Saarisunnuntai

Sunnuntaisin kuuluu vetelehtiä. Vähintään aamiaisen verran kuuluu vetelehtiä niinäkin sunnuntaipäivinä, kun tekemistään odottavat työt häiritsevät hyvää luuhaamista ja lorvimista. Läksimme siis syömään Liuskasaareen heti kun olimme tarpeeksi hereillä liikkumaan. Tuuli oli viedä pikkutytöt (ja meitsin) mennessään, mutta vatsat täynnä ja lauman pääluku samana palasimme työpöydän ääreen.

2015-06-07-stellaharasek-lazysunday-12015-06-07-stellaharasek-lazysunday-22015-06-07-stellaharasek-lazysunday-32015-06-07-stellaharasek-lazysunday-42015-06-07-stellaharasek-lazysunday-52015-06-07-stellaharasek-lazysunday-6

Paluumatkan evääksi kahvi. Kaunis pahvikuppi, parempi kahvi – esteetikon elämän lainalaisuuksia.

Kuvat minusta Mikko Rasila

9 thoughts on “Saarisunnuntai

 1. Eli Liuskasaaren puolelle saa viedä koiran mutta Uunisaareen ei? Sinne menee varmaan eri vene sitten? Jos joskus jaksat tehdä listaa paikoista johon saa mennä koiran kanssa, olisi se erittäin tervetullut! :) Ei oikein enää uskalla lähtee koittamaan kun on jopa terassilta heitetty ulos heti sen jälkeen kun oli ruoka tilattu ja rahat saatu kassaan. Sitä tilattua annosta ei saanut jäädä syömään (kröhöm Juttutupa)..

  • No huh, aika erikoista palvelua! Liuskasaareen (= Boathouse) saa tuoda koiria terassille, pienet koirat ovat tervetulleita sisätiloihinkin. Liuskaluotoon (= Skifferiin) ovat kaikki koirat koirat tervetulleita. Uunisaareen ei tosiaan muistaakseni saa koiria viedä, ei saaren ravintolaan eikä koko saareen, mutta kyllä niitä siellä näkee, Liuskasaaresta kun pääsee aallonmurtajaa pitkin Uunisaareen eikä siellä millään kyltillä olla koiria kielletty.

   Uunisaaren vene lähtee Kompassitorilta, Liuskaluodon ja Liuskasaaren vene Kompassitorin ja Café Caruselin välistä omalta laituriltaan.

   Pitää ehkä tehdä kattava lista koiraystävällisistä paikoista.

  • Vai noin surkealla tolalla on asiakaspalveluasiat Juttutuvassa. Hyvä tietää, mihin ei tarvitse rahojaan kiikuttaa, kun seuraavan kerran osuu kaupunkiin. Toivottavasti sentään laitoit viestiä asiasta paikan johtaville elimille!

  • No niin kyllä täälläkin tänään. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee!

 2. Mikä on tuo ihana huivi/viltti, johon sinä ja mäyry olette kääriytyneet, vai tarjoaako Skiffer esteettisten kahvikuppiensa lisäksi äärimmäisen esteettisiä terassivilttejäkin?

  • Sulla on kyllä huipuin nimimerkki ever! Tuo ihana viltti on siis oikeasti huivi, Balmuirin Helsinki-huivi isoimmassa koossaan, toimii hyvin vilttinäkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.