Kesän merkkejä

Olen vakaasti päättänyt viettää kesää, olkoonkin, että säät eivät varsinaisesti tue suunnitelmiani. Sehän on selvä, että kesä katsotaan kalenterista, ei lämpötilamittarista. Sukat on sysätty kaapin perälle syyskuuta odottamaan, kesäpellavat ja silkkivaatteet on valittu esiin. Painelen sinnikkäästi sandaaleissa, vaikka varpaat värjöttelevät viileässä. Ehkä aurinko alkaa sääliä niitä ja tulee esiin.

2015-06-06-stellaharasek-summerweekend-12015-06-06-stellaharasek-summerweekend-22015-06-06-stellaharasek-summerweekend-132015-06-06-stellaharasek-summerweekend-12

Takkia ei tarkene jättää kotiin, mutta on sentään farkkurotsi, takkivaihtoehdoista kesäisin. Olin jo siivousvimmoissani työntää tiesmistä vuosia sitten ostetun takin kirppiskasaan, mutta tajusin onneksi ajoissa, että se on juuri se mitä vaatekaappini tänä kesänä tarvitsee – simppeli, freesi, vaivaton vaate, jonka voi kiskoa minkä tahansa päälle eikä se näytä ikinä väärältä.

2015-06-06-stellaharasek-summerweekend-42015-06-06-stellaharasek-summerweekend-52015-06-06-stellaharasek-summerweekend-6

Kaksi varmaa kesän merkkiä: 1) Kaivopuiston rannassa kukkivat jo ensimmäiset pionit ja 2) minä olen palannut taas salaisen paheeni pariin. Kuplivien alimmalta hyllyltä löytyy vaaleanpunainen viini, joka on niin makeaa, että tukka tippuu päästä – kaikkien mielestä paitsi minun ja poikaystävän. Se maksaa alle seitsemän euroa ja ostamme sitä aina kun löydämme sitä. Saamme nauttia sen aina kokonaan kahdestaan, kukaan ei tahdo osingoille. En ymmärrä, mutta en aio valittaa. Etiketti on kyllä kamala, kunpa saisin suunnitella siihen uuden.

2015-06-06-stellaharasek-summerweekend-112015-06-06-stellaharasek-summerweekend-82015-06-06-stellaharasek-summerweekend-9

PELLAVAPAITA BOOMERANG
FARKKUTAKKI WRANGLER
ULDAHLIN SILKKIHOUSUT SAATU DOTSISTA
NAHKALAUKKU COS
THIERRY LASRYN AURINKOLASIT TREND OPTICISTA
HOPEAKORUT PERNILLE CORYDON
SANDAALIT BIRKENSTOCK

18 thoughts on “Kesän merkkejä

 1. Ah toi platino on hyvää! Maistuu kukilta ja kuplilta. Olen kyllä muuten kuivan ystävä, mut tuo on poikkeus!

  • Moikka, nyt löysin sitä Stokkan Herkun vieressä olevasta Alkosta! Ei ole ihan kaikkien myymälöiden valikoimissa.

 2. Ihana pellavapaita, onko siinä pitkät vai vajaamittaiset hihat? Hakusessa samantyyppinen…

  • Moikka Fiona, hihat ovat täyspitkät, kuvassa vaan kääritty kohti kyynervartta!

  • Haha! Ainoastaan housut, kuule. Kaikki muu ihan itse ostettu viiniä myöten.

  • Ööh eikö tuossa listassa aina mainita mitkä on saatu? Menisit huutelee niihin blogeihin joissa oikeasti piilomainostetaan koko ajan.

   • Juu, kyllä mä aina merkkaan, jos on jotain saatu ilmaiseksi blogin kautta. Jos ei erillistä merkintää ole, niin olen hankkinut tuotteet itse.

 3. Huomenta!
  Minäkin ilmoittaudun sukattomien kesätiimiin! Sukat jäävät kesäkuun alussa viimeistään kaappiin, aivan sama mitä lukemia mittari näyttää. Ja voin tytöt lohduttaa teitä, olen lähes 5-kymppinen ja vielä hengissä. Se mikä ei tapa se vahvistaa ;)
  Tiina
  PS. Jooudun tunnustamaan tämän pienellä äänellä. Viime vkolla nappasin sukat käsilaukkuun(kun epäusko Suomen kesään pääsi kuiskimaan päässäni typeriä ajatuksia palelemisesta) mutta sinne ne jäivät laukun pohjalle.

  • Kiitos Tiina, tämä lohduttaa! Huh, onneksi et joutunut rikkomaan sukattomuuden taikaa varasukilla – oli jo hiki kohota puolestasi otsalle.

 4. Kuulun myös ihmisryhmään jonka mielestä kesä alkaa viimeistään kesäkuussa, riippumatta lämpömittarilukemasta. Ja koska kesällä kuljetaan sukitta, työnnän omani toukokuun lopussa vaatekomeron perukoille ja koitan ajatuksen voimalla saada auringon vihdoin lämmittämään varpaitani (ja muuta kroppaa niistä ylöspäin). Toistaiseksi olen joutunut kulkemaan melko kohmeisin varpain mutta hei, tärkeintähän on oikea asenne, right? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.