Hippihelyjen aatelia

Kaikenlaiset hippihelyt kiinnostavat kesäisin, eikä tämä kesä ole tietenkään mikään poikkeus. Patinoituneet metallit, taotut pinnat, kivihelmet ja intiaanivibat viehättävät. Olen ihaillut Demimonden käsintehtyjä koruja Nest Factoryssa jo tovin, niissä on juuri oikeanlaiset nyanssit – tykkään erityisesti siitä miten ne ovat samaan aikaan sekä siroja että valuvia ja runsaita. Poimin muutaman suosikin seuraaviin kuviin: hopeaa, ruusukultaa ja taottua messinkiä, superkauniita kaikki.

2016-06-27-stellaharasek-nestfactory-12016-06-27-stellaharasek-nestfactory-22016-06-27-stellaharasek-nestfactory-32016-06-27-stellaharasek-nestfactory-42016-06-27-stellaharasek-nestfactory-52016-06-27-stellaharasek-nestfactory-62016-06-27-stellaharasek-nestfactory-7

Viime viikosta muistutukseksi vielä, että koodilla summer2016 saa Nest Factoryn koko valikoimasta 15% alennuksen vielä tänään. Alennus on voimassa sekä verkkokaupassa että kivijalkamyymälässä osoitteessa Pursimiehenkatu 17. Lisäksi jokainen ostoksen tehnyt saa kaupan päälle rannekorun.

Kuvissa näkyvät korut kuvauslainassa, osa saatu omaksi.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

22 thoughts on “Hippihelyjen aatelia

  1. Ihania koruja mutta mistä on tuo musta toppi? Hakusessa on yksinkertaisia kesätoppeja mutta niitä ei meinaa löytyä mistään..

  2. Kauniita! Valitettavasti koodi oli jo verkkokaupassa vanhentunut :( ymmärsin että olisi ollut vielä tänään voimassa..

    • Moikka, kyllä koodin pitäisi vielä toimia tänään puolen yöhön asti. Jos ei syystä tai toisesta toimi, laita sähköpostitse tilauksesi Traceylle osoitteeseen tracey@nestfactory.com, niin saat alennuksen sitä kautta. Laitoin hänelle viestin tilanteesta, hän lupasi hoitaa asian jos olet yhteydessä. Sama pätee muihin, jos teillä on vastaava ongelma! xx

  3. Ihania! Mutta nest factoryn verkkokaupassa oli tuo koodi jo vanhentunut :( ymmärsin, että olisi vielä tänään toiminut…

    • Hei jengi, jos teillä on ongelmia koodin kanssa niin laittakaa meili osoitteeseen tracey@nestfactory.com. Hän on tietoinen ongelmasta, mutta on reissussa eikä pääse juuri nyt verkkokauppaan tsekkaamaan asiaa, joten pistäkää tilaus sähköpostitse koodin kera niin saatte varmasti nuo luvatut edut.

  4. Ihania nuo korut, mutta erityisesti kiinnostaa mikä freesi meikki sulla näissä kuvissa on?

    • Voi kuule! Näissä ei ollut mitään muuta meikkiä kuin hitunen Tata Harperin punaa taputeltuna huulille. Se taitaa olla tuo kesä ja rusketus, joka tekee naamasta freesin ;) Tai Jarnon loistavat kuvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.