mutta valitsisin Vacation Glown ihan vain tuon nimen (ja akuutin loma/lämpötarpeen) takia.

 130. Peel mask tai The Vitality Elixir -seerumi kisaavat ykköspaikasta. Ehkä seerumi olisi silti parempi syksynaaman pelastaja mun nassulle. Koko sarja kuulostaa kyllä aivan ihanalta, jos vain olisi varaa tällaiseen tavaraan niin kokoaisin kaapin täyteen ihmeaineita!

 131. Mahalo The Vitality Elixir -seerumi, koska se olisi ihana, mutta mulla ei olisi siihen ikinä varaa.

 132. Rare indigo kuulostaa huumaavalta! Opiskelijan kukkarosta ei löydy seteleitä toteuttaa Hawaii’n matkoja, ylellisyysputeli helpottaisi tuon faktan aiheuttamaa mielipahaa :D

 133. Koko sarja kuulostaa todella hyvältä. Mutta yksittäinen valintani olisi Rare Indigo, sillä se vaikuttaisi loistavalta avulta mm. työstressin sekoittamalle iholle.

 134. Akneihoni huutaa selvästi Rare Indigo-kauneusbalmia! Olisipa ihana päästä testaamaan,huikealta kuullostaa! :)

 135. Rakastan yli kaiken erilaisia naamioita, joten haluisin ehdottomasti kokeilla Petal Maskia. :)

 136. Oi, mikä tahansa näistä kelpaisi ilomielin, mutta kuten sanoit, että jos yhden valitset, ota Rare Indigo ;)

 137. Pale mask, kyllä! Jos tuote lupaa noin paljon, on sen pakko olla parasta mitä nassuun voi laittaa ^_^.

 138. Luxusta arkeen antais The Rare Indigo Kauneusbalmi ja olis kiva kokeilla jotain uutta luonnontuotetta jota sais hehkuttaa muille.

 139. The Rare Indigo- kauneusbalmi tänne kiitos! Vaikuttaa just sellaiselta tuotteelta joka auttaisi hellimään viime aikojen stressistä kärsinyttä ihoani.

 140. Vacation glow’ta täällä kaipaillaan deadlinejen ja pimenevien iltojen vastapainoksi hehkumaan! xx

 141. Vitality Elixir kiinnostaisi ehdottomasti! Kuulostaa aivan täydelliseltä tuotteelta. Kenties sen avulla selviäisi tästä matkakuumeesta ja kaipuusta jonnekin lämpimään meren rannalle

 142. Rare indigo kauneusbalmi kiinnostaa eniten! Oon käyttänyt melkein loppuun mun May Lindströmin Blue Cocoonin ja olisi kiva nähdä miten hyvin tuo Mahalon “vastaava” toimii :)

  • Sorry, oli unohtunut väärä päivämäärä! Korjattu nyt, eli viikon verran on aikaa osallistua xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.