Rennosti raidoissa

Laiska hei kaiken loikoilun ja lorvimisen keskeltä. Jäimme juhannukseksi kaupunkiin ilman ainuttakaan suunnitelmaa, ehkä paras päätös hetkeen. On vähän viiniä ja paljon ruokaa, autio kaupunki, parveke, taloyhtiön kattoterassi jolla ei koskaan ole ketään ja väljä raitapaita, joka on tarpeeksi pitkä taipuakseen mekoksi. Näillä mennään! Lempeää juhannusta, teille ja meille.

2016-06-26-stellaharasek-midsummer-12016-06-26-stellaharasek-midsummer-42016-06-26-stellaharasek-midsummer-32016-06-26-stellaharasek-midsummer-72016-06-26-stellaharasek-midsummer-22016-06-26-stellaharasek-midsummer-62016-06-26-stellaharasek-midsummer-5

SECOND FEMALEN PAITAMEKKO* & CAMPOMAGGIN NAHKALAUKKU* DOTS
OUR LEGACYN MIESTEN VILLATAKKI BEAM STORE
AURINKOLASIT RAY-BAN
SANDAALIT KREIKASTA
PUNOSVYÖ KIRPPIS
*SAATU

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

14 thoughts on “Rennosti raidoissa

  1. Pystytkö sä lähtee ihan huoletta kaupungille noin lyhyessä ja “tuulessa lepattavassa” mekossa/pitkässä paidassa?? Siis en missään nimessä paheksu, vaan kateellisena täällä äimistelen. Itelle käy aina niin et kotona peilin eessä oon et “uuh, vähäks kuuma!” ja sit lähen kadulle ja oon aivan et “ei stananstana, tässähän vilkkuu p*rse! Ehkä kalsaritkin!!” Ja sit on epämukava olo koko ajan. Etenki kun kävellessä hameet ja mekot tuntuu vielä hilautuvan sen kriittisen sentin-pari ylöspäin, viileesti seisoskelu nyt vielä onnistuiskin. Onko kyse vaan itsetunnosta ja/tai huolettomuudesta, että meet vaan ja vilkkukoot jos vilkkuu, vai onko sulla joku ässä kikka? Vai ootko havainnu tietyntyyppiset mallit/materiaalit sellasiks et ne pysyy paremmin paikoillaan? Ite harrastan joskus pyöräilyshortseja arveluttavan lyhyiden mekkojen alla, mut kyl ne vähä syö ideaa eikä hameet usein sit laskeudukaan niin nätisti kuin paljaita sääriä vasten. Ja ei sulla ainakaan noissa kuvissa näytä tuolla mitään shortseja olevan… Tell me!! :D

    • Haha, ymmärrän ongelman! Suurimmassa osassa mun kaapissa olevista minimekoista ja -hameista on sen verran painava materiaali, että ne eivät lepata miten sattuu. Tämä paita on ohuempaa puuvillaa, mutta laskeutuu napakasti eikä varsinkaan tuon vyön kanssa liehu hirveästi liikkuessa. Helma on takaa vielä jonkin verran pidempi kuin edestä, joten sekin auttaa. Tuulisella säällä saattaisin kuitenkin pukea jotain muuta ;)

      Jos haluaa pukea jotain minimittaisen mekon alle, laittaisin jotkut kauniit lyhyet shortsit, jotka saavatkin vilkkua helman alta.

  2. Onko tuolla kauniilla vyöllä joku merkki? Ois kiva jos nekin lukis noissa listoissa <3 Siis kirppislöytöjen merkit.

    • Se taitaa olla Hugo Bossin vyö. Koitetaan muistaa lisätä merkkejä mukaan silloin kun ovat tiedossa!

  3. Miksi noin ihanalla terassilla ei koskaan ole ketään?! :•o Jos itse asuisin keskustassa, niin takuulla hyödyntäisin noin viihtyisän paikan olemassaolon. Ihanan rento paitamekko. ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.